Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PunkBuster


eMrE_uLTrAsLAn

Öne çıkan mesajlar

bence çok saçma.adamlar kosp kullananları banlamak veya oyunu düzeltmek istemiyorlarki, para kazanmak istiyorlar. bakın burda lvl 70 skilleri war, açarsanız çok sağlam olursunuz ama elle kasmak aylarınızı alır o yüzden bakın bu da kosp el altından sattıgımız bi program ama bunu premiumsuz kullanırsanız sizi banlarım o yüzden üye olun dediler.hepsi para.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaman geçtikçe profesyonelleşmesi düşünülen KOL adminlerinin giderek amatörleştiğini görmek üzücü. Kullanılan güvenlik yöntemleri kendilerini aşınca bu tip yöntemleri denemesi ki bu yöntemde otokontrol sistemi gibi birşey olacak sanırım, türkçe karakter sorunu gibi bir çok datayı algılayamayacak ve yine açıklar olacaktır.
Umarım japko gibi hile hurda olmaksızın oynanır bu oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@naytonlayn

japko=profesyonellik.. japonlar oyunun asıl sahibi gibi bişey.. aslında malezyalı bi adam sahibi ama japonlar bu oyunu öyle benimsemiş ki hile hurda olmayan tek server adamlarda.. aslında bu da gb,kol admin ve tech adminlerin çok çok iyi olmasından kaynaklanıyor.. aslında adamlar için tek soruın para deil ki.. yaptıkları işin güzel olmasını istiyorlar.. önemsiyorlar yani.. usko ya bak japko ya bak..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...