Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

armorlar hakkında birkaç soru


axicocuk

Öne çıkan mesajlar

1-) armorlarin durability leri dfc yi ne kadar etkiler?
mesela, max durability 6000 iken le yediğim spike dmg si durability 600 iken yediğim dmg ile ayni midir? yani armorlarin durability si 0 olmadiktan sonra hep ayni dmg yi mi yerim?

2-) dagger def, spear def, club def v.s tipi armorlar da, spear def 20 kolluk gerçekten %20 azaltior mu spear dan gelen dmg yi? ve eğer %20 azaltiyor ise, ben spear def kolluk ve spear def ayakkabi giydiğim zaman, yani 20+20: 40 spear def im mi olmuş olacak? %40 spear dan gelen dmg azalacak mi? bu dmg leri tam olarak neler belirler...

3-) bunlarin 3ü bir çelişki midir? bu 3ünü istiyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. ve 3. cevap için 1şe demicem ama 2. soru gerçekten tartişilmali bence...

mesela ben spear 20 def kafa kol ve ayakkabi ve üstüne bi de 48 sd kalkan giyiyorum yani toplamda 20+20+20+48: 108 oluyor... bu durumda benim adama %8 repel physical atak koymam mi lazim? :)
neyse ben bi yüzümü yikayam, siz tartişin 1az :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuya bir açıklama getireyim. 25 dd demek silahın apsinden 25 düşmek demektir. Yanlış anımsamıyorsam 98 olan mirage+8 25 ddli bir kişiye 98-25=71 ap güçünde vurur. Ha dersiniz ki ben 100 dd giyerim nolcak o zaman vuramıcak mı? Hayır bununda limidi var. 75 weapon defansı geçemessiniz. Geçtikleriniz de bir işe yaramaz. Benim 200 spear defim var gelsin vursun bakalım derseniz havayı alırsınız yani:P 75 maxtır. Dayak yemeden kaçmak yok öle hehe...

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 12:22 tarihinde, bilinc tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence hesabı daha farklı olmalı neden derseniz cs li bir

priest a int priest %150 + 100 damage etkili skill i ile 61

vurmuştum eğer dediğin gibi olsaydı 100 bonus damage

i hep vurmam lazım benim fikrim % olarak kestiği

yönünde ama yanılıyor da olabilirim sanırım deneyerek

anlıyabiliriz kesme oranlarını ama belli bir % den sonra

atack kesmediği doğru ona bende katılıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

malice yediğinizde defansınız gider, ne kadar varsa nerdeyse tümünü alır, ama malice skill tanımlamasında "Decrease enemy defense by 20%" der
dolayısıyla kanımca bu armor defanslar armorun defansı ile alaklı birşey. Diyelimki def 38 olan +6 Plate Armor Helmet giyiyorsunuz ve DD 25 e sahip, birde 58 olan +6 Full Plate Armor Helmet DD 25 var. Alacaınız bir spike darbesi ile def düşük olan armor daha fazla hasar alacaktır. Bu nedenle 25 DD weapon atağı 25 düşürür gibi bir yaklaşım yanlış olur. Şahsi fikrim bu tabiki.
not : def değerleri tamamen hayal ürünüdür. Attım yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e tabi ki defansın etkisi de var arkadaşlar. Fp DD takarken ki helmet ile Shell takarkenki helmet arasında 30 defans farkı vardır. Defansın düşmesindne dolayı alacağınız darbe artacaktır lakin weapon defansı nedeniyle size az vurulacaktır. % ile ilgisi olamaz. 50 spear def giydiğinizde %50 az vurulması olabilir mi? Lütfen yapmayın %50 yahu!!! Ya da 25 dd+50 talia+IN+IB=95% edecek sizin hesabınıza göre spikelar 50 vuracak o zaman. Olur mu öyle şey!

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 16:27 tarihinde, bilinc tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burada esas vurgulamak istediğim defansların farkından dolayı alınan damage farkı değildi. Parasite "Decrease enemy’s maximum HP by 20%" diyor ve tüm bufunu silmekle kalmıyor standart HP mesela benim 1114 iken 890 lara düşüyor, armor defanslarda DD25 te de aynı şekilde alınan damage değişmekte armora göre. Ama oradaki DD 25 gelen damage in belli bir yüzdesini absorb etme özelliği gibi düşünüyorum. Kafama takılan nokta ise şu; 1000 defansınız old farzedelim, DD helmetinizinde 60 olsun. Siz damage aldığınızda bu sadece sahip olduğunuz armorun DD si mi oluyor yoksa tüm defansınızın mı? Bunu çözen var mı acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ki tüm defans...Shell Dagger Defans Helmet olduğunu bir hayal etsene heheh.... Mesela FP DD Plate DD'den çok daha iyi. DD ikisinde 25 olmasına rağmen aralarında baya bir defans farkı olması nedeniyle alacağın dmg artıyor.

Yani kısaca şöyle açıklayalım. Karşımızda playerde 100 ap dagger var diyelim. DD den dolayı 25 düştü. Daha sonra tüm defansımız hesaplandı. Damage tüm defansımıza göre verildi. Olay budur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ıkıside degil dd karsıdakının bıcaklarındakı ap sını dusurur... yukarıdakı mırage ornegı gıbı son ap kac ıse o ap ıle senın tum defansına vurur
parasıte de ole %20 senın normal hp n den duser buff lu olandan degıl

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 17:22 tarihinde, ghtyu tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...