Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koxp


bluebayou

Öne çıkan mesajlar

Abi başka sölenecek laf bulamyorum böle tiplere yemin ediyorum içim içimi yiyorum gidip gırtlağına shardları dayayasım geliyo
safsadasdasdasdas
sonra bi spike'lik canı var zaten :)
Aslında güzel programa benziyo dur bakim hp pot la mana yı da otomatik içiyo tamam bu programı indirirsem ilk senin üstünde denicem ama realden oyun içinde böle programların yasak oldunu biliyosun dimi blue..
TOS'a giriyo sonra da seni TOST ediyolar :))

[ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 02:15 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ange demiş ki;
işte böle adamlar lvl ler nasıl 70 oluyo zannedıyosun ( kısa surede )

Özellikle cypher.... Bu kadar zamanda bu kadar 70 şaşırtıcı doğrusu.. Benim bi arkadaşım var orda hatta 1-2 tane bugün yanlarına gittim adamlar atmış bacak bacak üstüne party de 4 tane macrocu rogue.. biz gecelerimizi gündüzlerimize katalım 70 lvl olmak için adamlar rahat rahat uyuyarak sabah kalkıp 70 oluyolar zaten şu cypher'ın GM'i bi gelsin ben bi kaç isim vercem onlara... Örneğin ; RosenCrantz mı ne öle bi priest var kadın maşallahı var party de kendi de dahil 8 kişi ye bi anda AC atıyo aynı anda healliyo felan...
Biz %1 almak için 1 saat imanımız gevriliyo..Adamlar rahat rahat oturuyolar nasılsa macro kasıyo anasını satıym ne gerek var attack vermeye .... Sonra da o adamlar "ben 70 oldum" die seviniyolar... Peki bende bölelerine şu cevabı vericem "Mutlumusun? Emek mi verdin 70 olurdun bi emek harcadın mı?"
Neyse ii geceler arkadaşlar...

[ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 02:22 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cypher'in restart yani yeniden yapılandırılması lazım ve temizlenmesi lazım Ares gibi gerçi ares'te pek temizlenmiş deil ama olsun KOXP macro vs. program kullanılmıyo hiç olmazsa.....Biz bu konu hakkında adminlere mailler bile attık sS'ler yolladık KOSP la kasanların.. Cypher aldı başını gidiyo önlem alın dedik bakalım kale alcaklarmı zaten şu sıralar cypher serveri yeniden başlıcak yani reset atılcakmış çoğu charlar 1lvl den başlıcak diolar ne kadar doğru bilinmez bekleyelim ve görelim.. Gerçi cypher'dan banane ben Ares oyuncusuyum ama ortada haksızca kasılan ordaki bi kısım insanların illegal yollardan kastıkları lvl ler söz konusu.. Ares'in başı kel mi derim o zaman bizde açalım macro rahat rahat kasalım 70'e ?
Yanlışmıyım?
Hatalıysam özür :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Temiz aresden 1 gün
http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=32373
http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=32310
http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=32259

koşarak 5li, oturarak 1li, bow yere bakarken 5li okları mana bile kullanmadan atanlar heryerde var
bunlar sadece gelip macro açıp bana mani olanlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...