Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bl ve Mutation Team'e Dair...


lololo

Öne çıkan mesajlar

Netman ben seni oyundan tanırım akıllı uslu adamsındır laflarına katılıyom feci derecede haklısın mutation team kadar ziyan 1 guild yoktur ve olmamıstır heralde wow aleminde guildmasterları zaibatsu kadar 3 kagıtçı 1 adam ben görmedim muhtemelen de wowdaki ac.cmin hacklenmesi nedeniyle ve 1 daha başlamiycagım için göremem.

Ben mücver beni tanıyanlar wardır.Oyundaki laflarımı bilenler aynı gün içinde haksızlık adına verdiğim mücadeleden dolayı tüm memberler (tabikide istisnalar ayrı sözüm meclisten dışarı anlayan anlar,haksız anlayan adamıda ben bilemiycem) tarafından dışlanıp aynı gün içersinde 3 guildden atılma rekoruna sahip 1 insanım.Mutation la ilk mc ye girdiğimde tecrübesizdim bilmiyodum ne yapıcağımı zaten charıda satn almıştım.yaptığım hatalardan dolayı durmadan atılma tehditi aldım en sonunda 1 adamla olan tartışmam nihayet bu işin sonunun geldiğini gösterdi küfretmekte haksız olabilirm belki ama insan her zaman kendini tutamıyo.Ve mutation team deki bir çok arkadaşım gibi zamanla ve gittikçe zai süper odur budur şudur diyen adamların g.t lerine kazıklar çıtırdan girmeye başladıkça guild hala yeni member lar bulmaya başladı bu nası oldu anlamadım ama ARTIK WOW YOK HEP BERABER GUİLD WARS diyorum ve WOW DAKİ KÖTÜ ANILARI 1 DAHA HATIRLAMAMAK ÜZERE HERKESİ GW YE DAVET EDİYORUM ARKADAŞLAR BIRAKIN WOW U SOE YE DESTEK OLMAYIN


Bunlara ragmen herkese yinede iyi oyunlar...
1 daha mt ve wow ile görüşmemek üzere...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha cidden bebe dolu uo sunuculari ile ko sunuculari arasi bi hal almis BL, Hi Goat, Excesse falan gibi guildlere allah sabir versin

Bu gibi topiclerle BL de oynayan diger aklı başında arkadaşlar kötüleniyor görüyorumki arkadaş kendi çapında bir genelleme yapmış bebe dolu gibilerinden muhabbetin topic in seviyesizliginden kimsenin şüphesi yok her guild ine veryansın yapan buraya yazı yazmış bende zamanında mutation daydım anlaşamadık olmadı arkadaşın linkleyerek uzun uzadıya anlattıgı dkp sistemi bana ters geldi konuştuk ayrıldık.Ama şu mesajdaki küstahlık zoruma gitti BL de oynayan excesse veya hi goat üyesi olmayan her türk ün zoruna gidebileceği gibi herkez haddini bilirse şuraya yazısını düşünerek yazarsa iyi olacak.mt ye gelince eski mt üyelerinin buraya çıkıp yazılar yazması şu şöyle oldu bu böyle oldu mt kötüdür şu şöyledir demesi tahtabacak arkadaşın dedigi gibi zırlamaktan başka birşey diildir eğer haksızlık yapıldıgını düşünüyorsan sistem sana uymuyorsa çek git (benim gibi) neden buraya yazı yazıp böyle cool insanlara BL bebe dolu yorumunu yaptırıyorsunuz ki :) uzun lafın kısası böyle pervasızca genellemeler yapan şahsiyetlerin yazılarını okuyan herkeze allah sabır versin..
Coredump - Hajnal
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam, (yukarıdaki guildden arkadaşımdır ac.cın asıl sahibi benim, yorum eklemek istedim.)

BL nin bebe dolu oldugu ve aquila'nın Türkçe dersine deginmek istedim. Öncelikle başkasına öğüt vermeden evvel kendimize bakalım değil mi? Nokta konulacak yere üç nokta koyarak, "Geliyor" yazmak yerine geliyo yazarak ve bunlara rağmen başkalarına:"gidin dilbilgisi ve anlatim bilgisi dersi alın!" demek hoş birşey değil. Aquila şimdi benim yazıma bakıp şu yanlışın bu yanlışın var deme lütfen.

Herneyse BL'nin bebe olduğu konusuna gelelim. BL'deki herkez bebe denmediği için üstüme alınmama gerek yok. Şayet öyle bir kasıt varsa zaten; 2. üniversitesini okuyan ve Türkiye için Yol Projeleri çizen bir şirkette çalışan bir bebe olmaktan memnunum ben.

Excesse ve Hi Goat takilere niye sabır veriyor o konuyu da anlamadım. Ben çoğu guild gibi, hergün akşam 18 30 dan gece 12 ye kadar raid yapmayınca, oyuncu sayılmıyor muyum?

