Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thorium Brotherhood Reputation


iesquire

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşın vermiş olduğu sitede thoriumbrotherhood hakkında detaylı bir şekilde herşey var ama ben sana kısaca anlatayım.

İlk searing gorgedaki görevleri yaparak yaklaşık 1k rep. kasabiliyorsun, sonra friendly olabilmek için incendesaour görevi var(1 coal, 2 inc. scale, 4 iron bar veya 4 kingsblood veya 10 heavy leather veriyorsun 25 rep. alıyorsun) , bunu tekrarlayarak friendly'e ulaşıyorsun sonra yine aynı npc'nin vereceği diğer bir tekrar görevindede yaklaşık 800-900(her 4 dark iron residue 25 rep veriyor) dark iron residue ile honored rep.'a ulaşabiliyorsun buraya kadar kolay sayılır.Esas revered ve exalted olmak kastırıyor, rep. alabilmek için fiery core, dark iron ore, lava core, blood of the mountain ve core leather tarzı zor edinelen itemları vermen gerekiyor.

Recipe'lara gelince evet ne yazıkki hepside soulbound.Yani rep. kasıp recipeları arklarına verebilme şansın veya başka mesleklerin recipelarını verebilme şansın yok ki bence çok mantıklı bir şey.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 12:04 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abicim eğer lvl 60 san yada thorium elemanları sana yeşil görünüosa işin uzun çünkü normalde alman gerekn repu nun yaklaşık 10 da 1 ini ancak alabiliyorsun. ama senin lvl ın sa thorium su an %100 lük repu alabilirsin. Ben lvl 60 da repu kasma gerei duyduum için quest felan yapmadım çünkü 8433847568347 tane quest yapcam anca friendly olurdum. o zaman napcaksın orda thorium pointte çadırın altında duran dwarf arkadasın sana verdii ilk questi yapıp ondan sonra gelen devam lı materyal ver sana 3-5 repu vereyim görevlerini yapacaksın. asında 3-5 deil her tamamlanan materiala 25 repu alıosun baya ii yani. tabi sen senin prof un hangisine uygunsa o materialleri topluosun, yada gidip ahdan paranla satın alıosun yada arkadaşlarına sölüosun onlar sana kendi mesleklerindeki materialleri veriolar. böylece repu kazanıosun ve naturel oluosun. zaten ilerki aşamalar kolay onlar için tozlar var BRD den düşen her kestiin birimden. onları topluosun yaklaşık 900 tane verdinmi çadırdaki herife oluosun friendly bu kadar basit.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tarifeden yaptığın eşyaları satabilirsin.

Edit: şimdi baktım thorium brotherhooddan yapılan eşyaların hepside satılabiliyor.Önemli değil, bana istediğin zaman kişisel mesajdan sorabilirsin, konu hakkında bilgim varsa yardımcı olmaya çalışırım.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 13:10 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Walla Thb. de Honored'r kadar rep. kasmıs bırı olarak.Sana tavsıem KASMA derim.
Ench. im ve +20 ıntel recip'ini almak ıstıodum honored den sora olcak gıbı degıl.
Mc dropları lazım parca basına +150 +200 arası rep. verıo
kı zaten bunlar genelde AH(Bladefist server) ta 80-120g arası satılıo kolay kolay rep. ıcın feda edılmez onlar ve Guıld deysende GBank ta toplanır vs.vs.

Tek olur yolu Dark ıron ore toplamak kı oda revered e kadar 2400 Exalted'e 4800 adet ıstıo AH ta 9g Stack ı.Toplamak ıstesen Searıng gorge ve Burnin steeps te cıkıo sadece ve bırde BRD ıcınde bı kac yerde.
Yanı uzun iş yazık edersın gunlerıne haftalarına.

Ps:( Timbermaw Hold ta rep. kastım aldım +15 agi. yi kim sallar +20 intel. Haftada ıkı tane yaparak 180-200g

`,-)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...