Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

f9 czde orcları önüne katınca


TreMorS

Öne çıkan mesajlar

3 gün önce gece ,100 belki fazla sayıda orc czde human town'ı abluka altına almıştı..ta ki f9devil gelene kadar.kimse lagaluga etmesin adam tüm orcları(-ki bobert,nychris,xrated cart curt hepsi vardı)..önüne kattı bostan kesen bahçıvan gibi taaa onların towna kadar kovaladı.Belki(belki diil mutlak),birkaçı cesaret bulup dönüp saldırsa f9'u devirecek ama kimse cesaret edemedi.kim ne derse desin(pek sevmesem de),f9devil show yapmasını çok ama çok iyi beceriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türklerin deil JadeReal'nin F9'a antipatisi var. F9devil yani Alex benim msn'den de arkadaşım ve çok cana yakın bir insan.. Ama F9 kral olduktan sonra Jade çekemedi bunu ve adama 1001 çeşit suçlamalar yaptı.. "Yok o türklere öle dedi böle dedi siz ona oy vermeye devam edin" gibi.. Halbuki tam aksine F9devil türkleri çok seviyor.. Hatred clanından 1 kaç kişi hariç türkleri sevmiyor.. Ama F9devil başka.. Son birkaç aydır JadeReal arkadaşımızın F9devil'a zıt gittini görüyorum neden acaba kendi clanındaki warriorlardan kat kat ii olduğu için mi çekememezlik midir anlamış deilim.. ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kIzIn1i zaten tanımsız bahsetmeye lüzum yok ondan.. JadeReal'in elinden kendi sattığı charı bile geri almaya çalışan bi tip.. kIzIn1i'ni JadeReal'e sattı sonra aradan bi zaman geçti charı geri almaya çalıştı tabi JadeReal erken uyandı ve charını kaptırmadı helal olsun diyelim ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://rapidshare.de/files/9153156/mushrooms.wmv.html
http://rapidshare.de/files/13778315/ofdust.wmv.htmlhttp://rapidshare.de/files/10945864/intothefire.wmv.html

F9Devil ın showları ağızla yapılan değil elle yapılan..

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 11:19 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ]


http://pac-gaming.com/Zero/Zeroparttwo.wmv

buda 0000000 son şovu...

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 11:27 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bilmem abicim F9devil ve 0000000 server'in en iyi oyuncularından....Kimse de suçlamasın onları çekememezlik de bi yere kadar.. Bi arada Picallo_Tr için birileri program kullanıyo demişti picallo en güzel cevabı siteye koyduğu video ile verdi program kullanmadını.. Artık bişeyleri didiklemeyi bırakın diyorum bazı kişilere bilmediklerinizi örenmeye çalışın sonuçta bu bir oyun o senden ii olur bu benden ii olmaz.. Neticesinde bu bir oyun ve yaşanan orda kalır bazıları gibi özel mesajlara taşınmaz ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KO zamanındab kalma bi anı...Gene bi lunar savaşında kazanıyoruz...F9devil Z clanın lideri idi...Yazdığı msj herkes yanıma Teleport olsun diye...Ve yaklaşık 30 - 40 kadar Humandık ..Arkadan Breth e girdik önce NPC ler kestik sonra kristali ve en sonunda yatarak NP topladık ..Biz yatarken O hala savunma yapıyodu......Burdaki çoğu insan ordaki kristalin altında yatarak NP yapmıştır..

Şimdi bu oyunculuğu kanıtlanmış biri hakkında hala imalı sözler war...

Kedi Ciğer olayı başka yorumumda yok..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...