Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufo: Extraterrestrials


Masticore

Öne çıkan mesajlar

  • 10 ay sonra ...
çok feci ufo hastalığı tuttu beni bir haftadır filan, bunu da o gazla yükledim. oyun normal haliyle çok vasat olacakmış ama bman's ease of use mod diye düzinelerce minik modun toplandığı bir pakedi yükledim ve gayet güzel oldu. aynı ilk x-com'u yüksek çözünürlük grafikle oynuyormuşum gibi. hatta moda birebir x-com alienlarını bile koymuşlar piksel piksel görünseler bile. :)

x-com meraklısı ama bu oyunu birşeye benzetemeyenler dediğim modu (en son sürümü 4.07, başka birisi üstlenmiş) bir denesin. cidden ufo defense gibi oldu oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

değişenleri yazmam mümkün değil pek, 40'a yakın minik mod var içinde. hikaye değişmiyor ama oynanışı etkileyen çok şey var. aklıma ilk gelenler:

- geliştirilmiş ai (bomba filan bile sallıyor)
- askerler ölebiliyor
- ufolar gruplar halinde geziyor, ufo swarm denen olay var, liderlerinin başına büyük ödül vs (ciddi kastırıyor ama 10 tanelik gruplar gelmeye başladı bayağı zorlu olay ufo düşürmek)
- x-com'dan alınma 11 alien (archvile'ı bile koymuşlar doom'dan, alienları diriltiyor filan lol deli oldum ama çok keyifli)
- crit yememiş askerler daha hızlı iyileşiyor
- asker kiralabiliyor, özelliklerini filtre edebiliyorsunuz kiralarken, aldıkları ücreti ayarlayabiliyorsunuz
- alien ölüsü başına para ödülü
- oynanışı kolaylaştıran görsel ipuçları, patika çiziyor oyun, hedefe los var mı gösteriyor vs filan daha detaylı ama uzun anlatması şimdi
- reaction fire burst olabiliyor
- biten bölüm başına xp ödülü
- alien ve sizin görme menzilinizi ayarlayabiliyorsunuz, alienlar karanlıklardan ateş açsın istemiyorsanız ayarlıyorsunuz filan
- düşen ufo'ların, mürettebatının ve mekanın zarar görmesi
- sadece sağlam artifactları alabilmeniz
- eşyalara getirilmiş ağırlık sistemi
- inv ekranındaki bütün eşya hareketlerine ap ayarı yapılabiliyor

bu modu yüklemesem herhalde anında sıkılırdım. içindeki modların açıklaması ve tam listesi için: (çin seddi of text var ama okumak lazım çünkü bütün modların derecelendirilmiş ayarı var, keyfinize göre ayarlıyorsunuz, hatta kapayabiliyorsunuz sevmezseniz)

detaylı anlatım:

ha bu arada amaç konusuna gelince, bence gameplay'in kendisi amaç. bu tarz oyunları konusu için oynamam zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 13 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...

vay canına, gözümden kaçmış hem burada hem steam'de. bunu 2010'da filan duyurmuşlardı, 3-4 yıl takip ettim her çeyrekte ertelemeleri sitelerinde. sonra dedim adamlar patladı herhalde. 2 yılda bir bakmaya başladım. son 3-4 yıldır da tamamen unutmuşum. hem sevindim nihayet çıkarabildiklerine, hem de üzüldüm emeklerinin karşılığı bu kadar eskimiş bir oyunla muhtemelen çıkmayacağına. ama ekledim wishlist'e gene, çünkü eski oyuna bu kadar sadık kalmaya çalışanı hiç olmadı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Sam tarafından Ufo: Extraterrestrials olarak değiştirildi
×
×
  • Yeni Oluştur...