Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Gençlerbirliği


Trasty

Öne çıkan mesajlar

Gençlerbirliği Takımı gerçekten çok iyi oynadı kendi sahasına galatasarayın geçmesine bile izin vermedi biraz akıllı kullanabilseler bu hakem hatalarına ramen maçı çevirebilirlerdi direkten dönen ve mondragonun çıkardığı golleri düşününce, kaçan penaltıyı düşününce verilmeyen penaltıyı düşününce sayılmayan golü düşününce gerçekten GFençlerbirliğini tebrik ediyorum çok iyi oynadı olmadı ..

Tabi bide Mondragon'u tebrik etmek lazm maç boyunca penaltıyı çıkardı , karşı karşıya 5 topa yakın çıkardı.


Ama şu gerçekten ilginç bir nottu Gençlerbirliği bu kadro nun içinde bir alex e sahip olsa şu an ne olurdu bilmem yaklaşık 10-15 Frikik kullandı Ceza sahası dibinden..


Neyse Galatasarayı tebrik etmekten başka çaremiz yok .. kesin puan kaybeder dediğim maçta rahat bir galibiyet aldı

Tabi Fırat Aydınusuda tebrik etmek lazım ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trasty aciklik getirelim birkac kiskirtma mesajina

1. Genclerbirliginin golu ofsayt gerekcesiyle degil, out gerekcesiyle verilmemistirki top bariz disaridan cevrilmistir ugur boral tarafindan.

2. Ismail Gulduren'in eli ile kesip penalti verilen pozisyon 100% el ile oynamadir, zaten top kafadan geliyor nerden suratini koruyormus Ismail Gulduren. Fenerbahce maclarinda uygulanan el ile oynama kuralini bilmiyorum ama bu Uganda amator liginde bile "el ile oynama" olarak degerlendirilir.

3. Ayni pozisyonun yasanip penalti verilmedigini iddia ettigin pozisyonu Ayhan'in pozisyonu oldugunu varsayiyorum vede Ayhan'in suratini korumadigini topun suratina carptigini elinin asagida oldugunu pozisyonla ilgisi olmadigini hatirlatiyorum. Daha sonra top iki oyuncu arasinda kalmis ve iki oyuncununda eline carpmistir.

Burada maci izlemeyen arkadaslara pozisyonlari carpitarak yansitip sonra yasanicak sampiyonlukta sucu hakemlere atmak istemeni anliyorum fakat en azindan bu isleri kendi arkadas ortaminda yap. Ha arkadasin yoktur anlarim, burda yapmak zorunda hissediyorsanda en azindan daha sakince yap
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

El ile oynama ? oylemi el ile oynama ne demek sen bilmektemisin onu çok merak ediyorum..

Alttan yüzüne doğru gelen topu el ile kesmiyor el ile kesmemesi durumunda ya göğsünün üst kısmına yada suratına çarpacaktı..

İlk penaltıya zaten birşey diyemessin ..

maçın genelindeki oyuncularınızın yerden yere atmasına .. ve 50. dk da verilmesi gereken kırmızı kartın (emre aşık) 90. dk ya kadar yaptığı hareketlere dahi çıkmamasına ..


Oynadığınız futbola hiç bişey diyemessin sezonun en kötü futbolu diyebilirim lütfen sen çarptırma kararları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi cevap vermek istiyorumda yok alttan gelen falan ne demek istiyorsun anlamadim, ayhan'in pozisyonun penalti ile alakasi yok, ismail'in kide 100% penalti bu konuda pek tartismicam daha fazla

Oyun ici verilen foul kararlarinda da hakem acikcasi pek bir dengesiz davranda bir pozisyona foul vermezken digerine sari kart veriyor vs. ne galatasaray yanlisiydi ne gencler her macta yasanan pozisyonlar vardi. Zaten mac ropartajlarinda da ne genclerbirliginden biri ne galatasaraydan biri kart beklentisi icinde hakemi elestirmedi, tartisilan tek pozisyon ilk penalti, ondada hakem "dirsekle ittin" yorumu yapmisti oyun icinde elle gosterdiginden anladigim, banada pek penalti gibi gelmedi, ama nobre'nin kerem inan'a gosterttigi kirmizi kart ve penalti pozisyonunu gordukten sonrada bunun pek ustune dusmek gereksiz oluyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben buraya uzun zamandır mesajatmıyorum yediremedim kendime

YA KARDEŞİM TAMAM ANLADIK FUTBOLDAN ANLAMIYORSUNUZ FANATİK DUYGULARINIZI YANSITIYORSUNUZ GALATASARAY HAKKINDA TOPİC AÇMAK SİZEMİ DÜŞER ? 2 SEZONDUR SİZE YAPILAN KAYIRMALAR FALAN FİLAN DEMİYECEĞİM BURDA

1.POZİSYON HAKAN İTİLİYOR KÖRMÜSÜNÜZ ?
2.POZİSYON ADAM ELİYLE ZIPLIYO ? BANANE ZIPLAMASAYDI BARİZ PENALTI
UTANMASANIZ İLİÇİN GOLÜNEDE OFSAYT FALAN DİYECEKSİNİZ

