Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonu Geldi Galiba...


DioNea

Öne çıkan mesajlar

Cafedeydim arkadaşım sevinç içinde geldi noldu dedim 1 tane trina 1 tane bus aldım dedi 100 trina 1000 bus yaptım dedi sonra +8 shell set +8 raptoe yaptığını söyledi oyundan iyice soğudum daha sonra edenada 999m den kekürinin gittiğini görünce edenada benim için bi hayal oldu bitiyo galiba ben kendi isteğimle bırakamıyorum bu oyunu ama sonu yaklaştı gibi..
ve en son aldığım haber areste hacklenen bi rogue 6 saatte full shell +8 shard oldu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cypher'da en cok trinalari dupe yapmislar, hemen hemen her tezgahta war.. bunun di$inda ornegin SS +0 lar 21gb dan 12gb a du$tu.. bunun di$indaki 15-20gb lik saglam itemlar da tezgahlarda.. yan masada arkada$im SS +0 ile IB +8 takas etti (dupe degilde ne?).. Gercekten bitti oyun.. Amaci sadece para kazanmak olan K2 Network amacina ula$ti sanirim.. Yakinda Knight Empire i kapatip yeni bir oyunla bizi kaziklamaya ba$larlar..

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 20:13 tarihinde, Somber tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/konu.php?id=175924 bir topic açmistim. saat 01.48 diye oyunu biraktim diye. simdi bu konuyu okudum ve yerlerde yuvarlaniyorum. adamlar yolunu bulmus siz daha item alamk icin harclik biriktirin belki sizde shard +8 ve full set shell +8 olursunuz puhaaaa. yazik lem size :) anca burda ahkam kesiyosunuz oyunun moku çikti yok dupe var diye siz hasta olmussunuz ve haberiniz yok. bu oyunu birakamazsiniz. hadi onuda geçtim yakinda power up store de item satilicak o zman haliniz daha da beter olucak ve ben yine size gülüyo olacagim. yih yih yih (tas devrindeki barninin gülmesi) ha unutmudan saat 21,03 ben hala oynamiyorum size size gülüyorummmm löl oldum mq:))))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya walla bırakcam insallah tekradan actım charları tamamlıyıp satcam bılgısayarımdanda kaldırcam harbıoden ınsan psıkolojısını bozuyo

ama walla bırılerını bole dupe yaparken falan yakalrsam cınnet gecıren adam cafede 5 dane weletı oldurdu salak bı oyun ıcın dıye haberlere cıkabılırım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...