Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amac?


Zegna

Öne çıkan mesajlar

@Penthesilea
Dedigin server birçok güçlü horde guildleri tarafından göç aldıgı bir server ki yazdıklarımın sonuna BL için konuştugumu belirtmiştim.

@Warhero
WoW hakkında söylenilenler hakkındaki en saçma fikir diye bahsediyorsun ama sanırım yanlış anlaşıyoruz ne ben wow'u kötülüyorum nede senin WoW'un koruyuculugunu yapmaya niyetin oldugunu sanmıyorum.
Ben kendi fikirlerimi söyledim ki bir oyunda oyunucu sıkıştırmak / kısıtlamak beni en çok rahatsız eden şeylerden biridir , ama bu sorunları gidip KO da yada DAOC da aramıyorum çünkü Warcraftı seviyorum Blizzinde böyle komik şeyler yapmış olması beni rahatsız ediyordu , fikrimde bu görüş doğrultusundaydı.

Ayrıca bu sorunları WoW forumlarına bildirmeme gerek yok çünkü kaba bir tabir olacak ama en salagından en akıllısına kadar özellikle AV deki dengesizlikleri anlayacak kadar zeka olacagını düşünüyorum ki bunu bu saate kadar düzeltmeyen Blizz'in tek yaptığı şeyin ticari kaygı oldugu benim için bariz bir şekilde ortada..

Yazdıklarımdan birşey anlamadıgın bölüme gelirsek orda belirtmek istedigim Horde ile Ally arasındaki Paladin & Shaman'dan kaynaklanan class farklılıklarını bir şekilde dengelemeyi başaramıyor Blizz , demek istedigim buydu..
Küçük bir örnek olarak paladinlerin agro azaltan buff'u ile shamana gelen Tranquil air totemin hangi patchlerde geldigine bakman yeterli sanırım..

Questlerler olsun racial abilty ler olsun ally&horde zoneları drop rateleri olsun zone'lardaki ally&horde kampları dagılımı olsun benim gözümde büyük dengesizlikler var..
Ama boşuna yazmakla uğraşamam ne benim yazmaya yüregim yeter nede sizin okumaya bilen bilir zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç deilse blizz nerflior, yeni yamalar çıkarıp devamlı güncellenme içinde. Ayda yılda bir güncellenip, balanssız online oyunlar nedense milletin daha çok hoşuna gidiyorda. (çünkü üşengeç ve parayı aldım aldım gerisini bosver şirketlerinin güncelleme ve bakım yapmaması insanlarda o oyunun sorunsuz olduğu hissiyatını veriyor) heryaptığı oyunun arkasında 7/24 duran şirketlere ve oyunlarına çamur atılıyor. Türk milleti işte, isteyen oynar istemeyen oynamaz kardeşim. Bunlar en ii olmanın getirdiği sorumluluklardır. Blizz de bunun farkındadır. 200 mb. lık ismi lazım deiloyunları yapıp millete beleş oynatan ve yılda bir acaba güncellesekmi yada bi server daha ekleyip 20 servere ulaşsakmı die para hesabı yapan şirketler el üstünde tutulur, oyunları dergilerde tırışkadan ilk 3 e girer ama.. neyse ya bosverin isteyen istediği oyunu oynar kimseye sunu oyna die zorlayamassın ki. heleki gidipte o game denilen explorer üzerinden oynanan simulasyan oyununa kalkıp ta sizin oynadığının devasa online lardan daha zevkli bu diyen insana kalkıp ta ne anlatacaksın zaten. ama oda haklı zevkler ve renkler olayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw herkesin zevki farklı :P

