Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.


RealAnastacia

Öne çıkan mesajlar

Beyler 1 gün önce yaptığım 5 tane mirage +7 i +8 e tıklıcaktım.Fakat şöyle bir sorun var ki sadece sonuncusunda trina basacaktım yani 4 tane mirage da sadece busla son mirage da trina bascaktım.Fakat ne denediysem Mirage +8 i basamadım:(((

Eğer birisi bana mirage dagger +8 i nasıl yapabileceğimi anlatır veya bir kaç ipucu verirse çok sevinirim:(
Bu konuya verilecek özel pmler için pm kapasitesinide 5000 karakter yaptım. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben kafaya koydum 2 tane basacağım , legit olacak ..
Arkadaşlarımla beraber hergün harpy kesip mirage topluyoruz ,
Şuanda 12 tanesini +6 yaptım , bi 12 yada 20 tane daha +6 yaptığım zaman hepsini birlikte +7 ye basıcam geriye 10tane kalırsa hepsini trinayla +8e basıcam :)

Mirageları +8e bastığım zaman roguemdeki +7 shardlarıda trinayla +8e basıcam

Sonucu videolayacağım büyük ihtimalle beraber görürüz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında benimde içimden hepsine trina basmak geçerdi fakat ben ne premium üyeyim nede oyunda biryerden gelebilecek param var.Yani anlıcanız oyunda 100 m vardı ve o 100 m ile sonunda 5 mirage +7 , 1 trina yapabildim .aslında amacım para biriktirip mirage dagger +8 almaktı fakat moradona girdim ve fiyat araştırdığımda baktımki mirage dagger +8 sadece 45 - 50 gb arası diyorlar. :S şundan daha 2 hafta önce 30 gb dı:(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mannerin bunla hiç bir alakası yok. şans işi o anas arkadaşım ilk basısında +8 yaptı dıger arkadasım 7-8 tane bastı hepsi yandı. şans işi tamamen. eğer bu olay cozulmus olsaydı herkesın elınde +8 ler olurdu .=) şansın warsa olur yoksa olmaz bu kadar basit.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...