Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dexter (2006) - Showtime


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar


Lumen bu sezon ya ölür ya hapis. Gelecek sezonu çıkarmaması lazım. Dexter bi darbe daha yesin ilişkilerden ki anlasın artık yalnız olması gerektiğini. Ne zaman grup takılsa illa ki bi okluk oluyor. aile kurdu katliam çıktı, ispanyol adamla arkadaş oldu katliam çıktı.
Bu arada yaşlı detektif büyük ihtimal bunlarla tehdit edecek ve kızda Dextera sen bana yardım ettn şimdi yardım sırası bende mahiyetinde bir iyilik olarak herifi kesecek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok fena ya herhalde montajdır ama debranın surat ifadesi biraz acıklıydı eyvah dedim çok fena

ama diyordum ben hazırlıyorlar debrayı diye dexter gerçeğine bence gerçektir öğrenip bi şekilde ayak uyduracak kardeşine sonra tüm miami metro öldürücek kötü adamları :p saka bi yana debra dexter a katılabilir ya da en azından göz yumabilir bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ustteki linke zaten tiklamadim, bu bolumun sonunu ozellikle izlemedim preview'u gormeyeyim diye. ama sagolsun kafasi basmayan bencil arkadaslar onu da cok gormus.

su topic neden var? spoiler tag'i neden var? su kadar basit seyleri kafaniz almiyor mu? bir insanin o kadar aptal olabilecegini sanmiyorum. o zaman geriye kalan secenek bencillik ve gorgusuzluk.

edit: spoiler kullanmayan kisiler bir sure ban yesin bolumden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...