Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk clan liderlerine ve KOdaki Turklere csw savasi icin cagri :))


JadeReal

Öne çıkan mesajlar

@CotigoLovely

Ne yaparsak yapalim sensiz yapacagimizdan emin ol. Gevur demedim sana gevur egomonyasindan hoslanan dedim : herseyin iyisi onlarda saniyorsun ..

Benim ne cikarim olacak?_ Burnun yanlis koku aliyo burnunla hareket ediyosan yanmissin

Niye bos bos 400 reply? clan toplanmis bu kadar bir akilli senmisin? Cİk sen bu bos topicden hadi.

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 21:41 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Asagidaki clan isimlerini burada clani adina konusan arkadaslarin sozune istinaden onlara guvenerek yaziyorum


Son durum :
Godz (PCPC)
PaTRiot (Jade)
Bloodbrothers (SrLancelot)
CHOSENS (ozkancab)
BraveHeart (Xrated)
Phantoms (Bilinc)
ALoT ( Poli)
Unrivalleds (Thremors)
Hierapolis (fattal)
Marjinal (fyasa2002 )


Hurr1cane ferdi katilimcilarla gorusecek (KASIMPATI)

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 22:02 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@CotigoLovely

Nası organize olacaksınız diyosun kuru kalabalıkla olmaz diyosun ama bunlar kuru kalabalık olmucak butun mesajları okuduysan anlarsın CSW i iyi bilen buraya onceden cok kez katılmıs kişiler var burda ve hepsi bilmeyenleri yonlendirme konusunda elimizden geleni yapacagız diyor sen ise dedigin gavur clanları olmadan bisey yapılamayacagını soluyosun bekle ve gor diyorum. Bu suan oyundaki basit bi savastan ote bi durumda...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yorum yapmiyorum bildiginiz yolda devam. su var noob olmuusm kotu oyuncu olmusum kimseye alakadar etmez. kimseye bugune kadar bi yanlisim da olmamistir.
su var bir fikir beyan ettim. biri size laf soleyince kostek mi olunuyor? crystale kadar gidip adamlari temizleseniz orda birbirinize girersiniz demek anlaminda lider lazim dedim.(kendini yuksek gorenler yerin tozunu yutmaya gorsun o zaman neydi hatam derler sadece birlige bas lazim lafina bu kadarsa)begenmedigin bazi gevurlar umarim is acmaz basiniza saygi ve sevgiler son mesajimdi bu topicte.

not :arkamdan atip tutmayin yeter.basarilar. (canı gonulden)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ortamı germenin ne gereği var ?
Sonuçta ortada istek var Cotigo hırs var...bi laf vardır Azimle..... betonu delermiş die? Biz de bunu başarmaya çalışacağız elbette biliyoruz kolay olmucanı illuminati clanının ally leri de çok sağlam biliyoruz ama biz bir ilki başarmak niyetindeyiz.. Delos türklerin elinde olmasını istiyoruz biz...Ve bunuda başaracağımıza yürekten inanıyoruz..sen inanmasanda..bilmem anlatabildim mi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

illiminutiyi seven biri deilim zaten her savasta clan gelmese bile gidip adamlari duffluyorum ellerinden ciksin baskasi alsin diye sadece bir sey dedim yok noobsun yok kosteksin noluyoruz gelipte birlik mi bozdum siz yardim istemeseniz bile ben her savasta gidipo illimunatiye zaten saldiryorum elime gecen hic bir sey olmasa bile. yargilamadan once azicik mantikli olun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
iki emin olki o begenmediklerin olmadan orda bir sey yapamazsin. uc burda gizli bir cikar kokusu aliyorum. madem o kadar beceriklisin alda alkislayim. bos bos 400 reply cekilmis bir konu. yapabiliyorsaniz yapinda gorelim.


O zaman bir daha su yukardaki gibi yazilarini yazmadan once bir oku. Ortalik geren yanlis anlayan biz degiliz burada bir amac ugruna ugrasiyoruz senin yazidigna bak.

