Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonunda rank 14 :)


GladricSpirit

Öne çıkan mesajlar

selamlar bugün bende rank 14 oldum paylaşmak istedim acaip sevinçliyim hatta uçuyorum :D baya çileli bir yol oldu neyseki herşey geride kaldı artık tadını çıkartabilecez oyunun. 2 tanede sscreen shotım var :)

http://img468.imageshack.us/my.php?image=anch6bp.jpg
http://img455.imageshack.us/my.php?image=anch26on.jpg

edit: 10 denemeden sonra resim koymayı başaramadım link ten bakarsınız :D

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 22:31 tarihinde, GladricSpirit tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gratz :)

Yanlız r14 olduktan sonra daha ne zevkini çıkarabileceksinki dibi gelmiş oyunun


şimdi söyle anlatayım neden yeni başlıyo.. ben rank 12 ye kadar solo geldim, ardından baktım işler zorlaşıyo bizim serverda en iyi horde raidi olarak bilinen guerilla nın raidine katıldı raid te ragnaroslu rank 12-13 untamed blade li warriorlar olunca bizede heal etmek düşüyodu aylarca heal heal insan feci bunalıyo gunde 15+ saat bunu yaptığını düsünürsen şimdi silahımı aldım haliyle biraz dmg vermek istiyorum eğlence şimdi başlıyo.. tabi telekom izin verirse gene 1.5k ping su anda ağlatıyo beni :(

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 22:55 tarihinde, GladricSpirit tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hazır rank 14 birini bulmuşken sorayım . ben shadow priestim ve rank 8 im . şimdiden sonrası için holy olup heal atarak mı daha çok honor kazanırım yoksa shadow takılsam yeterli olurmu yüksek rank lar için . eğer cevap holy ise, heal atarak nasıl honor kazanıldığını biliyomusunuz . yani heallediğimiz adam gidip birini keserse o kişiylemi honor paylaşıyoruz . ve ben ne ölçüde honor alıyorum . adama 4500 heal critlesem düşmana 4500 vurmuş gibimi honor alıyorum ?

bide wsg ve ab de takılmak lazım dimi orda az kişi olduğundan daha çok hk geliyo diye biliyorum ? .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kutlarim ilk olarak, baya zorlu bir sürec gercekten.
Fakat, Shamana (veya Paladine) istersen Dark Edge of Insanity'i ver (AQ40 Cthun dropu balta), supporterdir.
Damage vericem diye harcadigin zamani heal ile harcaman durumunda bir warrior veya rogue (melee damagedealer kisaca) o damagein kat kat fazlasini verebilir.
Melee damage deal istiyorsan bu kadar keske warrior veya rogue acsaydin da end game raidlerde bir ise yarasaydi o kadar caban, yani eger bunu amaclayip kasdiysan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

penth'e bir nokta dışında tamamen katılıyorum, shamanlar da çok iyi dmg verebiliyor ama o alıcağı balta veya kılıcın hakkını gerçek anlamda bir warrior verir, dediği gibi.
rank kasan shamanlara pek üzülmüyorum aslında, ne de olsa elindeki silahla %20 şansla wf proclama olayı oluyo ve shocklarla resmen dağıtıyorlar XD ama rank kasan paladinlere gerçekten üzülüyorum (lütfen alınmasın paladinler) çünkü rank 14de alıcağı silahla yapıcağı tek şey auto-attack (stun, judgement falan filan var ama saldırıları genel anlamda auto-attack) ver o silahı bir ms warrior'a dağları taşları yardırsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler beyler.. bide şu shaman dmg konusuna açıklık getireyim shman aslında düşündüğünüzden çok fazla dmg veriyo ve bu dmgı çok kısa zamanda veriyoki bence oyunda birini oldurmek istiyosanız gerekli olan tek seydir. silahı alalı daha 2 gün oldu duel denemelerimizde 3584 wf critical total vurdum bunun ustunede 500 dmg stormstorike vurdum shock u saymıyorum su an icin sadece melee dmg 1 saniye icinde yani 1 swingte total 4k dmg bence warriorlar bu dmgi goremiyodur bu kadar kısa sürede. he tabi şu var bu dmgi vermek icin inanılmaz sans gerek warrior catır cutur ms sini yerlestiri :) ama ne biliyim shamanın tadı çok ayrı o wf bi critledimi orgasm oluyosun bilgisayarın basında :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...