Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gw Factions basladi.


hunty

Öne çıkan mesajlar

Su anda The Market Place haritasini indiriyorum. Umarim pve ye guzel yenilikler gelmistir. Bir sey sorucam biz tum gw oyunculri tembelmiyiz neyiz. wow formuna ve diger mmog baliklarina bol bol msj yazilirken bizimkine gunde bir msj. zor geliyor. oysa bu oyun pek cok sitede wow dan daha yuksek puan almis. ustelik aylik odemeside yok. maddi durumu zorlamiyor. Turk oyuncularin cok ilgi gostermesi gerekirdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buraya post atilmamasinin baslica nedeni oyun ilk ciktiginda adminler tarafindan uygulanan cifte standart.burda tekrar yazmicam bilen biliyo nasilolsa.bu yuzden herkes kendi guildinin forumlarinda takiliyo.

factionsda cok guzel yeni skiller var mesela elementalist in shockwave elite i.sonra ritualist in koydugu spiritler vs... anlatilmaz oynanir diyorum :)12v12 maclarda cok keyifli oluyo.12v12 maclara guild halldeki allience battle npcinden katilabilirsiniz.


Egwene Althor [Dark Saga]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun aslı 28 Nisan'da çıkıyor.

Diğer konuya gelince gw'de salt oynayarak başarı kazanmak mümkün değil. Bu yüzden bizde rağbet görmedi pek. Oysa neredeyse diğer bütün mmorpg'lerde bir şekilde çok oynayan kazanıyor. Kazanmak için çok oynamak yetiyor. Fakat gw'de başarının kıstası saatlerce oynamak değil, diğer oyunculardan daha iyi oynamak. Yada başka bir deyişle, gw zekaya dayalı bir oyun. Bu arada yanlış anlaşılmasın, diğer mmorpg oyuncuları da muhakkak çok zekidir veya gw oynayıp da zeki olmayan insanlar da vardır, konu o değil zaten o da bir oyunla olacak şey değil.

Asıl konuya gelince herkese hayırlı event'ler.

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 22:47 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oyuna çok kafa yordum zamanında rank mank yaptık item yaptık para yaptık :D sıkıyor bi müddet sonra güzel bi oyundu ama ömrü kısa süreli

hmm boyle dedigine gore tahminen rank in en fazla 6,guild in ile dogru durust gvg yapmamissin ve ek paket e guvenmiyosun.Bunlara bakarakda pek kafa yormus oldugunuda dusunmuyorum.Ben temmuz dan beri oynuyorum hala zevkli geliyor bana.Tomb belli bi sure sonra sıkabilir fakat dogru durust,guzel GvG ler yapsaydin birakmazdin ve hala zevkle oynardin...

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 00:12 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok eğlendiğim gvg lerde oldu ama bi yere kadar oyunun gidişhatı bu.Hall of heroes kelimeside bi kaç kere anons ettirmişliğimiz de var.Valla iyi guildlerdede kötüsündede oldum sonra arkadaşlar açtı ortamımız kaynaşsın samimiyet,beraberliğimiz pekişsin diye tr grupduk sonra topluca bıraktı herkes.Bende haziranda aldım oyunu 4 -5 ay falan sürmemiştir pvp side bi yere kadar pve side.Oyunda instance olmaması büyük bir eksiklik belki.Her oyunun tattırdığı keyifler vardır ama bu oyun bence kalıcı değil.Sen mükemmel desende çok keyif alıyorum desende bana hiç öyle gelmiyor ben fikrimi yazdım oraya :) Zamanın uo da da ve bugünün wow un dada hepsi bir yere kadar fakat bana göre guildwars un oynama ve vakit geçirme süresi daha az. Bu benim fikrim lütfen saygı duy :)

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 16:40 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok canim tabiki goruslere saygi duyuyorumda yinede iyi bir yerde olunca s1k1lm1nin zor oldugunu soylemeye calisiyorum.Biz her gece gvg yapiyoruz ve ben cok keyif aliyorum.Ayrica iyi bir dostluk ortamida bunu pekistiriyor.Bence birakma nedenin s1k1lma degilde diger guildmate lerinin gitmis olmasi...Biz ara sira bulusmalar fln yapiyoruz,baya saglam bi dostluk var yani ve aslinda boyle bir ortam olusmasaydi bende birakirdim.Tabiki yabancilarlada konusursun,oynarsin fakat sonunda kisisel basariyi degil kitlesel bi basari istersin.Beni suan oyunda tutan bu.Kendi guild imi yukseltmek.Hala ilk 100 e guzelce girdikten ve birazda ilerledikten sonra bazi sorunlar yaşasakta o kucuk hatalari saymazsak ilk 100 deki yeri gercekten hak ettigimizi biliyorum ve bunun icin ugrasip bu oyunu birakmiyorum.Yinede tabiki senin kararin,senin dusuncen ve dedigim gibi saygi duyarim,sadece birakmanin nedenlerini bilmedigim icin biraz onyargili davranmis olabilirim ama bence o kadarda kisa omurlu degil bu oyun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...