Ben bir fikir sundum destek gordum istemiyosa kimse yapmnayiz ne cikarim olabilir benim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ortalıga on yargıyla dalan sensin lovely bende bunu istiyorum ama onunnuzde bu gibi engeller var gibi anlatsaydın derdini kimsede burda sana bisey demezdi.Solediklerini daha guzel sekilde anlatabilirdin ama sen bole anlatınca herkes sana kostek gibi baktı haliyle...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana gelen sorulara ve CotigoLovely
karsilik yaziyorum dusunduklerimi

1. Bu iste parayi dusunmeyeceksiniz. Cunku zaten Illuminati ve alleyleri disinda guclu 3 clan kaliyor birisi BadCompany digeride Wesmelltogether ve Insomnia.

Yani bizim alley takima uymayan clan bunlardan bir tanesi ile alley olacak demektirki. Wesmelltogether zaten karsi tarafta geri kalan iki clanlada kale alinamaz. Alinsa da para kazanacaginiz mechul.Nasil guveneceksiniz?

Hatred ise kral cikartti kale ile ilgilenmiyor uzun zamandir.

2. Para konusunu istiyosaniz sole yapabiliriz.
Her iki haftada bir gruptan bir clanin kristali almasini saglariz her clan bolece iki hafta para toplar.Yani kristali aramizda takas ederiz. HEr 2 haftada bir aramizdan birine kaleyi devrederiz logomuz hep ayni kalir.

Ama her klan icin ayni ozveri ile kale savunulmalidir. Burada kaleyi alipta hainlik yapan zaten ancak 1 hafta kendi logosunu kaleye asar ondan sonra yenik duser . hem gozumuzde yenik duser hem de Illuminatiye yenik duser.

3. Kimse kimseye hainlik yapamaz cunku o kaleyi hicbir clan tek basina da alamaz tek basina da savunamaz. Bir hain clan cikarsa yapacagi ancak 1 hafta para toplamak olur.

Dolayisiyla hicbir cikarim yok. COk guzel bir planim var. Insallah hepsi gerceklesir. Onumuzdeki haftada toplaniriz liderler konusurz.

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 22:41 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkarla ne alakası var ben onu anlamadım... Jade başında da belirtti zaten Delos'taki paradan sebep biz kaleyi almak istemiyoruz die sadece o kaleyi illuminati'nin elinden almak istiyoruz...Jade para şu anda en son planda kalır önce kaleyi almak lazım... Para işi hallolur önce "kaleyi türkler aldı" dedirtmemiz lazım... :)

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 22:39 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@CotigoLovely

Iste bence tecruben yok. bana gore ilk kez kaleyi aramizdaki az sayili yada nispeten daha zayif bir clan almalidir. neden dersen orada zor olan kristal almak degil zor olan kaplari tutup Illuminatinin iceri girmesini engellemek.

Kapilari tutarken kristal odasindan iceri aman kristali ben kiracam die dalarsan Illuminati tepene coker. hatretin kaleyi alamamasindaki ana sebepte budur ..

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 22:44 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@cotigo
Önceki sayfaları bi karıştır ne yazdımı oku ondan sonra bana bu soruyu sor istersen ?
Ben önceki sayfalardan birinde belirttim o gün CSW için kaleyi almak için 1 günlüğüne clandan çıkcam eğer kabul etmezlerse temelli çıkarım clandan...neyse 1 günlüğüne clandan çıkıcam ve Jade'nin saymış olduğu clanlardan birine dahil olcam CSW için.. CSW bitiminde gene clanıma dönücem kapiş ? :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arniye soyleymde almasin bari just joke xD dedim ya elimden geldigince yardim ederim. su an icin Bad Companyinin bir csw plani yok cunku maxin isleri yuzunden onumuzdeki 2 savasa katilamaycak. dolayisiyla guclu clanlardan biri bu savasta nötr kalicak buda isinizi fazlasiyla rahatlatir. deedim ya illimunatiye mani olmak icin ordayim(noobda olsam genede pkya ciktim mi iki kez dusulunerek dalinan bir kisiyim o bile guzel:))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...