Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TROL KING DROPU (KACA GİDER? )


minnetsizx

Öne çıkan mesajlar

Pfff... 1-2 kişide var? Titanium belt değil kardeş bu. Tamam rare ama o kadarda değil. 3 mageyle sen gel tk kes gel öpeyim elini. Ha ice mice yoluyla 1.5 saatte belki kesersin. Üzerindeki kıyafetlere bakınca ne durumda olduğunda zaten ortaya çıkıyor. Ben 60+ lvl ful mage partisinin TK'yı kestiklerini izlemiştim. Dışardan dufer katkısıyla. Lakin buna karşın 15 dk sürmüştü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 mage ile kutuyu alamayacagin?çok büyük konusuyouz 3tane ki bu magelerin hiçbirinin adını duymadım kutu alman imkansız + 3 mage 1 assasin kaç saatte yattı tk onuda bilemem

itemin degerine gelince buna 70-75 gb veren sadece aptaldir kim ne derse desin ama gerçekten aptaldir rol iron belt türü bişey degilki bu 75gb gidip bulayım biyerlerden 75 gb az para degil valla..rofl
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mageyi küçümsediğimi kim söyledi? ah biraz eski yazdıklarımı okusan magenin önemi üzerine... Ama magenin iyi olduğu yerler vardır kötü olduğu yerlerde. Aynı şekilde tüm charların.... Demek istediğim buydu.

sinirlendiğimi kim söyledi yahu? Fikir belirttik sadece...ayrıca küpeyi alamadım ama gayet sevdiğim klanımdan bir arkadaş aldı sanırım. o açından mutsuz da değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya polı ne saatı neden bahsedıyorsun FATAL dm yı 1,25 ile tek başına kesmedımı. bız 3 mageyız 1 de asasın dewamlı yuzde 10 ile yuzde 5 vuruyor. sana kestımız yerı soleyım. golem spotta kalede doğmuştu falcona cekınceye kadar yatırdık. sence kaç saat bu aralık. olsun olsun 2-3 dakka .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ss almıştım drop anında onu ayarlayım sııteye koyam bana hak verırsınız. Mageler sizde trollerın ne kadar salak yaratık olduklarını ve flameye karşı ne kadar dayanıksız olduklarını unutuyorsunuz gıbı. unutmadan FATAL benım kafede oynar gecen dm rekorunuda benım kafede yaptı FATAl a sorsanız bi kaç tane kestık gözunun önunde. Shaulayı tek başıma 2 dakka dolmadan kestımı desem ınanmazsınız.
BİZDE EXTRADAN KOPOWER ( KODUMMU OTURTURUM POWER)var :))))))))))))))))))))))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bubbachucks @
Bak doğru...
CW tarafından dolaşıp Rawen e
Ordan Harpy - Lard Orc - Uruk Hai - Lard Orc - Ash Knight - Uruk Blade - Ash Knight - DM - Uruk Blade - Ash Knight - Dts - Orc Sniper - Ash Knight [ DTS BITTI ]- Uruk Hai - Orc Sniper - Troll - Uruk Tron - Troll Warrior - Troll Berserker - Troll Captain - Troll Warrior - Troll - Ash Knight [ TROLL BITTI ] Orc Hunter - Deruvish - Apostle - Uruk Tron - Lamia - Uruk Tron - Lamiros - Uruk Blade - Apostle - Lamiros - Uruk Tron - Apostle - Uruk Blade - Lamia - Deruvish [ APOS BITTI ] Lard Orc - Uruk Hai - Harpy - Rawen Harpy - CW - Falcon [ HARPY BITTI ] TK yatar.. Drop Elf-Metal Earring

Uzun oldu ama Dts - Troll - Apos - Harpy [ kısaca :D ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...