Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K2 Network'e!!!


Synergenx

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar dun aksam ki Msn konferansinda bizler bir karar aldik bu +3 unique ler hakkinda bir girisimde bulunmak ve sesimizi duyurmak istedik benden asagidaki mektubu hazirlamam istendi clandaslarim tarafindan bende bugun hazirladim.

Hepimiz yani tabiki bizle hem fikir olanlar asagidaki metni K2 ye destek bileti atarak yollasinlar. Yazarken noktalama isareti koymasinlar destek biletini sectikten sonra en son seceneye yollicaksiniz.
Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

___

We legit KO players do not want to fight with users who have +3 unique in Colony Zone. To make a +3 unique jewelery set someone needs to own 27 pieces of each and this is not easy to have by that much people We know very well that an +3 unique jewelery item can only be owned by YTL ( new Turkish Lira) otherwise this is impossible in Ares server Selling and purchasing items by real money is not legal so +3 unique jewelery items are not legal too Dupers and buggers make +3 unique jewelery items and sell them with real money To play a fair game we ask you for deleting all +3 unique jewelery items and also for future precaution you may close unique jewelery upgrading or under these conditions we can not play the game We want to play the game only with qualified and good players not with shoppers.

Ares legit KO players
___

Aciklamasi :
Biz yasal KO oyunculari olarak +3 unique li oyuncular ile Colony Zone de savasmak istemiyoruz. Bir kisinin bir adet +3 unique sete sahip olabilmesi icin her birinden 27 adet edinmesi gerekiyorki bu da serverda bu kadar cok insan tarafindan sahip olunmasi imkansiz. Biz butun +3 uniquelerin YTL ( yeni turk lirasi ) ile satildigini cok iyi biliyoruz. Oyunda gercek para ile alisveris yasak olduguna gore +3 unique lerde yasal degiller. Duper ve buggerlar +3 uniqueleri yapip gercek para ile satiyorlar. Adil bir oyun oynayabilmek icin tum +3 uniquelerin silinmesini ve hatta ilerisi icin onlem olarakta unique upgrade etmenin engellenmesini oneriyoruz veya bu sartlar altinda oynayamayacigimizi bildiriyoruz. Biz kaliteli ve iyi oyuncular ile bu oyunu oynamak istiyoruz , shopperlarla degil.

Yasal KO oyunculari
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede güsel bi fikir ama işin ucunda bence k2 de var bu olaylari tetikleyen,onların cebinede fazlasiyla para giriyordur mutlaka bu işten.
Mesela ev arkım bügün re +2 aldi adamın tekinden ytl ile,adam zamanında dupe ile itemin gözüne vurmuş,oyun geçim kaynağı olmuş,+3 uniqeler silinirse k2 baya bi müşteri kaybeder:

ps : benim en değerli uniqem rol +0 ve kekuri +3,kekuriyi de kendim bastim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel Fikir ama Gm açıklama yapmış..+3 ler bazı eski serverlarda legal olarak görünüyo..Tabi +3 İN yada İb ne kadar legal olarak yapılabilirse onuda anlamış değilim.Ama Clanım ve Diğer arkadaşlarımla Örnek Ticket ı göndereceğiz..Eğer yeterli Bi sayıya ulaşırsak başarabiliriz sanıyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

k2 den bahsediyorsun burda hic urasmıycaklardır bile bence daha login sorununu halledemeyen gizli soru sistemini yapamayan heriflerden ne beklersin 3-4 kişinin kurduğu bir server olduğu ap açık ortada kaç tane oyun oynadım hayatımda bukadar bug olan bir oyun görmedim bukadar ilgisiz kendini beğenmiş gm ler adminler görmedim

yaş ortalaması günden güne düşüyor bu oyunda cafe leri gezin bakın ne kadar coluk cocuk var hele gecen 5-6 cocugu koşuştururken gördüm nereye uleyn dedim yeni bir cafe acıldı sahibi lvl 80 miş oraya gidiyoruz dediler :D ne kadar komik yaa harbiden komedi bence satın charınızı bırakın

oyunda birkac eski gm var simdi hero online adlı oyunda emeği gecen isimler gecen bi arkadaş onlarla konuşma fırsatı bulmus neden ayrıldınız felan diye sormus 1. si cok az mağaş dan dolayı diğer gm lerin cogu oyunda paso edit char edit item le para kazanıyorlarmış 2. si gm lerin cogu daha oynamayı bile bilmiyormuş adaletsizlik diz boyuymuş oyunda cuvalla para kazanan şirket oyuna 1 gram para bile harcamıyormus 3. sü koxp aslında k2 nin bir programı değilmiş koxp u engelleyebilcek güçleri olduğunuda solediler ama koxp k2 nin işine yarıyormus nasıl olsa koxp kullananı banlicaklar banlanan adam yeni bir char acıcak ve yeniden premium alıp kasmaya baslicak nekadar zekice değilmi :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun başından beri gözüm gibi baktığım 6 trinamı sattım. elime geçen para ile bir ep 2 agate earring ve 2 ruby aldım.(Bu 2.5 ay önce idi) 2 hafta sonra elimde sadece bir tane agate earring kaldı. Bunu adamlara defalarca yazdım ama kale alınmadım. Dupe yapılarak satılan unique itemlerden bıktım. Bende fikrinize katılıyorum. Oyuna bir an önce adalet gelmeli diyorum.

Not : Uzun zaman sonra paticik yazarak tekrar bu foruma girmek çok keyifli. Teşekkür ederim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bence işe yaramış bile ... Düpe Wipe geldi oyuna


Kesinlikle katılıyorum.. Bugüne kadar kaç kere bizim yazılarımızı kale aldılar ki şimdi alıp bişeyler yapsınlar :)

said:
N00b Ersin Ahu ahu :D


kaybol lam xD

[ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 09:44 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...