Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ko.XP Mağdurları okusun


256

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar geçen defa bana karşı kullanıldığı için bi ara ben de cz de macro açmıştım.Fakat bu sefer kesinlikle macro açmayacağım.
Np=0 olunca da level kasmaya giderim.
Sevgili pati arkadaşlardan da böyle bi davranış beklerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bu Punkbuster denen sistem tam oturursa rayına KOXP tarih oluyo...Bu akşam başıma gelen bi olayı sizlerle paylaşmak istiyorum..
Event serverina girdim beni oyundan attı 3-4 kere kicked felan yazdı.. Sonra başka bir makine ye oturdum gayet güzel oyunumu oynadım.. Beni oyundan neden attını da söliym Önceki oturduğum makine de deepfreeze vardı..Meğerse ondan sebep beni oyundan atmış..
Yani demek istediğim şu bu punkbuster nasıl bir program ise hemen çözüyo KOXP vs programları ve sizi oyundan atıyor ekranda da kicked yazıyor zaten... KOXP'nin sonu geldi diyebiliriz artık yavaş yavaş...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cz de koxp = eziklik , acizlik , karaktersizlik , terbiyesizlik , %+/&%(/&%)(/

dahasıda gelır. şimdi bazı arkadaslarımız karsı taraf koxp acınca sınırlenecek haklı olarak sınırlenıp onlarda yanlıs yola basvuracak hep böle oldu.aman sakın yapmayın kenıdlerı ezık kalsın ezık yasasınlar kosp la 70 e kasıp gelır cz de koxp acar sonra da benım su kadar bu kadar np var der.
bır ara yıne abartılmıstı karus lar ve human ler bır olup cz de koxp u bıtırelım dedık herkes town da kendı ırkına yapmayın etmeyın dedı bır cok kısı uydu ama örnek olarak söyleyeyım bır (%)/(& ben acarım kardesım kıskanıyosunuz dımı falan fılan yazarak tepkı gösterdı.ne dıyeyım sakın gaza gelıp kötulere uymayalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...