GENÇLERBİRLİĞİNE VERİLEN HAKSIZ PENALTI NİYE KONUŞULMUYO BURDA 2-3 KENDİNİ BİLMEZ KARAKTERSİZ ŞURDA ŞUNLARI YAZIP CİNLERİMİZİ ATTIRMASA OLMUYO DİMİ ÇEKEMİYORSUNUZ KARDEŞİM ÇE-KE-Mİ-YOR-SU-NUZ BU KADAR BASİT AYIP YA.SİZE MAÇLARDAN ÖNCE 1 ER DOZ MAJESİK VERMEK LAZIM ANCAK ÖYLE KENDİNİZİ HATIRLARSINIZ...FENERLİLER HİÇ KONUŞMASIN HAKSIZ ALINAN 12 PUAN VAR ZATEN...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olan olmus bu durumları yıllarca gorduk iste gs agladı herkes ona emzik verdi..yıllar oncesi gibi oldu lig yine sacma sacma isler oyunlar vs..bi sekilde amaclarına ulasmaya calısıyolar eminim son maca gs 5-6 averaj geri de gelse o mac 10-0 yener sora hakkımızla aldık vs olayına girerler..(olmamıs sey degil bu dedigim bjk e yapmıstı ankaragucunu 10-0 yenerek bjk den sampiyonlugu aldı yıllar once)

iyi bir sekilde iyi oldugunu kanıtlamalı bence bu lig de fb geri kalan butun maclarını kazanarak iyi oldugunu bazılarına kanıtlamalı..

farkında mısınız o kadar laf solediginiz nobre e artık tekme tokan dalanlara bile zar zor faul veriyo hakemler..fbnin her sert haraketine sarı kart veriliyor..hala 1 kere olan yanlıs karar hakkında bu kadar yorum yapılıyo..

daha neler gorecez zaman gosterecek..hakan unsal gibi ben GSliyim ok3!!!! diye bagıran adam bile karar lara guluyosa diyecek soz bulamıyorum :) ki gecen hafta larda %100 pozisyonlara bile kem kum ediyodu..

bi yandan da cok merak ediyorum gs sampiyon olup ŞL e gitse ne olacak diye..2 yıldır fb e ole dalga gecildiki o takımla neler yapıcaklarını cok merak ediyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Azını topla. Konuya yazı yazan zaten 2 3 fenerli var. Demekki hepimize karaktersiz diyorsun.
Lafını sözünü bilde konuş. Eskiden olsa haddini bildirirlerdi gün dönmeden ama yeni sisteme geçince işler değişti galiba.

Neyinizi çekemeyeceğiz diye başlasam olaya diğer Galatasaraylı arkadaşlara ayıp olacak sonra büyüyüp UEFA kupasına oradanda 6-0 a gidecek.

Konunun biyere gitmesine gerek yok bence sen git yeter. Hepimiz uzun zamandır rastlamadığım kadar ılımlı bir havada yazışıyorduk senden önce!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba,
önce şu ankaragücü-galatasaray muhabbetine yaşı yetmiyenler veya hafızası bozuk insanlar katılmasın. 10-0 diosun direkt kolpa ilk önce skoru öğren. o maçta galatasaray 2 averaj önde girdi haftaya beşiktaş ta 3-1 kazanmıştı. galatasaray da farklı kazanınca o sezon şampiyonlukla uzaktan yakından alakası olmayan takımın niyeti belli taraftarları ötmeye başlıyor. hala ötüyorlar görüyoruz.

bu maç için konuşursak ilk pozisyonda müdahele olmadığını iddia etmesin kimse. artık 2 yıldır kazandıkları haksız puanların yüzsüzlüğü aşmış fenerbahçeliler sataşacak yer arıyorlar. basit bir kavram farkı var, çok net olmayan penaltılar-> hakemin takdir hakkına kalmıştır.
bir de kural kitabında yazan belli başlı pozisyonlar vardır.
bugün hakem hassas davrandı penaltılarda, 3ündede penaltı verilmeyebilir, veya 3ü de penaltı olabilir. hakem adaleti dağatıyorsa kendi stiliyle dağıtmıştır. bu kararlardan birisi de galatasaray alehinde. bu sezon tartışılmayacak hataların kimin lehine yapıldığı da ortadadır. şekip mosturoğlu'nun federasyonu gidince acaba niye kendisi apar topar fenerbahçe yönetimine alındı diye düşünsün insanlar. artık adil ortamda puanlar dağıtılır inşallah ama bu durumdan rahatsız olanlar da var. haksız puanlara alışmış olanlar bu aralar panik içinde çünkü...

saygılarımla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dooman konuyla alakalı olmasa da belirtme gereği duydum konusu geçince. beşiktaşın o gençler maçı devre arasında gs skoru gelince ki yanılmıyorsam 6-0 dı ilk yarı yanılıyor olabilirim ama baya farklıydı ilk yarısı da, beşiktaş maçında sinirler gerilip kırmızı kartlar filan gelmişti. yani normalde daha farklı bitebilirdi.

ha o maçta gs 8-0 deil de 3-0 kazansa bence yine şampiyon olurdu ama bu zalad denen mahluka öfkemizi dindirmez:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Komedi izliyoruz..

Gençlerbirliği oyuna hükmediyor..

Galatasaray 1. si penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan bi pozisyonda 2. si yüzüne gelen topu elleriyle koruyan futbolcuya çalınan 2 penaltıyla 2-0 önde .. bakalım daha nelere gülücez


hayırdır zorunamı gitti febenin elle aldığı puanlara say.. ayrıca birinci penaltıda penaltıydı ikinciside doğruydu.. esas gençlere verilen penaltıyı burda tartışmak lazım.. aslanlar gibi oynadık 3 puan aldık kimsenin zoruna gitmesin bu TÜRKİYEDE ŞİKEYLE MAÇ ALANLAR BELLİ.. FEBENİN HAKEMLER SAYESİNDE TAM 18 puanı var..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...