Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorum var...


gozupek

Öne çıkan mesajlar

Selam ben full str bladerım ve yan skil ice.Şimdi millet tek atıyor bazı moblara ben uğraşıyorum kesmek için.Bide bir arkimle konuştum o da 50 lvl.Dediki bence full int ve lighting süper olur.Yeni çar kasayım dedim yemedi.Lvl 40 oldu bu çarda.O da şöyle dedi ne gerek var kasmana item maldan skill ve stat sıfırlama scrollarından al olay bitsin.O öle yapmış!!!!!Çok sevindim bu habere yanlız item malla baktım skill var ama stat sıfırlama scrollu yok.Yoksa ben mi göremedim.


Sonra tabi moral sıfır birkaç ecnebiye danıştım şöle lvlı iyi olanlardan onlarda blader için en iyisinin ice olduğunu söyledi.Şimdi neye göre en iyisi ice defansmı???Adam bana tek attıktan sonra ne anlamı var o defansın????Şimdi sorum stat res scroll var mı?Varsa tavsiye edermisiniz full int olayım?Yoksa ne biliyim başka bir düşünceniz varsa pls benimle paylaşın.Şimdiden tşkler.


Sevgiler



Casandra*Babel*40
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yapma sakın full int.dei$tirme hiç bi$eyi çok iyi gidiyosun. blade sıkıcı i$tir ama pvp de üstüne adam tanımazsın 50+ oldugunda. moblara tek atıcam diye kendinde tek vuru$ta yatmak istemezsin dimi? kasmaya devam et. sen yetilerden 250 dmg yerken yanındaki full int adam giant ın tek kritik vuru$unda yattıgında full int açanlara götünle gülüceksin emin ol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi bir karaktare doğru yönelmişsin
ilerde hiç pişman olmazsın.

tabiiki full ing lighting gidenler senden daga fazla wuracaktır...ama sende hem yüksek can ve yan slilin ice
yani kolay kolay ölmezsin...
bu karakteri int lighting yaparsan berbat edersin adamını
çünkü blade kullanıyorsun bu silahın pys yani fiziksel
damagesi yüksektir...
bence charın olması gereken gibi
full str + ice + fire gitmende yarar war
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

blade/ice çok iyi bir build ama çok yavaş lvl kastıklarını, özellikle 7X'te lvl atlamanın işkenceye döndüğünü duydum. tanıdığım bazı yüksek levellerin arkadaşları ksro, jsro'da 60-70ten sonra glaive'e dönmüşler. sabır meselesi. karakterinizi siz mutlaka daha iyi biliyorsunuzdur.

sro ekip oyunu ve gerçek hayattaki gibi sevdiğiniz karakteri oynamalısınız. sevmedikten sonra yüksek levelleri geçemezsiniz.

blade/ice ' ın en iyi PvP'ci olduğu konusunda her yerde farklı şeyler okuyorum. avrupalılar blade, koreliler glaive diyor. belki avrupalı SRO'cuların 60 sonrasını tecrübe etmemelerinden kaynaklanıyor, belki de blade gerçekten en iyi PvPcidir. net birşey yok.

mesela okuduğum bir yorum blader'ların yüksek lvl skillerinin zayıf olduğu idi. rakip taraftan Soul Spear-Soul gerçekten çok güçlü bir skill.

belki kafanızı daha çok karıştırdım. bilmyiorum :/

skill sıfırlatma var ama stat yok. kaldı ki skill sıfırlatma scrolları ile sıfırlıcak olsanız bile yine çok pahalıya mal olur. 50de az bir lvl değil.

belki molaya ihtiyacınız var. biraz int oynayın, biraz okçu oynayın. geri gerçek çarınıza dönün derim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hepinize tşk ederim.Şimdi şöyle bir şey var...Blader çok güzel oke onla ilgili bir problemim yok.Hani şu oto pot olayı geldikden sonra dedimki hım ozaman full int bir çar neden olmasın ve denemeye karar verdim (Spear-Full Int-Lighting manyak bir üçlü^^)Denedim bandit archerlerın 2-3 bir araya gelince oto pot yalan oldu yatış o yatış:) Yane hala ne yapıcağıma karar veremedim.Bladerı kasıyorum hala ama bu dmg mevzusu çok canımı daraltıyor.Piffff Ben ne yapıcam yaaaa:(((
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle oto pot olayında ayarları iyi yapmalısın
mesela HP % kaç iken po basmasını istiyorsun yada MP ?
Hangi sıklıkla kullanılmasını istiyorsun?
bu ayarlar senin hayatta kalman için çok önemli.
Full int isen MP %50 HP yi %75 yapmalısın şayet birkaç güçlü monster arasında kalmış isen. Bu sana canın yarıya gelmeden pot basmanı sağlayacaktır.
Ben çok memnunum oto pot olayından, tek sorun tasarruf yapamıyorsun. Otomatik olarak pot bastığı için ortalama 10 pot yerine 12-13 pot gidiyor. Bende full int archer idim ama son birkaç stat pointi str ye verdim HP 1000+ olsun diye. Dün yaklaşık 4-5 toest arasında kaldım ve mefta oldum : ) HP şart. Ayrıca garment önermelerine rağmen ben protector de karar kıldım ki özellikle int str bonuslu olanları topladım. normal HP den ortalama 100 150 daha fazla HP ye sahibim. Mücevherlerde de çeşitli resistleri olanları topladım. Tavsiyem int str bonuslu olan kıyafetleri kaçırmayın. Çok faydası oluyor. Hem attack artıyor hemde MP HP artıyor.
saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda bir arkadaşla konuştum akşam, saolsun aydınlattı beni.
LVL30 da çıkacak olan nuke ları kullanacaksanız, weaponlara yüklenmenin anlamı kalmıyor. Neticede nuker olduğunuzda pure int lerin silaha ihtiyacıda kalmıyor. ben weapona baya bi yüklenmiştim ama şimdi durdum . Şu an lvl29 um ve sp biriktiriyorum. Force a verdiğim skilleride geri alıp, lightning e kaydırdım. Bakalım 30 olalım neler olcak görelim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pure int karakterler pvm de yırtabilir (sürü arasında kalmadığın sürece) ama pvp de zor bence. tek nukeda yatarsın. otopot senin HP ni belli bir seviyede tutmaya yarıyor ama mesela senin HP 1100 ise, 1101 damage seni direk yatırır :) tabi pure int olmandan dolayı rakibe fırsat vermemen gerekli. oneshotandKO
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

int garment str armor giymeli gibi genel bir kanı var forumlarda lakin ben protector set giyiyorum ve hepsi blue item. Özellikle hem int hem str vede resisti bir arada verenleri arayıp nuluyorum. Şu an üzerimdekiler levelimden düşük ama 4-5 str int fazladan gelior.
STR verdiğin için MP düşük HP yüksektir sende. MP nni biraz olsun arttırmak için iNT bonuslu mücevher yada kıyafet kullan. Silahlarda da bonus var. Hangisini bulursan kullan. int sana MP verecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]gozupek pati § 30 Mart 2006, Perşembe - 15:05
heheh şu da var pure str bir adamın nukesi de ne kadar etkili olur tartışılır^^ [/spo]

STR charlar phy attack yüksek olduklarından nuke damage int lere göre az olur fakat phy de vurduğu zaman göçürür. :)
Zaten şu an bende 1000HP 23xx MP var str olanda ise tersi olacaktır. 2300HP yi tek nuke ile aynı lvl birisi zor keser gibi geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...