Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Online gene medyada :)


Synergenx

Öne çıkan mesajlar

Yuva yıkan oyun Ogame'den sonra,

Yuva yıkan oyun Knight Online. :)

said:
E.B. ayrıca oyunda yükselerek kazandığı ve dünya genelinde en fazla 20-25 kişide bulunan kemerini Dubai'den Arap bir kullanıcıya satacağını söyledi.


Neymiş bu 20 - 25 kişide bulunan kemer ya ?

[ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 11:14 tarihinde, independent tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere bi sitede görmüştüm o belt'i İron belt'i 5 yada 10'a felan katlıyo :)
Siteyi arıyorum Titanium belt'in olduğu bulunca link vercem özelliklerine bakarsınız..
Hatırladığım kadarıyla 50 spear 50 dagger 50 sword 50 ax 50 de Club defans 7 str 200 hp 10 da health bonus veriyodu + 50 defans..
Tam emin deilim ama gene bi bakmam lazım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu medyayı anlayamıyorum. Tamam güzel söylüyorlar da, yine de anlamıyorum. Yani bazı insanlar vardır kendilerini aşırı derecede, hastalık derecesinde kaptırırlar. Ne yani bu oyunu oynayanların hepsimi hastalık derecesinde? yoo değil bence... neden? her türlü sosyal hayatımızı devam ettirebiliyoruz. Zamanımızın çoğu oyun başında geçmiyor. Kendimden örnek vereyim. Gün boyu iş, sonra aile, sonra aile sonra oyun, sonra oyun, sonra uyku... he arkadaşlar yokmu? elbette var onlar gün içerisinde değişik şekillerde...

Geyik: Oyuna psikolojik danışman isteriz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Öldürerek büyüme üzerine kurulu online oyunun gerçek cinayetlere neden olmasından korkuluyor


Okullardaki cinayetlerden sonra, tv'de bi akşam knight online adlı oyun sonunda cinayete sebebiyet verdi, derlerse şaşmayın.

En ufak bi küfürde yada hakarette insanlar artık arkadaşlarını kalbinden bıcaklıyor yada yaralıyor.

Örnek vereyim, kendi gittiğim cafede bu tip insanlar yok değil. Birisi hacklenir diğeri de ulan bunun benim itemimde gözü vardı kesin o yapmıştır, zaten biliyodum onun böyle bişey yapacağını. Dışarıya cıksın hele bi ben yapacağımı bilirim.

Birisi bu yüzden hayatını kaybederse hiç şaşırmam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yok, biri Ko diyor, öbürü Kurtlar vadisi diyor, diğeri şiddet içeren filmler diyor. Peki soruyorum ben burada, eğitim için, hoşgörü için, büyüklerimiz ne yapıyor? Sen kalkıpda bir çocuğun saatlerce pc başında zaman geçirmesine izin ver, ondan sonra bu oyunlar mahvetti bu çocuğu de, sen kalkıpta bir çocuğun kurtlar vadisini izlemesine izin ver, ondan sonra kurtlar vadisi yaptı bu çocuğu böyle de, sen kalkıpta bir çocuğun şiddet içeren filmleri izlemesine izin ver, ondan sonra de ki bu filmler bu hale getirdi bu çocuğu.... yapmayın ya allah aşkına yapmayın... kimse hatayı kendisinde aramıyor. bu yaşıma geldim, ailemden hakiki aile terbiyesini aldım, ardımdan gelen yeni jenerasyona bakıyorum, gerçektende felaket... ha ben aldığım terbiyeyi kendi çocuklarıma mümkün olduğunca aktarırım ama, onların çocukları bunları görmeyecek biliyorum... teknoloji iyi hoş güzel bir şey de, getirdiği anti sosyallik çok kötü bir şey...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...