Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:Server neden kapaılı??


AnuriaAlptekin

Öne çıkan mesajlar

Şundan kapalı; az önce gm alt yazı geçti serverın kapanacağına dair. Sanırım restart atacaklar. Ne zaman açılacağı belli değil. Bugünkü "laaayynn nerde bu ...dugumun serveriiiiiii" höykünme sayfamız bu olsun. :)
Buyrun çemkirin :P

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 07:48 tarihinde, AnuriaAlptekin tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aşağı yukarı öyle ama, combodan diil kapattırma sebebi. Şimdi bu Tutankamon Cz'de pk yapıyor, tam adamı yatıracak, 2. Ramses her seferinde buna ks yapıyomuş. Bir olmuş, iki olmuş.. Bakmış olacak gibi değil, "La serverı kapatın, bu gubidiği de acilen mumyalayın gözüm görmesin" demiş. Ramses'in mumyası bize kadar gelmiş. Abi adamlar piramitleri yapmışlar, KO'yu mu yapamiicaklar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haaa, sen Giza'dakini diyosundur o zaman. Tamam o dupe ama diğerleri diil. Çünkü sfenks scrollu basmışlar dikkat edersen. Dupe olsa sfekns scrollunda yanardı. Ramsesin premiumluğundan da şüpheliyim. Çünkü zamanın gm'si Cleopatra ile Ramses'in arası iyiydi. Muhtemelen o kaldırtmıştır banı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senin Cleopatra'nin bi ara tum e$yalarini kaybettiginden haberin yok dimi?.. Ramses bunu arkadan vurmu$.. gel sana mumya bezlerimi vericem diye trade atmi$, hacklemi$ bunu.. sonra tahtapramit te ucuza satmi$ caldiklarini.. sonra ne oldu bilmiyorum ama..

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 09:22 tarihinde, Somber tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...