Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

disconnect / cozum arayasına girelim


raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

bildiginiz gibi son 1-1.5 aydır feci bir disconnect durumu yasıoruz. sorun Blizz wow sunucularında degil gıbı gorunuyor. bir tek turkler dusuor. sorun daha cok TT- telia taraflı gibi (telia hem italya cıkısımız hemde blizzin EU ISPsi bildigim kadarıyla)

bu durumda en ıyısı bos bos oturup 2.sınıf oyuncu muamelesi gorecegımıze wow_eu forumlarda bir topic acmak ve bunu imzalamak die dusunuorum ne dersiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında sanırsam soyle ulke farketmıor degil, telianın bariz bir sorunu var ve bızım gibi yurtdısı tekel olmayan ulkelerde, telia kullanan ISPlerin kullanıcıları bızımle aynı sorunu yasıor. baska cıkıstakilerde sorun yok. ama malesef bızım wow_eu tek routemız telia oldugu ıcın hepımız gıdıoruz.....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valal gece gece offf.bi gecelerimiz vardı sorunsuz sımdı oda basladı. Valal blizzin forumalra yazmak guzel fikir ama daha once bu denendi ve herhangi bir cvp alınamadı en azından blue post gelmedi hiç sayfalarca yazılan yazılara demekki blizz sallamıyo.

Anlamadıgım olay gecen danimark oyuncularında sanıyorum sorun varmıs valla daha danimarkadan oynayan oyuncular forum acmadan blizz mavi bi topic actı bole bole sorunu olan varsa yazsın dıye ya bu kadarmı olur ayrımcılık bız sayfalarca yazı yazalım cvp gelmesın baskasında sorun olunca adamlar dırek noldu efendım bı sorunmu var gibi tripler yapsınlar biz de para oduyoruz bu oyuna bizde hakkkımızı isteriz.YETER

[ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 01:19 tarihinde, silent tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...