Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1vs1 de illusion


DaggerInTheNight

Öne çıkan mesajlar

illusion;

1 vs 4 te ezikliktir
1 vs 3 te ezikliktir
1 vs 2 de ezikliktir
1 vs 1 de eşit sartlarda ezikliktir

1 vs 1 de sartlar eşit deilse mubahtır
sonucta karsı taraf ta da cure die bi skill var

Ama 3-4 kişi ile birden kapısırken illusion yagmuruna tutulmak gusel bi duygu deil.Bu arada farkettimki cypherda orclar humanlardan daha fazla atıomus,bi orclar uyanık yada ezik siz secin :).

Bea***punk

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 21:41 tarihinde, Impressive tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Belki kötü bir duygu ama sonuçta senin onları kesmeni engelliyor.Skiller de bir özelliktir.Oyunda ölmemeye ve öldürmeye çalışırsın.Bunun için her karakterin bir özelliği vardır.Illusionda bunlardan biridir.Illusion atmasalar sonuç ne olur ?

Beatit beated 4 human ??

o skill bunu engelliyo işte :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Slm,

Mage'ini takip eden asasine atılır, priest sına tekme tokat girmiş asasine gene zevkle atılır ve 2vs1, 3vs1 de kullanmayan kerizdir. Böyle durumlarda zaman kazandıran arkadaşını kurtaran seni kurtaran yaralı bir skillimizdir kendileri.

AMA 3 tane dallama arkandan çınlıya çınlıya geliyor, pot basa minor basa basa anan ağlıyor, sonunda 1vs1 kalıyorsun dallamalardan biriyle, hafif bir combo yapıyorsun geri kaçıp heal basıp illusion atıyor ???? Sonrada senden kaçmak için bile mobları kullanarak glicht yapıyor, peki niye geldin peşimden kardeşim ??????

Yada 1vs1 için kafana taş atıp duruyor, gidiyorsun bir kuytuya, 10 saniye seni yokluyor baktı olmuyor kaçıp heal basıp illusion atıyor ????????? 50np bukadar kıymetliyse niye beni 1vs1 çağırıyorsun ??????????????

Özetle 1vs1' da yukardaki şartlarda kullanmak hıyarlıktır, istemiyorsan yapma 1vs1.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

noobluk eziklik dediğiniz bu oyunda verilmiş bir özellik.
rakibini alt etmek için tüm skilleri kullanacaksın bence. Her ne zaman canın isterse kullanırsın. Delikanlılığı bu oyuna kadar düşürdünüz ya helal size. xvx karşılaşmalarında atılmazmışta delikanlılık değilmişte. girme kardeşim öyle bir ortama o zaman. her char en düşük skille bile adam alabilir bu oyunda. nasılki assasin Dagger Thrust kullanıyor die noob ezik olmuyorsa Illusionda aynı.
siz bu ezik muhabbetlerini bırakında gidin daha 60+ olmadan shell setini dual +8 shardlarını hazırlamış olanlarla uğraşın. delikanlılığınızı o zaman göreyim sizin. bu oyunda ne zaman legit item ve legit oyuncular olursa o zaman bu ayrıntılara girersiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@DiMoReS; saçmalıyorsun yahu..

Classes lara verilmiş olan yetenekleri sonuna kadar kullanmayan/kullanamayan oyuncu n00b dur asıl..

1v1 de illusion atılmazmış , light feet basılmazmış , zart olmazmış öyle olurmuş böyle olurmuş..

Ayak bunlar

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 13:01 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Üstüme yaklaşık 23 cure pot alarak malice veya parasit gibi düzgün bulduğum skillere karşı kullanmak üzere CZ'de dolanırken bu 23 cure potun yaklaşık olarak 20 tanesini illusion gibi saçma sapan ve kaldırılması için imza toplatmak istediğim skill için harcıyorum..Aynı zamanda 4 illusion yiyerek bi rekor kırmış da olabilirim..Düşünüorm acaba 4 tane yiyince daha da mı az vurabileceimi düşündüler? İllusion atıp town çeken yada illusion atıp koşmaya başlayan assasinler'in bolluğu nedeniyle ve oyunun 0-6 yaş grubundan oluşması nedeniyle de oyunu bırakmış bulunmaktayım.Aga, baba, slm gibi pm'lere alışmışken 'nepee transferci, editçi, ezik herfi sen kimsin... " şeklindeki mesajları oyuna login olurken yanıp sönmeye başladığım an alıyorum..Belki lvl'ıml70 ve El morad'da aylık ve toplam NP 1.si olduğum için böyledir diye düşündüm ve orc oldum fakat değişen bişey olmadı..kolay gelsin düzgün oyuncalara, eminim onlardan çok çok az kaldı

***BeatItPunk***
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...