Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk clan liderlerine ve KOdaki Turklere csw savasi icin cagri :))


JadeReal

Öne çıkan mesajlar

Türklüğümüz söylemekten korkmayacağız tabi ki. Ama ben türklüğümüzü söylemek ile oyun arasındaki ilişkiyi kuramıyorum.Ayrıca benim clanım seninki gibi pür bir Türk clanı değil ve ben clanı bir Türk clanı olarak kurmadım . Clanda İtalyan, Bulgar, Arjantinli, Alman; Polonyalı, İsveçli, Brezilyalı, Perulu bir çok üyem bulunmakta. Baştan beri türk clanı fikrine karşı olduğum için böyle bir clan kurdum zaten. Bir mozaik herkesin içiçe olduğu ve eğlendiği insan topluluğudur clan benim zannımca. Ve yine tekrarlıyorum bu bir milli maç değil dünyanın bir çok yerinden insanların eğlendiği bir oyundur. Ha şimdi diyeceksiniz clanda Türk üyeler çoğunlukta. Bu isteyerek yapılmış bir şey değil. Oyunun %90'ı Türklerden oluşunca bu doğal bir şey oluyor. Yani demek istediğim şu ben üyelerimi kesinlikle Türk olsun diye seçmiyorum. Benim için japonmuş, almanmış, afrikalıymış hiç farketmez. İnsandır benim gözümde önemli olan. Ben Illu'dan aşırı derecede nefret eden birisiyim. Daha doğrusu Futu denen adamdan. Bir çok nedeni var. Kaleyi almak konusunda clan olarak tüm desteği clan olarak vereceğimden emin olabilirsiniz. Ama bir türkler yabancılar sawaşı olarak değil. CSW'yi kazanmak için sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

genelde guruplasan insanlar bir slogan altinda toplanirlar yani benim icn onemli simdi burada ben genel alley aramiyorum oyle olsa buraya baslik acmazdim gider begendiigm liderle gozume kestirdiklerimle konusur bikac alley bulurdum.

Burdaki amacim farkli bende fikir soruyorum. Bu amac dogrultusunda katilip katilmak istemedigini soruyorum.Yani topicde anlattigim amac.

Logo simgesel olacak ama Turklukle alakali bisey olacak bu hedefe uygun olarak katilmak istermisin die soruyorum:))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JadeReal demişki;
Her clan ayni logoyu kullanacak SYnergenix burda bayrakta o logo olacak dolayisiyla hangi clana dustugu onemli deil kalenin.

Onemli olan bizim guruba dusmesi.. Yani herkezi tek bir clan gibi dusuneceksin.


Bi kere Japko da görmüştüm ben savaşa giren bütün humanlarda güney kore logosu vardı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önce ally'e dahil olcak clanları belirlemek lazım... Gerçi bütün türk clanları bi anda hücum ederse illuminati felan yalan olur kaçacak delik aramaya başlarlar :)
Jade CSW ye girerken belirlenen clanların logoları aynı mı olcak ? Yani olmucaksa da olsun yoksa millet zevkine birbirine vuruyo sonra ayıkla pirincin taşını :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...