Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anarchy-Online Hakkında Biraz Bilgi İstiyorum!


Action_Boy

Öne çıkan mesajlar

teknoloji agirlikli herseyden once ole buyu flan yok buyu mantiginda nano teknolojisi var vucuduna uyguladigin kucuk robotcuklar (nano-bot) sayesinde nanolarini cast ediosun tema olarak sirketle sirkete karsi ayaklanan iscilerin ve arada kalmis 2 taraftanda kacan tarafsiz grubun savasini iceriyo

Omni-Tek (sirket) Rubi-Ka isimli gezegeni satin aliyo uzerinde arastirma ve madencilik ivir zivirlarini gerceklestiriyo cok fazla calistirlmakdan ve haksizliga ugradigini idda eden bi grup isyanci (clan) omni tek le savasmaya basliyo bu sirada 2 tarafin zulmunden kacan neutraller kendi gruplarini olusturuyo flan falan dedigim gibi oyun teknoloji icerikli tabi isin icinde kilic balta flan da var :P ama kilic dedigin sey Alien teknolojisinden yararlanilirak yapilmis bole titanium u kesebilecek guce sahip enerji silahlari flan onun disinda diyebilecegin oyunun 3 server i var Atlantean rimor bi de alman server i tavsiyem atlatean tabe aylik 15 euro oduyosun oyunun baska bi server i yok netten 1.4gblik Download edebilirsin budur =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu oynu geçen yaz oynamıştım. yaklaşık 3 ay boyunca bilgisayar başında yaşamama sebep olduki , organizasyonda ( klan ) 24 saat yaşayan tipler vardı. bu oyun zehir gibi birşey. karakterler, questler ve alet edevat biticek gibi değil, en az oynadığınız süre kadar da forumlarda ve el kitaplarında hesap kitap yapmakla geçer. 16 karakter olması lazım başlarsanız kalkamazsınız diyim.

ben niye bıraktım ? zehirlendim, o zamandan beri online hiç bir oyun oynamıyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...