Bundan bilmemkaç ay önce yaptım sabah akşam pvp'imi , baktım sonu yok , cok zaman alıyor. Döndüm pve'ye ve inanın bana wipe üstüne wipe yiyip taktikler üstüne kafa patlattiktan sonra o % 3 teki % 2 deki ventten gelen çığlıklar herşeye bedel... imo..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WOW'da yapılacaklar nelerdir. ya zindanda yaratık kes ya da 10'a 10 maç yap başka bir şey yok. Ev kuramıyorsun, şehir kuramıyorsun. Kurduğun şehirde bir guild binası kuramıyorsun. Evini döşeyemiyorsun. Kantinde dans eden oyuncularla muhabbet edemiyorsun. Kimse konuşurken balon kullanmıyor. Ticaret yapamıyorsun. Sattığın itemlar hep birbirinin aynısı. Ya şu adamın silahı süper olur ondan alırım diye bir şey yok herkeste aynısı var. uzun lafın kısası orda yaşadığını hissetmiyorsun. Aynı bir street fighter da bir iki maç yapıp final fight ta tek jetonla kaç bölüm geçeriz muhabbeti gibi wow. Bazen wow yerine mame emulatör oynuyorum. Aynı zevki alıyorum. Oyunun dizaynı böyle yapıcak bir şey yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WoW daki amaç item dan başkası değildir bence herkesin kafasında istediği itemler vardır.. bunları alana kadar zaten oyunu sürekli oynaycaktır oyuncu.. ama bu hedefine ulaşana kadar belki sıkılır belkide bu item peşinde koşma işinden çok hoşlanır ve devam eder.. oyunun pvp sistemı belki grupla yapılan bg lerde cok yanlış ama bence 1vs1 de cogu oyundan daha iyidir...
ama enınde sonunda millet yavastan oyunu bırakmaya başlıycak ve hatta cogu kişi bıraktı bile..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herkeze selam cıktıgından beri bu oyunu oynuyorum her karakterden kastım ve herkarakterden zevk aldım ama sadece kasarken oyun bi cıktı hemen atladık işte cok saglam baba bliz yapmıs deli olacak hayda bi gazla basladık zati gaz bitene kadar noldu neyaptık demeye kalmadı carlar 60 landı hadi bikac ins epick falan derken ana bide baktiki yapacak bişi kalmamıs eee şimdi napalım baba rogu cilopmus bide onu kasalım oki hadi onuda kastık sonra warrior sonra mage sonra sonra ee noldu hepsi koptu ulan adama ikitane vuruyom öluyo hayda adamdan 3 silver cıktı hayda la dısarda npc kesince daha fazla cıkıyo lan admın npc den farkı yoki zaten nepeceyde 5 tane vuruyom bunada yada bana aynısını yapıyolar kimsenin kimseden kacmak gibi bi derdi yok bide su alchemy ye uyuz oluyom sanki cok gerekli lan ölunce bişimi kaybediyomki bu boktan seyi komusun cok gerekli ya aman ölmiyeyim sonra bişi kayberderim yada critik veren pot gitmesin yada yada buna benzer bi suru sey herkez kasıyo deli gibi hadi epick cıkacak mc ye bvl yada ranka kasanlar kimseye yanlıs yapıyosunuz demicem la cunku aynı haltı bende yedim sonra bibaktım bi müze acmaları lazımki bu itemleri sergileyelim cunku baska bi işe yaramıyor ne avde ne ab nede baska biyerde bi halta yaramıyo ya insan rogue kasarda bodoz dalarmı be abicim stealth olmadan allah ne verdiyse niye karsıdakinin sansı yok enfazla 3 tane hadi diyelim karsıdakindede aynı ıtem var adam da cok ii beni kesti ee ne gecti eline 3 silver hayrını gör muahah yani hoh be kardeşim aylarca kastım ben bu carı 3 silver icinmi hadilen ordan degermi be 3 silvere aylarda inse gir item topla aylarca rank kas item al sonra 3 silver bilemedin 5 silver bu oyunda ölüm korkusu yok ölünce incilerini kaybetmiyosun sadce yürüyosun kesene iki küfur sonra devem sinirlenenler cok gülüyom abi gormuyonmu allhın beceriksizi beni kesti ee noldu ne kaybetin dolsıyodun zaten birazda olü dolas bişi farketmez neyse ya kasın abicim enguzeli kasın ne demiş atalarımız birmusubet bin nasıhatten iyidir kasın hepinize sevgiler

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 23:51 tarihinde, oyoy tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla kesin BLde basla

ben zamaninda baslamadigim icin yaniyorum

bizim serverda bir tane eleman var o da en buyuk bjk diye bagiriyor en fazla

yada kirk yilda bir bgde A N A L diye bagiran horde goruyorum :)

BLde super eglence var valla kacirdigima yaniyorum buradaki mesajlari gordukce
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence başla ama, en üst seviyeye ulaşıcam diye kasma hemen, varsa arkadaşlarınla, zevkini çıkara çıkara oyna. çünkü gerçekten de dediğin gibi, bi yerden sonra bayıyor. şahsen alliance kasmıştık hep, sonra tüm takım bıraktı bi ara, sonra horde kastık, herkes 60 oldu filan, şimdi yine herkes bıraktı. neden, çünkü hiçbirimizin zamanı, saatlerini mc'de bwl'de harcayacak kadar değersiz değildi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Magtheridon ben bırakmadan evel gayet seviyeliydi, herkes kendi halinde diğer guildin raid statusunu geçmek için uğraşıyordu.

BL'de tam çingene kavgası var penthin dediği gibi orda başlarsan sorun çıkar paticik.com'da Katra sülalesini hatirlarsin hahaha bezdirmişlerdi serveri birakmiştin =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros en güzel ve mantıklı şekliyle noktayı koymuş olaya bence.Bende çok oynadım herşeyi elde ettim.En iyi PVP guildindeydim ve de günde en az 11-12 saat bg deydim.Elime hiçbirşey geçmedi , rank 11 oldum bıraktım(5 ay dayanabildim bu strese).İstesem 14 olabilirdim kolaylıkla ama zamanımı en azından insanlarla konuşmaya ve müziğe ayırmayı tercih ettim.Şimdi de ÖSS ye hazırlanıyorum.Yine WoW a başlamayı düşündüm çoğu kez ama kendimi engelledim.
Nedendir bilmiyorum bu oyun her ne kadar bir süre sonra körelse de insanı kendine bağlıyor.Bg sırası beklerken orgrimmarda hiçbirşey yapmadan sadece atlayp zıpladığımı 2 dk da bir ah yi kontrol ettiğimi hatırlıyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sunu yapacamda ne olacak? bunu yapacamda ne olacak? alla alla ya hiç eglenmek için birşeyler başarmış olma duygusunu tatmak için hoş vakit geçirmek için birşey yapmazmısınız? Yani trinketi alınca ne oluyor kılıcı alınca ne oluyor biliyormusun? Onu almış oluyorsun. Birçoklarının yapamdığı birşeyi yapmış oluyorsun ayrıca onu alırken eğleniyorsun. Her birisi ooo güzel kılıç dediginde o günü hatırlıyorsun işte ruh budur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin ego tatmini için oynadığını sanmıyorum bu oyunu.O anı hatırlıyorsun ha ? Benim en iyi arkadaşlarımdan biri ikimizinde ihtiyacı olan bir item üzerine roll yapıp o item ı aldığımda bana ne küfürler etmişti.. Bunu mu hatırlayayım yoksa o item ları almak için boşu boşuna kaç ay harcadığımı? , gercek hayatımdan koptuğumu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...