Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorumsuz


PiCaLLo_TR

Öne çıkan mesajlar

:) problemlerin mi var? ben emre_ultraslan deilim die 35435435354 kere çeşitli konularda yazdım.. admların internet cafesine gitmiştim KO zamanında ordan biliorum.. 2 kardeş bunlar.. o zaman deli gibi dupe yapar ve uraşırlardı dupe yapmak için.. şahsen tanımam.. ama dupe un ne demek oldugunu o cafede öğrendim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konuşmalarınızı izliyorum da hep boş nedense ? Ya arkadaşlar elinizde SS yada Fraps türü belge yok çamur atıyorsunuz hala ? TAM___TAM , JadeRuyDiaz ve Zaptorian oyunu bıraktı bu sabah charları çıplak bi şekildeydi + charın şifresini deiştirmişler bu GM'den başkasının işi olamaz neden derseniz 2 si aynı cafeden oynuyor zaten cafe TAM___TAM'ın..Dicem şu ki diyelim 2 sinin gizli soru cevabını aldı adam deişti şifrelerini peki Zaptorian Antalya'dan oynuyo onun ki nasıl deişiyo ?
Şu da var bunu yapan her kimse bu 3 charın şifresini de aynı yapmış yani deiştirmiş ve 3 kişinin şifresini de aynı yapmış (Örn : 12345 gibi)... Ben burda kimseyi de savunmuyorum yanlış anlamayın sadece elinizde belge yok ken kanıt yok ken ortaya TEZ atmayın derim ben..
Onur tamam sende onların cafesinden girdim diyorsun beraber mi düpe yapıyordunuz yoksa sonra da sana item vermediler die mi düper diyorsun onlar için şimdi ?
Neyse diyecek laf yok kolay gelsin herkese...
Saygılar,

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 16:04 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zzzzzz Pico :)
Onur her ne olursa olsun gizli sorunun cevabını istiyo :)
Mail adresini yazsa bile adamların yani TAM___TAM'ların kendi maillerine gelir bu şifre neden başkasına gitsin ki ?
Mantıklı ol biraz siteden bi dene istersen :))

[ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 15:56 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Tam_tam ve sert çocuğu bilmem ama Zaptorian ve Cru3L'ün macro kullandıklarına şahit oldum. Hatta SS bile almıştım da aylar oldu. Resim duruyor mu bilmiyorum. Konu şimdi gözüme çarpınca anımsadım. Her zaman olduğu gibi Uruk Tron kesmeye gitmiştim. Blackmamba isimli bir okçuya KOsp açtırmışlar kendileri arkada oturmuşlardı. Burada macro yapmayın dedim sadece. Bana inanamayacağınız küfürler ettiler. Hiçbirine yanıt bile vermedim. Sonra onlara ks yapıp spotu aldım. Zaptorian dene şahıs çıldırmış gibi küfürler yağdırdı. daha sonra baktı olmuyor üzerime trol warior trol vs çkmeye çalıştı. Ama noob olduğu için beceremedi. Çektiklerini de kestim zaten. Sonra çekip gittiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...