Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patriot claninin yaptigi..


PCPC

Öne çıkan mesajlar

Yahu HAsan yani Jackalious burada yazi yazmaz

Forum okumaz bve Pwanage parti kuruyo her zaman bizimle ve Jackalida aliyo soradan 0000 da aliyo

olay budur. Parti JAckaliousta bile degil ...
Neden Patriot adina bir baslik aciyorsunuz bole bir durumda ne ispat etmek istiyorsunuz biz Allahsiziz sizin mi dininiz imaniniz var bitekl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 06:59 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yapma jade yapma sen clanindan birine laf gelsin dünyayi yere indirirsin simdi party den bi oyuncun böle bise yapmis die tüm patriota tabiki mal etmioruz ..iyi oku lütfen 0000 ile o ahlaksiz insanliktan alakasi olmayan biri ile party yapan patriotlulara yaziklar olsun DEDİM.. iyi oku orda clanless olsaydi clanless derdim mrk etme ve patriot deil konu kim o şeyi yapsaydi ona haykırırdım bu adiliktir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hala np diosun kafa almıyo sanırım senin veya okuduğunu anlama gibi bi yeteneğin yok senin biz bu oyunu sadece zevk için oynuyoruz diorum size sadece ki burada bulunana arkadaşların bazılarıyla bilhassa pk yapmışlığım wardır en azından onlar anlar demek istediğimi ok fazla soze gerek yok burda boşuna tartışıyoruz herkese ii oyunlar dilerim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zero nun meselesine göre bos bir is olan CSW icin..30 clan toplanior..Ama cok ciddi bir mesele icin 3 cümle üstünde burda anlasilamior..

1.Pwnagefactor kimdir=Resmi sitede nefret ettigi her insana clanindaki nckorey , 0000 ile birlikde asalik ifade yerine türk diyen bir insan

2.zero kimdir yaptiklarini duymiyanmi var yada görmeyenmi

3.Olayi patriota baglamak sacma..AmA bir yönüyle en eski en iyi denilen clanin sadece np bazinda deil..İcinde bulundugu toplumun deger yargilarina da bagli kalmada bizi rencide eden durumlar dada öncülük yapmasi beklenmezmi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iste butun amaciniz bu CSw de 10 clan toplanmasinla Pwanagenin ne alaksi var butun amaciniz boluculuk bir ise yaramadigin gibi FOR bir de bu sekilde daliyorsun konulara !!!
Biz csw de toplkaniyoruz die yabanci birnle parti kurmayacazmi?S İz nie NYchris ile kuruyorsunuz Noob Turkler dien bir yabanci oda!!!

Buradan is olsun torba dolsun die konsmatyin ve PCPC Basligina bak bir once

PaTRiotun yaptigi ise bak baslik bu!!!

Solermisin op partide kac PaTRiot varmis!!!!


For gebersende o CSW yapilacak anladinmi???



Ne paragozlugum kaldi ne Allahsizligim ama o CSW yi yapacagiz ve biz o kaleyi alacagiz


[ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 07:08 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Poli abi olay in Patriot dan cikip cok farkli bir boyut kazanmasi lazim..Hala su geyig isleride lütfen akitma su topice...en basitinden 1 2 örnek verim napila bilir die....

poli sen mesela sitede item satarken bize deger vermeyen hatred member larinin attigi price? last offer ? can u trade with .... gibi mesajlari (polinin sahsinda herkez e lafim) hic atilmamis gibi davranarak..yada x türk kisisi kendisine atilan pm mi partiyi hic atilmamis gibi davranadak kisacasi tüm türkler onlari yok sayarak acaba onlara biseler anlatmis olamayizmi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman Burda kalkipta yok efendim bayrak savasidir yok efendim ülke degerdir ulan görmüormusun senin ALLAHİNA DİNİNE KİTABİNA dil uzatan ve çok çirkef bi sekilde karikatür cizen insanlarla party yapmaya utanmiormusun sorada gel burda bayrak savasi de önce dinine sahip cik sora bayragina ülkene ..Ve siz deil sizin kraliniz benim üslubum hakkinda bişe diyemez burda haksiz olsam özürde dilerim kisiligimi bilen bilir aslada şuraya girip bişelerde yazmam sinirlendim hakliyim cunku o karikatür benim dünyami deiştirdi arkadasim senin umrunda olmayabilir ama ben dinimi savunurum nickim banlanmis hacklenmis umrumdaaaaaaaaa deil DİNİM ugruna canim feda ..Siz de gidin np kasin o insanlarla bumu sizin dini degerleriniz ......
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jade sen ARİZA sin..Bu test edilmis onaylanmis bir olay..Ben csw icin önemsiz demedim..Sadece Zero nun bize ettigi kisililgimize türklügümüze,dinimze ettigi hakaretlerden davranislardan önemsiz dedim..VE topic in patriot olayindan cikartilip farkli bir boyuta otutturulmasini söyledim.Senin gibi HAZİMSİZ elestiri kabul etmeyen bir insana laf yetistirme sevdam yok..Sadece bu olay patriot dan soyutlanmali ve bizi yok sayan insanlara karsi bir tepki olusturmaliyiz ve buna herkez katki saglamali....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh tam yaticakken laf geldi bana neyse link işin gırgırı bunun dışında ranking/ko4life sitesi olsun zaten buralarda genel olarak türklere laf atılıyor ki her türke laf atani düşman bilsek oyunu oynamamak lazım ayrıca şahsıma birşey söylenmedikten sonra kimseyle bi sorunum olmaz itemimi satarim,sohbetimi ederim vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anladık pcpc