NOT: Forumun Admin Paneli ne zaman devreye girecek?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse arkadaş karşılıklı atışmaya dönmesini istemem zaten benim bu forumda üyeligimde yok sizin kadar kompetan diilim noktasına virgülüne dikkat edeyim.arkadaşımdan aldım bi kaç şeye cevap vermek ve bu gereksiz tartışmaya nokta koymak icin.Bence paragraf icindeki noktaların kaç tane olduguna diilde vermek istedigim mesaja dikkat edersen sevinirim sizin gibi cool kardeşlerimiz 1-2 dengesiz yüzünden BL de oynayan dier türklere bir genelleme yapmak istemişte bunu sende yapmışsın az önceki yazında bu yanlış neyse herkeze iyi muhabbetler bu son yazımdı bundan sonraki hiç bir mesaj ı ben yazmıyorum ödünç aldık sahibine verelim zaten siz çok kültürlü insanlara benziyorsunuz bizi aşarsınız :) fazla takılmamak lazım
herkeze server ında iyi şanslar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben geçen arkadaşımın charından BL de zaibatsuya guildi hakkında bi 1-2 şey sordum duyduklarım dorumu die sanırım doruyduki lol yazıp ardından'' zaibatsu is ignoring you '' die bi yazı gördüm adam kayırma / insan aşalama / kankalara destek vs. zaibatsu neden açıklamak yerine ignorelamış acaba açıklamaktanmı sıkılmış yoksa? işinemi gelmedi neyse burdan belki cevap atar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

To Netman :
Iyi bir arkadaşımsın gerek düşüncelerin gerekse yaptıkların olsun sevdigim birisin ama ne olursa olsun hiç bir nedenle sevdigin insanları bırakmanın bir açıklaması olamaz olmamalıda malesef..Çünkü senden önce çıkıp gidenlerle bir farkın olmalı bu farkıda eylemlerinle belirlersin..

To Penthesilea :
3-5 tane kendini bilmezin çıkıp birşeyler saçmalamasından yola çıkarak aciz yorumlarınla bizi aydınlatıp BL'deki kendini bilen seviyeli insan ve guildleri zan altında bırakacak kadarda kıt görüşlü oldugunu herkese gösterdigin için sana ayrıca teşekkür ederim.

Biz haftalarca ugraşmamızı , onlarca movie indirip kim neyi nasıl yapıyor diye netten araştırmamızı ve en önemlisi 0 dan başlayıp bugüne kadar gelmemizi , 5-6 aylık çabamızı kendini bilmez biri çıkıpta 1-2 guild ismi sayıp digerlerini en kaba tabirle adam yerine bile koymaması için yapmadık.

Ağır konuştugum için özür dilerim ama lüzumsuz yorumlarını kendine sakla...

Zai ve MT konusuna daha fazla girmek istemiyorum çünkü konu yeterince uzadı ve bir s.dik yarıştırmaya döndü..

Xante @ Hajnal
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir dakika,nickle ne alakasi var?
Hayir gercekten sacma sayilabilecek bir noktadan girdigimin farkindayim,lakin topic'in geneline baktiginda sacmalama unsuru had safhada.
Anlayamadigim nokta su,bazi tabirleri ingilizce kullaniyoruz,cunku oyle yerlesmis agzimiza,nick olayi apayri,ama gidip birine cevap yazarken Netman'e,Penth'e demek yerine TO NETMAN ne demektir ya,bu kadar sacma bir sey olabilir mi.
Ah evet olabilir,bunu savunmak daha sacma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Savunulacak hic bir arguman bulamayinca AHAHAA,KEKEKEEK yontemine basvurulmasi alisik oldugumuz bir sey.Ne yapayim,tepki vermeyeyim mi? Hadi yazalim boyle TO Osman,Why Kamil? Oh why o' god why,beni admin'ler niye ban'leyecek pardon,yapilmasi normal olan bir sey yapilmadiginda tepki gosterdigim icin mi?
Gayet normal ve anlasilabilir olan bir sey var surda,hani bu topic altina yazmissiniz ya "paticik'te bozuldu yeaaa" "nebula gibi oldu BL yeeeaaaa" bir bakin ilk once kendiniz ne kadar bozuldunuz,bu saydiginiz topluluklarin bozulmasinda ne buyuk emeginiz gecti,ondan sonra "su bozuldu bu bozuldu su guild harici hepsi yalan baps" diye aglayin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel arkadasım...

bak oraya ne yazmışım. Ac.cin asıl sahibi benim yazmışım degilmi uzatmayalım ben sana herhangi bir laf atmıyorum. Lütfen savunmaya geçmeyelim. önceki mesaj ile alakam yok yazmışım. Hiç mi görmedin aynı account ile yazan 2 kişi :) sakinleşelim olur böyle şeyler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...