Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cypherda neler dönüyor...


Stuner_Cypher

Öne çıkan mesajlar

Bu heaven clanında benim de arkadaşım var gerçi Cypher'ı onlarla tanıdım ben kişileri karakterleri felan.. bu Heaven clanı eslant'ta gollemlerin üst tarafında Messenger God of Pathos die bi boss çıkarmıştı sanırım ondan ban yemişti clan bi ara komple...Aynı clandan mı bahsediyoruz?
@BlackFukkaMetal
senin ismini çok duydum datalara girip 70 lvl edit char yapmıştın sanırım ve o char datalardan silinmişti.. Kastım diyemezsin neden dersen arkadaşta SS var onu da alıp koyucam buraya 70 lvl bi warriorda nasıl "0" manner olabilir ? Hiç mi civcivlerle party yapmadın?
Dediğim gibi Ares oyuncusuyum ama Cypher clanından 1 kaç arkadaşım sayesinde bazı şeyleri biliyorum da konuşuyorum.. He bu arada Odi'yi de çok duydum GM'lerle party felan yapıyomush yani bu adam ne kadar hile yaparsa yapsın hiç ban yemez diyolar Cypher oyuncuları benden daha ii bilir bunları...Saygılar herkese kolay gelsin arkadaşlar...

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 13:17 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stuner kardeşim bence sen azıcık alcak gönüllü olmayı dene azıcık sen böle konuşursan seni sevmeyende cok olur charını hackleyen de bence suc atmadan önce iyice araştır.ki suc at nekadar sevsen sevmesende saygı duymayı dene çünkü sen burda neler yazdın.zamnında kosp acanda czde sendin macroyla kasanda sendin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah ben kimseye char kasdım demedim char kasmadımda işimde olmaz char kasmakla.
stuner sen charının alınmasını hakettin ben almadım charını keşke ben alsaydım die düşünüorum şimdi illaki o char bana gelicek döncek dolaşcak ozamanda bu forum a vercem id ve pass i.
çünkü sen sana yapılan abilikleri görmezden gelip kendini bi s.k sandın bu kadar basit daha başka bi yorum yok
hakkettini alıosun herkes haketttini alıcak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stuner sadece sana 2 kelime söylemek için yazıyorum.
asla forumlara yazı yazmadım. bu zamana kadar yazmadım.oyunu gercek hayatla karıştırıp hiç bir zaman karşımdakine hakeret etmedim.ben oyunu hobi için oynuyorum isteğim anda bırakabilirim.tabiki halina üzüldüm. oyuna girdiğim zaman sadece czmi yaparım cıkarım.pm mi bile acmam çünkü kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.sana heaven ne yaptı bu kadar küfür edecek kadar şurda 1 kişi desin haven beni hackledi. ha onu sen diyorsun sadece neden yaptığın hatayı biliyorsun.bize karşı clanda dayken iyiydi sen clanda küfür etmenin yasak olduğunu biliyorsun.kimsenin npsi ve leveline bakılmazidirek banlanır.bizim bu kadar ayakta olmamızın tek sebebi saygıdır.seni ne biz hacledik ne hacklettik bize bir özür borclusun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-Gösterilen msn ss lerini ve diğer konuşmaları hayretler içerisinde okudum. aslında diyecek çok şey var ama aynı zamanda da hiç bir şey yok.bir taraftan kosp la lvl kastığını söyleyen bir arkadaş (yanlış hatırlıyorsam özür dilerim) lvl 70 oluyor (ya da o civar ) ve oyundan böyle zevk aldığını söylüyor ki bir yandan birçok insan oyunu normal yollardan oynamaya çalışıyor(buradaki sorgulamam "herkes bilse yapar" yönünde birşey değil. komplo teorisi olarak bakmayalım). ve kospla kastığı aşikar gibi görünmesine rağmen herkes bu olayı ve arkadaşı gayet normal karşılıyor.(gene bir yanlışlık varsa özür dilerim)
-Daha da acısı ise fatih adında bir arkadaş char ve item sattığını söylüyor ama bu arkadaşın hala gm mi olduğunu anlayabilmiş değilim(ya da database i hack leyen biri mi?.)(aynı zamanda ares de charı hacklenmiş biri olarak ve bilgisayarım tamamen temiz olmasına rağmen ve kimseyle husumetim olmamasına rağmen charımın gidişi hakkında başka server daki bir olay belki bendeki bazı soruları cevaplayacaktır) +4 itemden bile bahsediliyor ve ben söyleyecek ya da yazacak kelimelerin bittiğini düşünüyorum. aslında bunlar hep konuşulan şeylerdi ama böyle sslerin konulması artık neredeyse(ki paticik teki yazılarla beraber) kesin bir kanıt değil de nedir? olayın vehametini insanların görüp bir tepki ortaya koymasını bekliyorum aslında ama tabi ki tepki bilinci neredeyse sıfır olan bir toplum olmamız dolayısıyla da herhangi bir gelişme beklemiyorum. hiç bir arkadaş acaba düşündü mü bu tartışma yabancı bir forum ya da resmi sitede nin forumunda yapılsaydı ne olurdu?
oyuna sadece msn muamelesi yapıp klan ve diğer arkadaşlarıyla chat için giren (yani oyundan kopmuş) biri olarak mı ben çok abartıyorum yoksa insanlar bu tür olayları çok mu kanıksadılar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Strong
"oyunu gercek hayatla karıştırıp hiç bir zaman karşımdakine hakeret etmedim" demişsin.
Buna bayağı bi güldüm.
CSW'de yenilince bütün clana.
"Hepiniz malsınız." diye hakaret eden biri çıkıp bunu nasıl söyler?
Senin o yazdıklarının ardından saniye bile beklemeden clanınızdan çıktım.Kendini oyuna çok kaptırıyorsun sen.Bence kendine biraz dikkat et.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

