Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EBOLA virüsü ile 6milyar insanı yok edip dünyayı kurtaracağız!!!


maelstrom

Öne çıkan mesajlar

'6 milyar insan ölürse dünyayı kurtarırız!'

Amerikalı Ekoloji Uzmanı’nın "küresel ısınmaya karşı" önerisi şoke etti: "Sorunun ana kaynağı insan. Yok etmek için EBOLA virüsü yayalım" …

ABD'nin Texas eyaletinde Bilim Akademisi tarafından 2006 yılının en önemli bilim adamı seçilen ve ekoloji alanında Amerika'nın sayılı uzmanları arasında gösterilen Eric Forrest'ın bir bilim konferansındaki konuşması ülkeyi karıştırdı. Küresel ısınma, buzulların erimesi, bitki ve hayvan türlerinin giderek yok olması nedeniyle gezegenimizin yok olmaya doğru ilerlediğini kaydeden ABD'li bilim adamı, insanlığın ve dünyanın kurtulması için tek yolun insan ırkının büyük bölümünü ortadan kaldırmak olduğunu savundu. Forrest, 400 seçkin bilim adamının önünde yaptığı konuşmada, sözlerine, "Şu an size anlatacaklarıma aslında hiç de hazır değilsiniz. Ama ben size kanıtlanmış gerçeklerden bahsedeceğim" diye başladı.

AIDS virüsü olmaz

"İnsanoğlunun doğadaki tüm türlerden üstün olduğu şeklindeki teori saçmalıktır" diyen Forrest, salonu dehşete düşüren şu ifadeleri kullandı: "Geri dönüşü olmayan yola girdik. Bunu engellemenin tek yolu problemin kaynağını ortadan kaldırmaktır. 6.5 milyarlık insanlık nüfusunun yüzde 10'u bu dünyaya yeter. Geriye kalan 6 milyar kişiyi çok etkin bir şekilde yeryüzünden silmemiz gerekiyor. AIDS virüsü gibi etkinliğini zamanla gösteren virüsleri değil, birkaç gün içinde öldüren EBOLA virüsünü kullanabiliriz. Virüsü uçaklarla ülkelerin üzerine püskürtürsek dünyayı kurtarırız."

Bazı EBOLA hastalarında görülen belirtiler

Virüsle enfekte olunduktan sonraki birkaç gün içinde yüksek ateş, baş ağrısı, kas ağrısı, mide ağrısı, güçsüzlük, boğazda acıma hissi, hıçkırık, gözde kaşıntı ve kızarıklık, kan kusma görülmüştür.
Virüsle enfekte olunduktan sonraki birkaç hafta içinde göğüs ağrısı, şok ve ölüm, körlük, kanama belirtilmiştir.
Araştırmacılar niçin bazı insanların iyileştiğini niçin diğerlerinin iyileşmediğini anlayamamışlardır. Bununla beraber ölüm anında belirgin immun yanıtın olmadığı hastaların genellikle öldüğü bilinmektedir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı etik, psikolojik, duygusal ögelerden arındırarak ele alırsak doğru birşey söylemiş. Fakat:

Ben şahsen arındıramayacağım. Çok fazla Matrix seyretmiş olmalı kendileri. Hatta A. Smith bile olabilir, beyin haritasının çıkarılmasını talep ediyorum Memory Center'dan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hastalıklı ruh
ilk gördüğümde inanmadım bile
netten arayınca şok oldum
bu hastalıklı zihni etiştiren ana babaya burdan el sallıyorum
ne yaptınızı cocuklundada böl oldu bu aDAM

[ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 10:50 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan'ın dediği gibi Kyoto sözleşmesini imzalamak çözümlerden en büyüğü. Çünkü o imzalamadığı için diğer imzalayan ülkelerde yürürlüğe koymuyor.

Ama adamın demek istediğini anladım ben galiba.. O kendi ülkesinide koyuyor bush'uda koyuyor. Kyoto'yu imzalamayan insanlarıda koyuyor. Sanmıyorum ki kyoto karşıtı olsun bu adam. Adam diyo ki Dünya .. tuttu. Önlem falan almaktanda aciziz. Kendi sonumuzu hazırlıyoruz. TÜm Dünya öleceğine 6 milyar insan ölsün bari insan soyu devam etsin diyor. Biraz dokunduruyor kısaca, yani daha bişi yapmazsanız tek çaremiz bu olacak manasında.. bence..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

virüs mirüs bilemicem ben ama 2 sene önce sınıfta hocayla böyle bir konu konuşmuştuk..

hoca hep o ders şunu söyledi.

"Bir gün gelecek ve bir teknoloji çıkıcak onunla da ister zenci ister asyalı ister... öldürebileceksin yani toplu katliam yapabileceksin. Bu dünya bu kadar uzun ve bitmek bilmeyen bir teknolojiye sahip ise devamıda gelecektir ve o gün geldiğinde de insanlar savaşı toplu katliam yani uzaktan kumanda gibi sadece zenciler ölsün diyip onları öldüreceklerdir!Ben buna inanıyorum"

Demişti..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Boşuna inanmasın var öyle bişi :)

Irksal çalışıyo zaten amerika uzun süredir. Türklerinki çok çok karşmış olduğu için çok zordu. O yüzden oktar babuna ilik kanseri oldu ,(adnan hocacılar) bi ara ilik bankası kuracaz diye binlerce ilik örneği ve para topladı. Sonra ne ilik bankası kuruldu nede iliklerin akibeti bilindi.

Eh amerikaya satıldı, bunlar biliniyor.. Türklerin gen haritası mı artık neyimse onu çıkarmak için..

ha oktar babunanında bu olaylardan sonra aniden iyileşmesini Allah'ın kerameti dediler..

[ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 15:06 tarihinde, MartinLGore tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
Bence gayet mantıklı bir uygulama olur. Bilim adamının dedikler çok doğru dünya nüfusunun %10 u dünyaya yeter. Ama kim ölmeyi isterki? kurra gibi bir şey olacak mesela her ülkeni nüfusunun %10 u ayakta kalacak şekilde tüm ülkeler otomatik olarak katledilecek.. bence baya iyi bir uygulama olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saka filan sanmistim ilk basligi gordugumde, ama gercek oldugunu gormek beni cok sasirtti. Bir insan, nasil 6 milyar insan i gozden cikartabiliyor anlayabilmis degilim. Ayrica bilim adaminin yapmasi gerekenin tam olarak bu olduguna da inanmiyorum. Daha mantikli cozumler aramasi lasim. Ayni mantikla butun insan irkini yok edelim, her turlu pislik silinsin gitsin dunyadan bari hayvanlar rahat yasasin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...