ALLAHIMA kufur eden adamdan bende nefret ediyorum

00000 dan ılluminatiden ve Nychristen nefret ediyorum
Lvl ekletenelrden edit charlardan ve nP transferi yapanlardan dupecilerden de hoslanmiyorum

Ama bilemeyen olabilir degilmi aramizda. Bir partiye girersin asdamda gider birisini partisen alir. parti bizim degil Jackalinda degil. Patriotta 1 kisi var orada ve sen buraya


" patriotun yaptigi ise bak die baslik aciyorsun!"



Bumu yani?

[ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 07:12 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

for=numan
pwnage factor dediğin kişi ki burda Pocho dan bahsediyorum senin anlattığım tarzda bi insan deil emin ol tanıyanlarada sorabilirsin ayrıca biz beraber pk yaptığımız kişileri az cok tanıyoruz aykırı insanlarla zaten takılmıyoruz ki kim le beraber olucağımızı bizde az cok biliyoruz bu arada uyarılarınız için saolun (ölçülü olanlar için)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten kasdim hasan ringwrait denen adam..Buddasdream degil..Benim anlatmak istedigim onlara karsi bir tepki gelistirmeliyiz..Artik ismi boyutu cismi ne olur ..Konusularak bulunacak tesbit edilecek..


Poli..sana soyle bise diyim..Sen o adamlardan 1 ile aranda sorun gecsin..O adamlarin topu sana düsman olur..1 tanesi degil..Senin düsüncen saygi duyarim..Ama zaten agir küfürleri eden hatred memberlari hespi degil toplasan toplasan 6 7 kisi cikar..Bu adamlarida yok saysan ne oyun hayatindan ne ticaret hayatinda bi kaybin olmaz sanirim?


NOT=Konu Lütfen Patriota kitlenmesin..Bu sadece bir vesile oldu..Olayi daha akilci boyutlarda degerlendirelim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet AresMajere istemedi die CSw ye katilamayan ve katilamsin die baska clanlari da etkilemeye calisan bazilarimiz basaramayinca karalama yoluna gittiler..

PCPC nin bole bir amaci oldugunu dusunmuyorum ama ooda CZ de yatma hirsina acmis aoalbilir cunku benim bildigim bole bir rahatsizligini ozel oalrak dile getirecek yakinliga sahiptir bizimle

Yani buraya baslik acarak bu konuda bir seyler elde etmis olmuyor !!

Demekki bir tur art niyet aramak gerekiyor.

Baska birsey diyemeyecegim herkeze iyi sabahlar

[ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 07:19 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xD

ya cidden su konu benim cok icerlendigim bir konu..Bu olay icin nasil bir tepkide bulunabiliriz..Fikirleri olan mutlaka vardir..Bence önemli bir konus yanlis bir yoldan acildi..Ama vesile oldu bunu dogru bir noktaya cekmeye niyetli arkadaslar varmi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ablacim heralde anlayisin kit ! Ben cok sinirlendim ve halen sinirliyim bukadar adilik karşisinda yapilan bumu olmali yahu..Biz czde nekadar düşmansak o oradadir..biz isimizi gücümüzü biraktik ta Abyss hell ere geldik patriot clani icin jackalioslar barbarosslara yardima geldik cz farkli bi ortamdir bişe dien yok ama yapilan hatalar ört pas edilmemeli eleştirilere acik olmassan ben senin hatalarini arkandan konuşarakmi halledeyim..bumudur yani demek istedigin..
Peki şuraya da dikkat ettim PcPc czde cok ölmüştür cani sıkılmıstır topic acmistir mazur görün ben delimiyim bee durup dururken topic acayim..Her konuda saygi duydugum kişilerden birisin jade o lafi orda sarf etmen dogru bişeymi peki eleştirilere cvp hakkın bumu yani??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...