Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty 2 Sunucusu Aciktir


nedanko

Öne çıkan mesajlar

öncelikle te$ekkür etmekle beraber birkaç $ey rica edeceğim.belirli günler belirli modlarda olabilir server.atıyorum pztsi tdm,salı dm vs diyerekten.tabi bunlar buraya sabitlenip duyurulmalı.böylece hafta sonu falan kalabalıkça toplanıp çokta zevkli dakikalar geçirilebilir.istatistik ne kadar olur bilemeyeceğim,uğra$ıyordun ama =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sürekli değişmesi bana kalırsa kötü olur,bizim gibi bir topluluk için en iyi TDM gider.Cepheye zıkzak yaparak koşan veya tek başına sağdan soldan rush yapan askercanları saymazsak gerçekçi ve zevkli bir oyun oynayabiliriz.

SD modu en gerçekçisi ve zevklisi bana kalırsa ama bizim için iyi değil görüşündeyim.DM modu CoD'un atmosferine zaten saçma gelen bir modken burada açık tutmak taraftarı değilim.CTF modu bir nebze olabilir ama onun yerine TDM daha iyi gider vs. diğerleri zaten normalde de oynanmayan modlar.

PB'yi kurdun mu nedanko bilmiyorum kursan iyi olur.Dışarıdan oyuncu alacakmısın yine bilmiyorum ama PB şart.Gerçi PB'yi de delip hile kullananlar var ama neyse.

Ayrıca belirli maplerde oynansa çok iyi olur.Mesela CoD2 deki Rus mapleri çok sıkıcı ve gereksiz.Yani ilk oyundaki mapler olsa sadece Rus-Alman mapleri açık kalsın diyeceğim ama...

Bunun yerine çoğu klan takımının serverlarında yaptığı gibi tüm oyuncular tarafından en çok sevilen maplerin sırayla geldiği bir döngü hazırlayabiliriz.Şuan en çok sevilen mapler -Carentan-Dawnville-Burgundy-Matmata-Toujane (unuttuğum var mı silp ? )- .Benim yine kendi görüşüme göre 2. oyunun en iyi mapı Caen'dir ama pek sevilen bir map değil.(ben niye seviyorum,çünkü tam bir sd mapı.Bir çok değişik yoldan hücüm edebiliyor ve bir çok değişik noktadan savunma yapılabiliyor.).

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar.Oyunu 2. kez bırakalı 3 ay olacak neredeyse.ÖSS'den sonra eğer canım isterde başlarsam zevkli vakitler geçiririz umarım.

İyi oyunlar dileğimizle mesajı bitirelim :D İyi oyunlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...