Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun (yardım )


Soulfly

Öne çıkan mesajlar

Selamlar öncelikle ;

bilmem hatırlarmısınız ama eski bir oyun vardı kucuk kar topları atarak düşmanları dondurup top haline getirip öldürüyoduk.katlı bir bölüm görüntüsü vardı.her 10 bölümde canavar geliyodu.atlıyorduk bölüm.iki kişide oynuyabiliyordu.küçük karakterlerle oynuyoduk..

işte o oyunun adını hatırlıyosanız bi yardım edin ne zamandır arıyorum bulamadım..
Eski atari salonlarında felan oynanıyodu..

Tesekurler ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun zamanının jetonlu makinelerinin oyunu olduğu için pc versiyonu yok sanıyorum ki ama MAME ile çok kral bi şekilde oynanabiliyor.

Buradan Mame32!Plus indiriyoruz önce. İstediğimiz bir yere açıyoruz. Sonra da buradan sayfanın altlarına doğru snow bros linkini bulup rom dosyasını indiriyoruz. İndirdikten sonra dosyayı olduğu gibi (içini açmadan) Mame'i kurduğunuz klasör altında ki rom klasörüne atın. Mame'i açın, soldan Available kısmını seçtiğinizde oyun görünecektir. Çift tıklayarak oyuna başlayabilirsiniz.

Açarken yörüngeleri iyi takip edin. İlk uyarı ekranında O ve K harflerine sırayla basmalı ve sonrasında da Enter gibi herhangi bir işe yarar tuşa basmalısınız.

5 ile istediğiniz kadar kredi yükleyebilir (oyun sırasında dahi. bitmesine izin vermeyin) ve TAB tuşuna basarakta tuş ayarları vs yapabilirsiniz.

İyi eğlenceler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...