Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacklendim şifremi almam için ne yapmalıyım


crash_rogue

Öne çıkan mesajlar

siteye log in olamayacağın için "customer support" a yazamazsın. başkasının accountundan ne kadar sürede nasıl bir cevap gelir tahmin etmek pek kolay değil. o yüzden bana sorarsan gece saat 22:00 sonrası velucia ya da :bigbird: deneyeceksin ama sanki bana yeni bir gm daha işe başladı gibi geliyor belki de öyledir.gm yi bulacaksın.pm atıp derdini kısa ve öz anlat.sadece şifreni geri alırsın bi de gizli sorunu ve cevabını değiştirirsin.roll back falan ummuyorsundur inşallah.dediğim gibi yaparsan sonuç alabilirsin sanırım.ama başka gm varsa arkadaşların belirtmesi senin ve diğer oyuncular için iyi olur. inşallah işin hallolur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mail ve gizli soruyu biliyorsan charını belki geri alabilirsin ama itemlerini unut.. Bende hacklendim ve üstüne 1 bardak suyumu içtim.Oyunda prem olsanda senin itemlerinin güvenliğini saglamıyorlar.. istersen binlerce dolar harcayıp item aldıgın char 2 dakika icinde yok olup gidebiliyor..
Yazan: ::Extreme::
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Premium la bir arkadaşdan customer supporta msj atmıştım gelen cvp bu

Dear Customer, Password changes can now be done by logging into the Knight Online Website. Be sure to provide all the needed information to change your password. Thank you for contacting KOL Customer Support.

Tam olarak anlamadım ama bilgilerimi istiyorlar.Ben zaten yazmıştım bütün bilgilerimi

Biri bu yazıyı tam olarak çevirebilir mi?

[ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 17:05 tarihinde, crash_rogue tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...