Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben yeniyim


KINGAN

Öne çıkan mesajlar

Selamlar uzun aradan sonra tekrar geldim eminim çok sevindiniz :P
GW ye başlıyacağım ama önce oyunu alıcağım www.sendit.com u önerdiler burdan istetince bir sorun olur mu ne kadar sürede gelir geldiğinde bişi imzalamamız gerekiyor mu acaba ?
Ayrıca yeni ek paket geliyor şimdi accountumuzu kendimiz mi seçiyoruz açacağımız şifresi fln ? ben senditten gw ve gw : fanctions u alıcamda yeni ve eski harita için gerek var mı ya da gw fanctions alsam onunla gw haritası oynuyabilirmiyim accımla ? ben bilgilenmek istiyorumda msni olan varmı bu konuyla ilgili bilgi alabileceğim ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende sendit.com dan almistim 6.gunu gelmisti.hicbi sorunda olmadi factionsida sendit den alcam.yanliz sendit preorder satmiyo yani normal paket satiyo.bide posta ile yolluyolar.yani geldiginde evde yoksan ve postacida geldiginde kapini calmazsa belki o anlamda bi problem olur.ama 30 gun icinde(sureden tam emin degilim) eline ulasmazsa 2.sini ucretsiz yolluyolar ve bu sefer ups,dhl gibi ozel kargo firmalariyla.
factions paketiyle gw haritalarini oyniyamazsin yani her 2sindede oynamak istiyosan 2 sinide alcan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkaşlar ben sıpraıs verelı bır hafta oluyo fakat hala gelmedı mail attım nezaman gelır dıe stoklara gelmseı en 2 haftayı bulabılır dıe cavap attılar acep ne zaman geleck?
artı wow oynamış bırı olarak bu oyunla wow arasında kı farklar neler (pve dişinda sıtedekı tu vıdeoları ındırdım ona gore)bıde en rahat oynu ogrenebılcegımız sınıf ne yada ırk
vede bu yanına algımız ıkıncı skıller ılla uyumlumu olmak zorunda bız ıstedıgımız gıbı gelısebılıoz mu?
versie vesaire cevap gelırse memnun olurummm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi haftaya eline ulasır oyun, en gec 15 gune geliyo oyun. WoWdan cok farklı bi oyun, mmorpg deil aslında dilim el vermiyo sonucta yaptıgın sey aynı ama iki oyunun mekaniginin kesinlikle karsılastıramazsın.

Tek ırk insanlar var zaten, profession olarak 6 tane (primary)secenegin var secondary professionın oluyo bi tane toplam 30 tane kombinasyonu var bunların. Acıkcası oyunu kolay ogreticek bi profession olucagını sanmıyorum cunku her profession ayrı bi oyun stili gerektiriyo ve zaten oyunda bi yerden sonra solo oynayamıyosun. Gruplarla, arkadas cevrenle, ya da oyunda yeni tanıstıgın tiplerle dolasman quest yapman gerekiyo ve oyunu da bu sekilde ogreniyosun zaten. Her profession esit aslında, hepsinin farklı durumlara gore avantajları/dezavantajları var. Oynaması kolay profession yok ama en basta alısması zor olucagı icin mesmer ya da necro tavsiye etmem, yanlıs oynarsan kendini cok rahat oldurebilirsin bu iki karakterle.

Sadece PvP ya da PvE icin bile bi suru skillden bi suru guzel build yapabilirsin sadece bir karakterle, gerisini sen dusun :) Zaten oyunda unlock ettigin skillerden istedigini townda secebilirsin degistirebilirsin. Benzer sekilde dagıttıgın attribute puanları da kalıcı deildir, townlarda dagıttıklarını geri alıp tekrardan farklı sekilde dagıtabilirsin. Bu sekilde sadece bi karakterle bile bi suru duruma adapte olabilirsin, sadece gerekli skilleri acmıs olmana bi de en onemlisi tecrubene bakar. Zamanla hangi skillerin nelerle iyi gittigini, iyi ve kotu kombinasyonları bulucaksın zaten, zamanla bunları bi takımda takım arkadaslarınınkilerle de birlestirip cok hos taktikler ortaya cıkarabilirsiniz vs vs....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla nedesem canım pek bır cok daha cektı sımdı
bu yazıyı okuduktan sonra elımde olayıdıda senle bırlıkte oynıyak dıecım tuttu vallaa saollllll :=)
not:turkıyede neden korsan gelsır tabıkı turkıyede orgınal oyun bulamss ve kol gıbı kdv kayarlarsa ole olur
ulan sendit alacagın olsun oyun hala yokkkk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar o zezih kitab evinim size nerdeyse %100 bıdırek satmış ozaman bılmıom ılk satıldıgı andakı fiyatı ama ben guild warsı £17.99 aldım artı kargo 19.99 geloyo yanı 20 pound buda 47 mlyona tekabul edıyor (evde gelmsıni bekliom ptt sağolsun)
guiild warın expansion pack olan Guild Wars: Factions (PC)
da aynı fiyat cıkmadan alabılıyor ve pre-oder ken albılme olanagı sunuyor
vede parsı olan arklar ıcınse
Guild Wars: Factions - Collectors Edition ı bu hediyelerle

2 CDs
PlayNC catalogue
Guild Wars Factions Manual
Guild Wars Factions Quick Ref Guide
Plastic Collectable Security/Activation Card
Ritualist Cloth Picture
Guild Wars Factions Desk Calendar
Guild Wars Factions Mouse Mat
Guild Wars Factions Sticker Set
Guild Wars Factions Artbook
Exclusive Guild Wars Factions Poster
High-resolution Map of Cantha
Exclusive in-game signature emotes for the Ritualist and Assassin
Guild Wars Factions soundtrack CD + bonus to download extra music on Direct Sound website

birlikte £34.99 satıyor kacırmamk lazım (keske param olsa bu genışleme paketının devamını alsammm)

Bu arada şule bi sorum var
acaba bana birinin bu collector edıtonı hedıye etmesını ıstesem cok mu ıstemıs oluoommm (lutfen kulaklarımı cınlatmayınn :=)))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...