Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden düpe?


Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

neden dupe yapma geregı duyuluyo arkadaslar yada neden bız turkler hep ısın kolayına kacıyoruz dupe yapılarak bınlerce oyuncu arkadasımızın hakkı neden yenılıyo yada yapanlar vıcdanı rahat olarak dolasabılıyomu cok ama cooooookkk merak edıyorum ılgılılere seslenıyorum bulun sunun kokten cozumude alnının terıyle bı yerlere gelenlerın hakkı yenmesın artık allah askına yaa aksam pazarda +7 raptorlar +6 shartlar tezgahtaydı bu ne a.q yaaa sahsen benım gucume gıdıyo artık buna bı dur deyın aksam cıvcıvın tekı bı arkadasa tradede +9 shart gostermıs bu oyuna senelerını vermıs arkadaslarımızın hakkı yenılmıs sayılmazmı bu....!!!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. her dupe yapan türk deildir
2. burda ilgili milgili yok sanırım
3. son dupe türkçe id le oluyor ve birkaç sey daha gerekiyor kim bu dupenin o şekilde olacagını bulucak herhangi bir yetkili dışarıya yani bir oyuncuya bilgi vermese kim ögrenicek ne oluyorsa nerden bug cıkıyorsa yöneticilerden cıkıyor... dupe bulmak kolay deil yok adam birkaç pc oturucak yok bilmem şunu denicek öyle böyle bulmak kolay deil yukardan sölemeseler..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son derece haklısın ama her bi şey biz türklerde hack bizde dupe bizde cheat bizde ks bizde bizim bu millet bu akılla adam olmaz hadi dupe yapıyonuz para dupeleyin a.q item dupeleyip satıyolar milletin parası uçuyo boşa sıktımın duperleri

name: _::Sea8::_
lvl:63
np:178k
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dPGaMe @
Çok büyük marifet sanki...
Yani o zaman şöyle diyelim buna...



Ya olm adam 4 gündür harıl harıl çalışıo..
Hakkını alması lasım bak dupe yi bulmuş..
Bak bu arada bu bug u bulmuş yaaa..
Artık hakkını alsın dimi yaaa yaaa...
pffff..... :@
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten yaşadığımız dünya da böyle bir yer değil mi? Herkes kendi cukkasını doldurmak için türlü kurnazlıklar peşinde. Kürk mağazası işleten insanlar, asgari ücretlinin verdiği verginin yarısını bile veremiyorlarmış. Niye? Kazanamıyorlarmış. Vergiden kaçıranlar, saf gördüğü müşteriye iki kat fiyat verenler, orijinal parça adı altında yan sanayi ürünleri satanlar, kaçakçılık, uyuşturucu, kadın ticareti, kalpazanlık... Uzar gider bu örnekler. Şu anda bu oyunu oynayan Türklerin neredeyse %60'ı 18 yaşından küçük, çoğu da bağımlı olmuş. (18+ larında neler yaptığı belli zaten ) Oyun oynarken egosunu tatmin etmek için karşısındakinin emeğine göz diken, harcadığı saatleri hiçe sayan, bunlardan ziyade ona saygı duymayan bir insan nasıl geldiyse öyle devam eder. Varın gerisini siz düşünün. Üzülerek söylüyorum ki bizden bir yol olmaz.

Konuyu açan arkadaş "vicdanı rahat dolaşabiliyorlar mı?" diye sormuş. O kadar alışıp benimsemişler ki bu dupe, hack vs. zerre kadar umurlarında olduğunu sanmıyorum. Argo tabiriyle olayın "kaşarı" olmuşlar.

Son olarak ebeveynlere bir öğütte bulunmak istiyorum: VELETLERiNiZE SAHiP CiKiN.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...