Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kullandıgınız Anti-Virus ve Spyware Programları


sayginay

Öne çıkan mesajlar

Bu topiği ,acaba herkezin PC si ne derece güvenli oldugunu anlaması açısından açıyorum.Görülüyorki açılan bazı topiclerde bile bize karşı yapılan saladırılar mevcut.(bunlardan en çogu da içinde key logger olan videolar).bunlar engellemek için kim hangi virus yazılımını kullanıyor ve hangisini önerirsiniz.Bu iş sadece oyunda hacklenmemek için degil daha bir sürü bize özel bilgilerin karşı taraftakinin PC sine gitmesi söz konusu olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspersky Anti - Virüs
Kaspersky Anti- Hacker - Bu herkeste olmalı!!! Yada başka bir firewall.
Microsoft Antispyware
Spyware Doctor
Registry Mechanic
Regcleaner
ve en önemlisi Deep Freeze. Bilgisayar ilk günkü gibi şuursuzca çalışıyor. DF den önce haftada bir format atardım, 2 ay oldu en son formattan bu güne :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendine güvenmekle ne alakası var anlamadım.Bilgisayarında hiç bir koruma yoksa sen istemesende o virus gelir senin bilgisayarını çökeltir.Çalıştırdıgın programların içinde virus olup olmadıgını nasıl anlıcan kendine güvenerekmi...bende bugüne kadar kullanmıyordum ama kendi kendine oluşan bir takım dosyalar farkettim.bunun virus oldugu belli ve anti-vir programıyla tartırdımda bir sürü keylogger dosyaları çıktı ortaya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yukarda birçok şey yazdım ama hiçbiri aktif değil system tray de, Deepfreeze olduğu için şu an için sadece firewall yetiyor :) Hiçte kasmıyor.
Hiçbirşey olmasa bile en azından güzel bir firewall olsun arkadaşlar pc nizde. Neler internete çıkıp işlem yapıyor, görün bilin, önleminizi alın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bilgisayarcı olarak asla güvenlik programlarını kullanmıorum (siz kullanmayın demiorum) işletim sistemlerini çok ii tanıdığım için sistemde olan bütün değişiklikleri gözle takip edebiliorum.Eğerki kullanmam gerekirse mcaffe güvenlik programları setini kullanırım.4. kez ödül aldı.Özelliği ise virus,trojan,keylogerları isim ve bilgilere göre taramıor bütün dosyaların kodlarını okuyarak zararlı olup olmadığını buluor.(tavsiye ederim.Deneyin)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...