Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultimaya Yeni Zevk


crushedasd

Öne çıkan mesajlar

http://www.hobiworld.com yetkilisi.
oyuna kayıt dendiğinde icq yu boş bırakamıyoruz. bişiler sallayıncada tutmuyor..
bunu yazabileceğim bir forum sayfan bile yokken, gelip reklmını yapıyorsun. önce bitir sonra duyur..
iş güzel site yapmak ile bitmiyor...

öğpğğğğğğğğğğğğğğ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reklam amaçlı mı açtın yoksa yorum mu bekliyorsun bilmiyorum ama reklamı ve sitesiyle çok başarısız gördüm :) bunları gördükten sonra oyuna girme ihtiyacı da hissetmedim.. %100 ph açıktır diye reklam mı olur yaf :D sen 500 yap onu kafadan :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ph %100 açıktır ne demek yahu? pj kesin açıktır diyormuş gibi :) ayrıca bu bölümde reklam yapmayın diye bas bas bağırınıyorlar,göremiyormusunuz? bukadar mı anlayışsızsınız? bu düşüncelerle nasıl oyunculara hizmet vereceksiniz,onların sözlerini nasıl anlamaya çalışacaksınız?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni moda pvp şartlar. yanıyor alev alev.. ama hiç kafası calısmıyo milletin.. pvp mi yapıcaklar binek mi tame edicekler. koy binekleri stone a da bak millet nası akın akın geliyo.. bide şey var öyle herşey boyanmıycak sebep serverın cashi doluyo komedi ya :) Cecil' i özledim..

P.s : cecil i bilenler bi sitesine girsin baksın son yazdığı blog'u da okursa her pvp shard owner'ı pvp amacını gerçekten öğrenir.. Alter realm'de bi kere izledim adamın pvp sini bu dedim ya işte bu. al kes dedim bütün loot sana kurban olsun:) nese uzadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok durmuyo.. Bi aralar Cecil tekrar açmıştı ama giren hiç kimseyi görmedim ben arada aklıma gelirdi login den değiştirir girerdim. zaten okul numaram ezberimde değil cecil'in ip si ezberimdedir : )

Sitesinde son yazdıgı blog da tamamen ultima oyuncularına PvP nin ne demek oldugunun kısa bi brifing geçiyo vede herşeyi çok net anlatıyo. bence son derece kaliteli bi serverdı. Hele ki şimdi türk pvp serverlarına bakıyorum o ne ya diyorum abi ben gidicem taming mi kasıcam , magical mı cıkartıcam , yoksa adam mı kesicem , yoksa paramı kasıcam ?

iki dakka giriyorum bakıyorum millet rengarenk tamam eywllh pvp serverı zaten isteyen istediği gibi olucak oh be diorum raat raat boyanıcaz. istedimiz gibi şekil yapıcaz mekan basıcaz aa bi bakıyorum millet spawn kowalıyo deli gibi ee action nerde beyler nere gelin action yapalım yok kanka mare cıktı ulan ne maresi diyorum görüşürüz diyo gidiyo adam.

yani ben şu okul işlerimi halledeyim bir pvp serverı açıcam sırf fantezisine. PvP serverında amaç nedir abi Lootmudur ? yoksa ne bilim ahah onu kestim salaksın sen eziksin flnmıdır ? HELE HELE bi pvp serverında delay ne demek ya? büyü atıyorum bekliyorum.. kahve doldur gel. töbe yarabbim ya. Ben gaza gelince toplıycam zaten ne kadar adam var ne kadar scpter var alayını toplıcam. Türkiyede eşi benzeri olmaz biz eski cecil cilerin acıcagı pvp serverının..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pluton
üye § 28 March 2007, Wednesday - 20:09 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

valla benim oynadıgım server var 200+ player hoş bişi ama sölemem :D


Olm sole :) ...Gercekten merak ettim..Pm at rica ediyorum :)

[ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 21:05 tarihinde, circirbocugu tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...