Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HELAL LAN K.O BU SEFER TAKDIR ETTIM SENI


TheProfessional

Öne çıkan mesajlar

bu patch den herkes dupenin allahını yaptılar. Bu yuzden K2 Network de rollbak kararı almıs nerden duydun diyosanız alın size haberin aslı.


We are sorry to announce that all Character's inventories and Inn Hostess warehouses have been rolled back to the state they were in Thursday evening prior to the patch. We have credited all accounts that had Premium service with two days Premium. All Power Up store purchases that occurred in that time have had the Knight Cash refunded.

Again, the Knight Online team is sorry for the inconvenience this has caused the community.

www.knightonlineworld.com -- news bolumne girebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha düne kadar wizard +8 den ötesini görmemiş açlıktan nefesi kokan adamlar çıkıpta lycaon staff aldım ala legit derse, onlarda niye ise tam bu dupe zamanına denk gelirse. kusra bakmayın kırmak için yazmıyorum ama boşuna avutmayın kendinizi rollback legal veya ilegal ayırmaz. ayırsa ko sorry demez. kolay gelsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece adam moradonda 10 gb den yukarı ıtemlerınız alınır gıbı cumleler kurdu bu kadarınada pes ya görmemişin oğlu olmuş çekmiş... hesabına dondu dun gece aresde durumlar.

Bu arada bı acıklık getırelım mesela tr_xxx_tr gibi ac.cler diil ı -ü-ğ-ç-ö- olan id ler silincek karıştıranlar olabılır...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...