Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna yeni başlayanlara yardım


KaKsi

Öne çıkan mesajlar

Peki o zaman bunu da anlatırsın sanırım. :)

SS almak için print screen tuşuna bastık, "screen captured" mesajını aldık. Pekala bu dosya oyun klasörünün altından Screen Shot adlı klasöre gitti, Peki biz bu dosyaları neyle jpg yapacağız :)

Bir soru daha, tailoring ve leather working beraber alınmıyor sanırım, deri işçiliğini aldım fakat ilerleyemiyorum. normal deriden farklı bir deri istiyor onu halen daha çıkarmayı beceremedim :) nasıl olacak bu iş :D

Bende kendime Hunter açtım. iyi bir hunter olma yolunda ilerliyorum. Lakin Hunter'ın el kitabı gibi bişi lazım. Görevler Warlock a nazaran daha komplike yani biraz daha rahat çözülebiliyor. Fakat ilerledikçe karışıyor. Şimdilik bir petim var. Beklentimiz 40lvl olup riding açmak :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

skinning ve leather working aldıysan tailoring seçemessin. skinning de kolay artan bir skill 80 e kadar nerdeyse her yaratıktan artar skillin. deriyi yüzmeden önce hayvanın üzerine getir imleci sag alt tarafta "skinnible" yazısı gri yazıyorsa artmaz, yeşil olursa artabilir, sarı olursa muhtemelen artar, turuncu olursa kesin artar, kırmızı olursa deriyi yüzemezsin. bu renk olayı her skill için geçerli.

tailoring seçmek istersen ana mesleklerinden birini kapatıp seçebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Peki sorun şu şimdi ismini tam hatırlamıyorum thottbot dan bakıp yazacağım, yeni eşyaları yapabilmem için farklı bir deri istiyor. Thottbot tan baktım bu deri thisle bear dan düşüyormuş yüzlerce kestim belkide ama çıkaramadım. Birazdan ismini yazacağım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni başladım 25 lvlim Jeadenar da..
Haywani keyif alıyorum..
Her lvl de farklı itemler yeni armorlar..
Zincirleme olan Questler ve sonunda silah yada ring vermesi filan.. :D
15-20 lvl Eliteler ve Rare mob lar :D
Gezgin gibi dolaşıyorum nerde ne war araştırıyorum..
Tüm Questleri yapıyorum dandik armor weapon verse bile..
Dungeonlara giriyorum arkadaşlarımla gayet iyi yani..
AH yapıom :D 30 Gold war :D
40 a kadar biriktirmem lasım paramı :D Binek alıcam :D
Herşey çok güzel gidiyor bakalım.. :D

Blacksmithing ve Mining yapıom :D
Mining tavan yapıo, Blacksmithing hala düşük.. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BS çok kasmayın şimdiden o madenleri sata sata çok güzel para yapılıyor bunlarda mountlar için falan gerekli güzel şeyler :D En son kasarsınız onları hemde rexipe alacak paranız olur mis gibi :D (Hele Engineering falan hiç denemeyin lvl 40 olduğunda 10gden fazla para görmemiş adam olursunuz valla :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tailoring + Enchant
Firt Aid

Hepsi bu kadar :)

Tailoringi kasıyoruz, ama ilerde giysilere özellikleri ekleme olayını çözemedim :|

Enchant arada sırada uğruyorum, çok para isteyen bir iş, derinliklerine inemiyorum :)

First Aid 150 de kaldı, nası expert olacağız bulamadım. Sanırım bir yerden bir kitap alacağız. Allience de bilen varsa anlatırsa sevinirim.

En büyük sıkıntım item... battle lar ile mark biriktirilerek item alındığını öğrendim. Fakat bu itemler nereden alınıyor kaç mark ve kaç honnor lazım. SW de bir yer var old town da, itemlere baktım, 60lvl dan aşağısı yok.. :) DM yolu görünüyor acep item düşecekmi bana gibilerinden düşünmüyorda değilim. Biri First Aid nasıl geliştirilecek 150'den sonra ve Marklar ile nasıl 20-30-40 lvl civarlarında biri için nereden item bulabilirim. v.s. v.s.

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 16:04 tarihinde, KaKsi tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...