Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaw insan kisa boylu yeşil kafalı kel olmak icin 20$ öder mi :D


ssre

Öne çıkan mesajlar

Dun akşam uzeri girdim oyuna clan(R1453R) yok. Sordum clan dagilmiş. İlk olarak Angelus un hacklenmiş olabilecegi geldi aklıma. Gece canım sıkıldı cz ye ciktim. Bir baktım angelus kısa boylu yeşil kafalı kel. Bütün gece güldüm. (Abi Allah razi olsun senden hiç keyfim yoktu.) Abim kısa boylu yeşil kafalı kel olmuş ustede 20$ vermiş :D


BuBBa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bubba canım benım daha gelcekler var emınımkı sende geleceksın , belkıde senın yakından tanıdıgın bırı bıle gelecek . sonucta bu bır oyun takım tutar gıbı hunam yada karus olmaya gerek yok..dımı defnetoz ..herseyın zevkını alıp kı nerdeyse aldım oyunu bırakacam.....................cok yoruldum clan baskanlıgından kolay mı sanıyosunuz bılıyosunuz da zor oldugunu pm acsam alakasız adamlar küfür eder bır yerde normal kassam kufur eder daha neler neler..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaf bu karus lar harbiden türkçe anlamında hayvan yani yanlış anlamayın arkadaşım 3 gün önce orc oldu 1.5 yıldır arkadaşım dün pk da attack yabmadık birbirimize bugun kalkmıs bana combo cekiyo heyfanlaştı :D bende şaka yapıyo sandım baktım ciddi kestim harbiden orc olunca bozuluyo arkadaşınada saldırıyo =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...