Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chatte zarların gözükmemesi


KapIKulu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar party halinde iken diğer oyuncuların itemlar için attığı zarları ve yaptığı seçimleri (greed-passed) gibi göremiyorum sadece sonuç görünüyor. Sanırım bir addon problemi çünkü her karakterimde aynı durum sözkonusu. 60 civarı addon'um var ve hepsini silip tek tek denemeden önce size bir sorayım. Bu problemi daha önce yaşayan ve çözen var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçmişde bikaç kez başıma geldi addonları full kaldırıp WDB ve WTF klasörlerini sildim wow klasöründeki anca öyle düzelmişdi. gerçi blizzardın technical support takımına sorsanda anlamadıkları her sorun için önce directx diagnose logları isterler ondan sonrada ilk yapdıkları şey bunu söylemek olur :P Uzun lafın kısası senin bilgisayarın megabaytı bozulmuş böle yaparsan düzelir ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wayne benim sorduğum ile senin cevabın arasında bir ilişki yok anlaşılan ne dediğimi tam okumamışsın :)

Ayrıca Malibu çok çok sağol evet dediğin opsiyonmuş problemim :)

Peki normal bir oyuncu neden böyle bir opsiyonu kurcalar ve kapatır :) Olay şöyle 1-2 ay sonra yeniden oynayayım dedim ve tüm addonlarla beraber yeni addonlar çektim ve sisteme yükledim :) Oyunun ayarlarınıda elden geçireyim dedim. O opsiyonuda loot ederken gösterilen tooltipte ekstra bilgi olarak yorumladım ve ihtiyacım yok diye kaldırdım.

Tekrar tekrar teşekkürler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...