Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enion Vs Ib


sadoka

Öne çıkan mesajlar

3 weapon attack powerı
310mp bonus + 65 p.rest ile değiştirilirmi ?

bence hayır.

Ne ise zaten en güzeli composite bow ve koxp (:)-<--<

Çünkü bu oyunda 'bence' dengeler iyi değil.

Archer ile pk da

. Çok "shadow hunter failed" mesajı görürsünüz
(Assasian 1 2 failed gördüğünde daralırlar)
(Damagesiz bow da pek fayda etmez)

. Dibinizde girmeden, slide yapan homolara karşı pek şansınız yoktur
[spo](Arenada aynı levelde olduğum bir warrior
(kendisi bir ara buradaydı)
ile 1vs1 yaparken slide yaptığında oturdum atağı kestim, neden durdun dediğinde ise kaymanı seyrediyorum tamam sen kazandın süpersin zaten dedikden sonra
" SEN DE 5li OK ATMA " dediğini bilirim.[/spo]

. Assasian skill kullanırken MİNOR basabilir hatta ctrl + minor bugu ile heal potsuz takılabilir, archer ok atarken minor basamaz zaten bassada tekli ve hafif takip eden oku fırlatmak için 250MP yiyen bir skille mana dayanmaz değil minor.

. 5li ok atarsanız potansiyel macrocusunuzdur
. 1li ok atarsanızda potansiyel macrocusunuzdur

. Duvar, agaç vesaire arkasına nadir yerlerde ok atarsınız ama sadece mp kaybıdır damage vermez, fakat yine uzağa birşeyler atan magelerde bu sorun yoktur.

. Koşarak kaçana genelde ok atarak vuracakmı acaba diye düşünürken genelde failed mesajlarına bakarsınız

. Warrior, Magician, Priest hatta assasian silah serisinde hiçbir eksik yoktur, hepsi oyunda mevcut ama oyuna attackpowerı yüksek bow koymaya korkarlar, koymuyorlarda

vesaire vesaire archery olmamak için birçok neden var ve sanırım bu yüzden herkes assasian.

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 17:03 tarihinde, indream tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eh bana bir laf etme hakkı düşer ha? Bence en iyi bow atağı yüksek olandır. Animasyonu iğrenç olsa da nefret etsem de ver bana hornx+10 hepinizi delem çıtır çıtır vallahi. Umrumda olmaz vallahi. Şekil için oynamıyorum bu oyunu. +9 fp üzerinde çalışmalarım var. FP den nefret ediyorum ama +19 dex bonus üzerinde düşünülesi bir durum. Ayrıca +9 dan ititbaren itemler feci coşuyor ac ve atacklar korkunç artıyor. Onun içindirki IB en iyisidir. Şu an için.

Başka bir parantez açarsak, bu oyunun kesinlikle ama kesinlikle daha iyi bir bowa ihtiyacı var. Bunu tamir parasından anlayabiliriz. Shard+8 in tamir parasına bakın bir de iron bowunkine. İkisi de rogue itemi olmasına rağmen yarısından ucuz bow tamiri. Totamic bow demiyorum ama en azından bir long bow archerlerin sıkıntısını çözecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

19Gb'ye ib+7 aldım ve okçu oldum.bence haksızlık ediyosun senin 1 günde kastığın leveli ben 6 saatte tek başıma(buffsız) kasarım,beni tanıyanlar nasıl kastığımı bilir.ayrıca czde okçu olmak boss kesmek için avantajdır,asasin drop zor alır atağı iyi diilse ama okçu affetmez,cz bosslarını ix+6 sahibi bir 60 lvl okçu bile rahat alabilir.skillfailed olayında çok haklısın,ama unutmaki mage ve warrior sürüsünü durduranlar(ares için konuşuyorum)okçulardır.asassin de çok zevkli okçu da çok zevkli,ama merak ediyorum asasinler okçu görünce neden kaçarlar?:))))bilirler sonucu da ondan..shadow hunter'ın üstüne de skill tanımıyorum(dark pursuer'i bilmiyorum onu bilinc bilir:p).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

+8ib Chitinbowdan Daha iyi.. Tabiki.. Ama ChitinBow Sadece Gostreriş Diyenlerede Soyleyecek Laf Bulamiyorum. Bu Arada.. Bilinc e Katılıyorum.. Archer in Kesinlikle Daha iyi Bir Bow a İhtiyacı Var Oyunda.. Ama Bu Kesinlikle Totemicßow Olmamalı.. Cunku Eline Kaza BEla +8 TotemicBow Geciren Bir Archer.. Birazcık Dahi Oyundan ANliyorsa Serverin Tum Dengelerini Degistirebilecek Bir Guce Sahip Olur Nerede ise..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana cb ile çakıyorum ve senin fire rezistansın yok varsayalım,normalde 500 vurmam gerekirken sana 650/700 vurabilirim bu flame dmg avantajıdır.mesela ben 3k canımla fr yoksa novaların içinde ölürken canı2.2 k olan fr sahibi mageler ölmüyor buna bbenzer bir durum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...