Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pat i izlemeyen yokdur heralde


kcayk

Öne çıkan mesajlar

kişisel zevkim için buraya başlık açmak istemezdim ama artık hırs yaptım yav bu videodaki müzigi bulamıorum
kim söyler kimdir fln delirdim yardımınız lazım :)
bahsettigim r14 warrior pat üstünde bayada tartışmalar yapılmıştı ünlü bi warrior :)
şimdiden teşkkürü bir borç bilirim sagolun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=9199

Link bu. Bug olmadan nasıl deathwish ve Mortal strike açılıyor ben bilmiyorum bilen varsa söylesin bende tüm karakterleri bırakıp warriorla oynayım :)

Bir günlüğüne blizzard dan kaynaklanan bir bug sonucu 52 talent verebiliyordu warriorlar bu videoda o gün çekilmiş zaten.

Bende dikkat ettim ulan dedim adam MS iconuna macro falan mı ayarladı veya deathwish iconuna. Combat log una bakarsanız adamın " You gain Deathwish" ve Your MS crits bla bla for xxxx leri görebilirsiniz efendim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bug var. Abuse ediyor Deathwish bugunu. Ayrica karsisindakiler de n00b gercekten ama yine de guzel en azindan. Izlemesi eglenceli yani.. Itemlari cok da abartili degil. Hatta arkadasin daha OEB Valor falan kullanirken cektigi Video var. Gene baya `domine` ediyor ortami ama tabii dmgler 500-1000 arasi gidip geliyor. Arada oluyor falan. Pat PVP1 diye aratin. Sizin dediginiz 2 oluyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya kardeş elderone demişsinde 1 ton movie indirdim hepsi aynısı bi farklılık yok bi degişiklik yok ama otherguy bir ilktir çok degişik bi tarzı vardır belkide herkezin seyrettigi ilk mage movie si otherguy ındır srwhll dige çalkalandı warcraftmovies aynı şekilde çalkalasın bu türk kardeşim sende beni utandır 5 tane yorum mesajı var movie sinde neyse güldürmeyin insanı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...