Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu skill ne?


Arthas

Öne çıkan mesajlar

Bu skill'in adı aduket ,) genellikle full int blade yada sword'cu olanlar yaparlar. full int olduklarından kıskandırıcak kadar dmg sağlarlar. Bu büyülerden diğer fore skillerinde de vardir, yani cold ve fire da. Full str birisi bunnari açarsa yalan olur en ba$tan söliyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki full str bi char acmanın mantıgı nedir o zaman dun oasiste (yeni acıldıgını soylememe gerek yok)adamın biri 7k vurdu bu skille pvpde bu kadar vurabiliyosak bu skille pvm de dusunmek bile istemiyorum giantlar dısındaki herseye tek vurus fast Lvling vs.vs ustelik alan vurusuda yapabiliyoruz sanırım bu skille simdi diyelim aynı Lvlde full int bu skilli kullanan bi kisiyle full str kullanan birinin pvpsi nası olur yani intlinin uzaktan yuksek damagesine karsılık verebilirmi str karakter?Str charın intleye vurmaya basladıgında kazanıcagı belli bisey hp az oldugu icin ama yanına ulasmadan olme sansı yokmu aynı Lvlde?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o skille pvp de 7k vurması için kar$ısındaki adamın kendisinden en az 15 lvl dü$ük olması ve kendisindede aynı levelda birinden 1500 dmg yese yatıcak kadar hp olması lazım. nuke skillerinin cooldownları yüksek, full str ye 2 tane atana kadar kendisi tek skill yiyip bayılıveriyor oracıkta. dü$ük level larda full int hem mob alra hem player lara kar$ı iyidir, ama 55+ oldugunda full str bi glavie yada blade + shield kullanan adamı sadece gıdıklıyor. kendi levelinda full int bi nuker dan yiyecegin max dmg 4000 4500. level 60 oldugunda full str adamda 8200 hp oluyor. 2 skill yiyene kadar zaten pot basıp giden enerjiyi telafi ediyosun. Ayırca blade ve glavie in 50+ skilleride 2000 e yakın dmg veriyor. full int adama kar$ı o skillin yarısı bo$a gidiyor zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...