Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

f9 czde orcları önüne katınca


TreMorS

Öne çıkan mesajlar

ahahah jade milletin seni neden sevmediini şimdi daha anlıyorum herneyse .. malice li adamı 1v1 de kesmek kolay olsa gerek :))) neden gencosmanx e arena kapısında 1v1 teklif ettiimde bana 35 binde bahane uydurdu? ben söliyim ogün oda inanamadı beni kestiine ... burda herkesin gözü önünde 1v1 teklif ediyorum çok sağlam adamınız gencosmanxe.. çok güzel frapslarıma bi tane daha eklemek istiyorum .. Saygılar.. ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi bazı kurallar olucak etrafımızda kimse olmıcak birbirimize inventorynin ssleri gönderilcek spear def. yok !!! öle 2k buff 400 ac 1440 potmuş abyss potmuş cart curt yok. Başlamadan önce assasinler drain vurucak her iki tarafada hp ler anlaşılcak... Bakalım o zaman durumlar ne olcak merak ediyorum :)))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xrated; GencOsmanx senin dişlerinin arasına kürdan gibi gelir kanka.. Barbaross la 1vs1 yap herkes bi görsün gene fraps çekte kanıt olsun :D
70 lvl warrior onla kapış ezer biçer seni :PPP
Ama dikkat et adam cz ye 3 priestle çıkmaya alışkanlık haline getirmiş arena ya 3 priestle gelmesin 1vs1 yaparken :D
@50cent_tr
Eziksin ... Neden die sorarsan kosp veya macro programları karşı ırk'a işlemiyo bunu bilmiyosun... Arena veya cz de çalıştıramazsın...o yüzden oyunu bilmiyosan öğrenmeni tavsiye ederim sana.. Git tam ören ondan sonra tartış ;)

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 22:27 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...