strong hala yalan konusuyorsun en iyi arkadaşın kankan fatih'inin bana msnden seni strong lar hackletti log larını nasıl inkar edersin. bana pm den üstüme çok geliyolar bende +6 shell set var dion sonra gidip +2 rogue eaeringlerini merchliyon czde (yada time2die)

yaşına başına bakmadan yalan konusuyosun bide özür dilicekmişim chara rollback attırabilirsem dilicem sizden özürü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muzo charını da senin de amk Arcanine edit degil... bunu bil bu 1... Senin üstünü 3 kere üst üste ben dizdim sizden 3 5 item aldım ama ADIMI ORDA KULLANMAN AYIP BİŞE BU KADAR iyilikten sonra... charımı düzelttim sırtını dönüp gittin gene bişe demedim.. O gm charların ss lerini sabaha kadar al.. server i biz bole yaptık mutluyuz... 2. defa benm adamı edti die cıkarma sen oyunu bilmezken ben adam kesiodum ... Arcanine ismini bi daha kullanma...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

256 olurmu strong yapmaz öle şey başkası oynuyodur charı ile time2die felan turkce orenip yazmıştır belki kocaaa hyjal öle şeymi der..

küfür etmişim die clandan atılmışım pehhh msnden bana ms+8 için angelın yazdıklarıın logları yok o ara işteydim olsada onlarıda koysaydım keşke

edit itemlı pk özürlü noobsunuz hepiniz sizdeki charları 1 haftada oyunu örenen adama versen onlarda o np yi kasarlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aam itemlerim edit bunu bilin yalan yoq...

+4 dual elf metal earring
+2 dual ol
+8 +9 shell set
+2 iron belt
+2 elf belt
+8 dual shard
fatih abinin gm charları dogru yalan değil zaten banlandı hepsi

kenjuro.orc hmn
bigbird :bigbird:
M0rbid-s0ul
defter
vs....
ama data baselerden kimseyi indirmediler... baskası olsa oyunda adam bırakmazdı bunuda bilin ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim bişey dememe daha gerek yok ....

tekrar sölüorum üstümdeki itemların %90 'ını ozan yaptı. (arcanine) bunun için minnetkarım ama angelfall için sattığına kırgınım. zaten bendeki itemlar (+7 dual shard +7 chitinler vs) saydığın itemların yanında senin için 1 coin edecek değerde.

rencide etmek isteseydim senin inn'inin bende 1. sayfasından 8. sayfasına kadar SS leri var onları eklerdim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...