Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahın Bildigini Kuldan Saklamanın Anlamı Yok!!


KaSiMPaTi_1

Öne çıkan mesajlar

YALAKLIKDAN KASTINSA ITEMIM WAR 2159 AP 1186 DEF LE GECIONIORUM LVL ve NP SE ADAM ORC BEN HUMANIM BEN SADECE O ADAMI SEVERIM YALAKALIK CIKARLAR ICIN YAPILIR WE ADAMDAN HIC BI SEKILDE CIKARIM OLMADI BANA LVL KASMADA BELESDEN WEYA ITEM WERMEDI TABI SEN 1 KAC AYLIK OLDUGUN ICIN BAZI SEYLERI ANLAYAMAZSIN KOCUM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@CaptainCyClone

Yahu ben bisey demiyorum arkadasim. Bir baslik acilmis yukariyi oku. Ne amacla acilmis.Kim ne ile suclaniyor anlamadim soruyorum.

Ilgilenme sebebim ise Barbaross clanimda bir char cok severim cok ta saygi duyarim bahsedilen Barbaross omudur? ne ile suclanir anlamadim diyorum.

Birde baska bir Barbaross var oda BARBAROSS_ die bir arkadas omu yoksa bu bizim barbarossmu konu nedir belli degil.

Bunu soruyorum adamlar benim ustume sicriyor. Topici acan sahistansa ses yok. Giyabinda millet konusuyor. nedir bu Ss anlayan varsa anlatsin!!

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 14:21 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@JadeReal

Benim karakter karusda,seni ve clanını tanımam,ama bu topiclerde genelde sana,poliye,vsvsvs kişilere çamur atıldığı veya hakkınızda bi kaç şey idda edildiği için (kısaca forumun günah keçisi) senin ismini verdim.yoksa kötü bi niyetim yok.

şimdide Picallo_tr nin ismini veriyom,bak adam hiçbişe anlamamış.kötü bişe mi yazdım şimdi:D

pico turnuva ne oldu yaw:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@nocom

Iyide program kullandigi nerden belli ne programi kullaniyomus 70 lvl olmus itemini yapmis bir insan gerzekmi program kullanacak?

Osu varmis busu varmis nerden biliyo charina mi girip bakmis?

Ne bugu kullaniyomus? hangi bugdan yararlanmis? sacmasapan atip tutuyo insanlar cehalet kayniyo be etrafta biraz kafasini kullansin insanlar yazi yazarken. Adam topic acmis iki kelimeyi bir araya getirememis sen de ezigin birine pma tmissin ne duydunsa buraya yaziyip gaz veriyosun ismi bu?

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 14:28 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Barbaross bi kere de ben orc tarafında iken Xrated Herakles'ler le party deydim tabi amcam gene The_Jackalious la beraber dolanıyodu priest'i kestik bizim priest barbaross'a malice attı adam durdu kendini cureledi gayet rahat bi biçimde... Party deki herkes şaşırdı bi anda... 70 lvl warrior kendini nasıl böle bi riske atabilir anlamıyorum ben yaaa...
Bu arada
JadeReal demiş ki
said:
herkez biri icin bisey soluyo o cok ilginc seyler soyleyen o cok ilginc seyleri kendi yapiyor olmasin? :))

Eksper galiba eheheheeh

Ayrica buraya baslik acildiysa ne oldugunu anlamak icin pm atmak durumunda degilimki ben agzi olupta konusuyorsa adam gibi konussun.

Sen avukatmısın ? Neden kendi gelip kendini savunmuyoda senin savunmana gerek duyuyo barbaross kendini savunmaktan aciz birimi ?

=====================================

THE MOST HATED WARRIOR ON ARES!

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 15:08 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler bırakın bunları 70 lvl bı warıor bunu yapamaz nerden bılıyorsun o anda adamın yanında stealt basmıs bı assasın olmadıgını ona cure atmadıgını ????? bu cure lendı deye programcı dıyemezsın kımseye yukarıda yazdım sımdı ben soyledım dıye pico programcımı ya bıraz mantıklı olun yapan varıoru gormedımmı gordum kendıne cure atan warıoruda gordum ama adam hıc durmuyordu koserken atıyordu cure kendıne ama mantıklı dusunun bıraz her cure yıyen warıor prıstenmı alır cureyı !!!!!!!!!!!!!!!!!!! kımseyı suclamadan once emın ola herkez bırının ısmını yazıyor dıye sende yazma !!!!!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Synergenx

Yazidign sey tamamen yalan ve okuyan biride senin aptal oldugunu soyler yani cz de biraz takilan bir char barbarossun skill bug kullanmadigini bunu kafasi calisan herhangibiri bilir ama iste snede bazi sorunlar var.

Ayrica Barbaross sen ve senin gibilerle muhatap olmamak icin buraya gelip yazi yazmaz. ben yaziyorum cunku bir ekz bulasmisim.

Sen nesin Xrated in avukatimi? Aresmajerenin avukatimi? Onlarin senden haberi varm? Ayni clandamisniz?

Yoksa snei ordan burdan blockluyorum die boyle gelip genel web sayfalarinda adimi gordugun heryere yazi yazarakmi tatmin oluyorsun?

defol git Ersin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...