Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekom çalışmaya başladı (!)


Devilmanta

Öne çıkan mesajlar

Sinirinizi anlıyor ve Telekom'un normalin altında bir hizmet ver(e)mediğine katılıyorum fakat arkadaşlar son günlerde yaşadığımız bütün disconnect problemleri Telia'nın bazı isp'lerle yaşadığı problemden kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla -ki Blizzard Tecnical forumlarına göz ucuyla bakarsanız her ülkeden 1-2 isp'nin kullanıcıları gerek yüksek latency gerekse disconnect problemleriyle ilgili topicler açıyorlar.

Bizim sorunumuz ise şu; Telia kaynaklı olan Telia-T.Telekom sorunu Türkiye'deki bütün herkesi etkiliyor çünkü ülkece Telekom'a bağlı durumdayız.

Blizzard forumlarında Türkiye'deki oyuncuların disconnect'lerden mağdur olduğunu belirten bir topic vardı, oraya abanıp sorunun bir an önce çözülmesi sürecini hızlandırabiliriz buradan Telekom'a lanet okumak yerine ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben oraya acaip ütopic bişi yazmıştım middle east serverları açın da hem siz hem biz raatlayalım diye. Rus potansiyeli zati bir hayli var ne bilim türklerdede işi gücü olmayan boş adam çok iyi bi potansiyel yaratır. Aslında mantıksız diilde yapmazlar cunkum istanbulda daa önce blizzard incelemede bulunup "sizden bi halt olmaz" sonucunu cıkarmıştı hatırladıım kadarıyla (sc server için). ama çok haşin yazdım belki bi etkisi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun Telekom'un yetersiz alt yapı ile karşılayabileceğinden fazla sayıda abonelik vermesi. Hala abone almaya devam ediliyor. Hafta sonları saat 11:00'dan itibaren internet hızında gözle görülür bir düşüş yaşanıyor genelde, niye? Niyesi belli interneti kullanan kullanıcı sayısı arttıkça kullanımda sorun meydana geliyor. Belki ilgisi yoktur ama aklımdan bunlar geçti şu anda...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...