Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TBC= wow un sonu


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

Daha bana bi tane epic cloak düstü fakat problem etmiyorum çünkü nedense takimim güçlenince daha mutlu oluyorum. Hatta o bossu kesmenin verdigi mutluluktan hangi item düsmüs umrumda bile olmuyor. Takimimdaki bütün herkes de benim gibi, Resmen amacimiz eglenmek.


Ahahaha sıfırikidipiyes gökhan bu yalanlarla kimleri kandırdı acaba 2007de? Biz de ilk başlarda lûûthoor olduğunu anlamamış, kendimizden biri gibi sevmiştik onu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

tbc biterken bile oraya adam bulunamıyordu nerdeyse, ki başlarken daha fenaydı. mechanar iyiydi ama. o mage boss kasardı biraz o kadar.


mechanar son bossu 1 ay farmladım düşmedi lanet tanking sword.mage bossu 5 gruptan bi tanesiyle anca yapabiliyorduk zordu valla.

shadow lab son bossu da 1,1.5 ay farmlamışımdır ondan da shoulder düşmedi.aklıma getirdiniz ikisininde belasını versin.3-4 saat sürdüğü oluyordu,healer çıktı healer bul,healeri bulurduktan 10dk sonra bi dps çıkar git yeni dps bul falan filan derken tüm günü yediği oluyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ilk postu yazdigimda daha consumable nerfi gelmemisti, oyundaki her consumable dan topliyordunuz raid ocnesi asdfadsf, SMV de yen ituber filan veren bi Q vardi hatta, tum guild ona kitlenmsitik adsf

karazhandan dusen itemlarda harbi heroic itemlarindan kotuydu ve daha komigi hepsi t1 recolour filandi, dalli drood shoulderi ile gezen rogeu filan vardi, sonra itemalri bufflayip grafiklerinide dungeon itemalri ile degsitirdiler

Mortis said:

NOTE TO VAY AK

hiç bi zaman lootwhoreluk yapmadım lan

o 0,2 dps artışı muhabbeti de
güneşin yerine Özgürün oynaması ve ben kim istio die sorduğumda eldivenleri, özgürün de karaktere hakim olmamasından dolayı ses çıkarmamsı üzerine benim 10 luk tier 7i 25 lik tier 7le değiştirmem oldu. Sonradan güneş geçti pc başına lan benim maviydi eldivenlerim vs dedi ama çok geçti tabi.

bunu da "0,2 dps artışı için muhabbeti" yaptınız

raidliderken hep benim kontrolumdeydi lootlar hiçbi zaman da ninjalamadım hep de rollattırdım item ihtiyaçlarına baktırıp verdim.

belki tek tük, günlerce raidlere girip hiçbişey alamayıp sonra da yeter lan bana bişey düşmüo diip istediim bi item düşünce tamam bunu da ben aliorum dediim oldu. Ama onu da sadece raide yeni girmiş veya az giren adamlara vermeyip yapmışımdır.

bu konuda da çok eminim kendimden . asıl lootwhoreları saymiim şimdi! DAS öperim .



hadi hadiiii
daha millet OHA YOGG SARON KESTIK havasidnan cikmayi ve reslenmeyi gectim raidin yarisi droplari goremeden isik hizinda takunyalari ninjaladin DAS DAS DAS diye sfadasdfdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Absolut:
Arenalara ısınamadım sevemedim.

abso kiminle oynadın kiminle denedin ki? random practice girip baktıysan bilemeyeceğim de onun tabii ki gerçek arenayla ilgisi yok. ayrıca sen bg'leri de sevmiyordun, ısınamamıştın geçen yıl diye aklımda kalmış, tm-ss arasını özlüyordun.. :p

herkes galeyana gelmiş de bayağı doldur boşalt olmuş zira:

- tbc instanceları wow'dakilerden 100 kat filan daha iyi. karazhan mükemmel tasarlanmış bir yer. bunu beğenmeyen insan zaten neden bu vakte kadar wow oynamış? prens buglanıyor kalıyor filan ama olmamış şeyler değil bunlar, çözülür. magtheridon filan denemeye başladık, doomwalker'ıydı kazzak'ıydı filan hepsi gayet iyi. gruul'un randomlığı salakçaydı, yanlış şekilde nerflediler ama. cleanse spam encounterları filan yok ortada.

- outlands mükemmel. 5 kişilik instancelar süper, onlarca heroic yaptım ama sıkılmadım doğrusu ki baygınlık gelirdi wow'daki çoğu yerde. adamlar birşeyler öğrenip ilerletmiş işi, kötüleşen birşey yok.

- itemization inanılmaz derecede daha iyi, özellikle hibrid oynayanlar bilir bunu. öbür sınıflar için de çok daha iyi, healerlara wow'da toplam 4-5 tane silah varken şimdiden bu rakam onlarca tbc'de. herkes rogue değil.

