Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AltaTurk VS Ih4teu


Polithe1st

Öne çıkan mesajlar

can en yakın zamanda senın videnonuda ben koyacam bak gorursun .)

ya ihate ile 6 defa yaptık 5-1 o aldı. minorleri sinir etti beni. ama itemleri biraz düzeltince runb1atchrun-tweetyy-ihate-extreme-oldcity-bloodr hepsını karsıma alıp 1v6 yapacam asdasdsa .)

video için saolasın can.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

can kardeşim şu ih4teu nickini değiştir yaw her gördüümde walla billa icim ciz edior... ne de olsa eski char :(
name change scroll bulamiosan oyunda bana pm at a1de oluyorum ben alir veririm sana. bunu buraya yaziorum cunku buyuk ihtimal buradasin...
özledim charimi bari adi ile aci cektirme bana :'(
pm: HeLLorY genelde a1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya tank olarak şu anda kullandığım klavyede iyi değilim. eski klavyemi bekliyorum. tan olarak da girdik ama en fazla 30 sanıye falan surdu. o yuzden slide takılmak zorunda kaldım. tank olarak kendımı epeyce bır geliştirmem lazım. ama şu bir gerçekki cz de tank yapan warriordansa slide yapanın şansı daha fazladır. hem kesmede hemde kesilmemede. bu benim görüşüm .)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok pot bitmedi ekranı kapatmak zorunda kaldı hehe can harbi sende bi alemsin .)

babası gelmiş ekranı kapatmış oda. ben tank yapmadıgımdan blin ile dolasınca ortalıkta cok ses oluo haliyle gecenin 4 ü falan belkide sabahın 5 i tam hatırlamıom. o yüzden babası uyanmıs sanırım oda ekranı kapatmış. yani en azından bize üle dedi. ama asfalt agladı abi o biçim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya buda arkadasın uyelıgı bunu kulanmak zorunda kalıyorum ayıp oluyorda neyse.. yaw potum bıtmedı saat olmus 4,30 sabah alta slayt yapıyor onu yakalıycam combo atıcam dıye klavye zaten kablosuz dıt dıt dıt yedı bıtırdı benı bı baktım bı golge eyvah dedım babam gelıyor adamda haklı saat sabahın 5 oluyor sen dıt dıt dıt ayıp olmasın bende kapadım monıtoru.. sonradan frapta ızledım r atachta kalmıs char dıkkat edersenız skııl vurmuyor gıdıp r atıyor altaya :D monuyor kapalı klavye yok monıtoru acınca cacık gıbı tabı :D...DIP NOT ( sakın klavyenızı kablosuz almayın cok kotu oluyor sınler ıcın...)
ALLIN SUNUNDA ANAHTARLARI DIGER KURBANLARIN YANINA KOYUN ZUAHHAHAHAHAHHA CHARIN HAKKINI VER HAKKINI :DDDDDDD

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 22:03 tarihinde, Claopatra tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...