- halihazırda cleave, sweepingler, çok düşük upgrade marjları gibi konular hakkında tigole açıklama yazdı ilgilendikleri yönünde. bunlar öyle veya böyle çözülür, burada ah vah ağlayanlar unutmuşlar tier 0.5 rezilliği toplamak için harcanan zamanları.

- pvp daha iyi. her ne kadar bazı yeni abilitylerin boku çıkarılmışsa da (cyclone başta olmak üzere) one shot one kill şeklinde değil öyle eğer 0 stam pve eşyalarıyla pvp kasmıyorsanız. pvp ödülleri de gayet düzgün. bg'lerden ödül alınmıyor diyenlere yuh çekiyorum, arena ödüllerini tamamlayan epic parçaları da mı görmediniz? honor sisteminin ne kadar zayıf olduğundan, zamanı bol olanın eşya topladığından şikayet edilmiyor muydu? çok bile kuvvetli honorla alınan ödüller şu anda, üstüne de smithingle filan silah yapan birisi arenada dünya birincisi adamın çok fazla gerisinde olmaz. gidin açın bakın thott veya wowhead'den eşyalara. pvp itemization denen birşey oluşmuş durumda artık, gerizekalı mana per 5 yahut spiritli raid droplarla pvp yapmaya mahkum değil insanlar. bol keseden sallanmış cidden.

- arenalar düzgün. şu sınıfa bu sınıfa avantaj denmiş, o olay 3vs3 ve 2vs2 için geçerli ki blizz ilk defa kendi bile dedi onlara verilen puanın bu nedenle düşük olduğunu. blackout battlegroup'unun 2vs2 birincisi şu andaki bizim pvp takımından 2 kişi, lock ve spriest. (play dead sanırım takımlarının ismi, 5vs5 takımımızdalar ayrıca) elbette ki bazı dengeler bozuk ama bu zaten hep olan birşey, tbc ile alakası yok.

- rep kasmak tamam hoş değil belki ama öyle zor da değil. her gün yeni faction koymuyorlar nasılsa. özellikle kasmadan bile yavaş yavaş instance yapa yapa artıyor. heroicler özellikle ilaç gibi.

- hybridler nihayet hybrid olabildi, söyleyin bakalım spriestler, elementallar, enhancementlar, feraller raidlerde yer bulabiliyor muydu? hayır. hepsi healerlığa mahkumdu, şimdiyse uğraşan çatır çatır yerini hakediyor.

ama elbette ki paladin hariç. tbc'den tek şikayetim şu anda 2 yıldır oynadığım sınıf, paladin. eskisinden daha çok healerlığa sıkışmış durumda. tamam cleric şekliyle eskisinden daha sağlam ama yani cleric açmadık biz. tanklık umrumda değil (pveye sıkımış rol umrumda değil charımda) zaten en iğrenç tank olduğu biliniyor ve zaten deneyen bile yok bu yüzden, resmen komedi. blizz açıklama yaptı bufflarız sinyali verdi ama paladinin sokulduğu şekli ben sevmedim, oyunda 9 sınıf var ve sadece bir tanesinin dmg speci bir halta benzemiyor. aptalca.

tbc'yi böylesine eleştiren insanlar nasıl wow oynamaya devam etmiş iki yıl ben bilmiyorum. şikayet edilen ne varsa geçmişte çok daha beteri görüldü. oyunu bırakmayı düşünmedim değil ama yegane sebebi paladinin durumunun değişmemiş olması, tbc'yi bu kadar beğenmesem, başarılı bulmasam muhtemelen bırakmıştım.

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 10:27 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]


su postu bi zahemt cerceveleyip asin bi daha boyle bisi bulamazsini adsfasfdfadss
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
su postu bi zahemt cerceveleyip asin bi daha boyle bisi bulamazsini adsfasfdfadss

evet tbc kadar iyi, bütün sorunları düzeltmiş gibi başlayarak birkaç ayda yine eski tas eski hamama dönebilmeyi başarınca blizz şirketle ilgili son düşüncem kesinleşti. anladım ki yamalarla diablo 2'yi bile batırmayı beceren şirket aynı şirket heh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

olm herifi unutamıyorum ya, ben tbc almamıştım, bana scholomance strat falan boostlatıyodu.

romanyalıydı herif, her haltıma koşuyodu, raidlerde item falan veriyodu.

bi de çağrıtürkü hatırladım bak şimdi ahhahaha.


O kadar yıllar geçti oha be yuh, hala unutmamışsın



ahmedinejad said:

çağrıkurt olm guildin efsanesiydi adam. sdgsd oynuyor hala ama o da eskisi gibi değil tabi büyümüş şimdi biraz daha.

geçen konuştuk bu alar türklerin eline geçti!! hadisesini. kendi de gülüyor şimdi.


Doğrudur


axedice said:

Siz wowu "Alar Türklerin Eline Geçti!" insanlarıyla mı oynadınız?


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...