Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu da mı ke ye dönüyor?


imame

Öne çıkan mesajlar

herşeyi ile güzel bi oyunda. en güzel yönüde işe para karışmamasıydı. herhalde siteyi takip edenler görmüştür. artık parayı veren scrool falan alabilior. hatta oyunda bi maymun gördüm. bandit kalesinde para topluodu. adama sordum 8 $ vermiş almış. ne yazıkki bunu da ke ye benzetiyorlar. yakında bu yoğunluktan kurtulmak için paralı üyelikte yapılırsa hiç şaşmıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu yapan firma ve onlarında 1 cıkarı olcak.. para kazancak onların en dogal hakkı bu... KO dakı gm'ler gibi i$ yapmazsalar goz yumarsalar bazı oyun acıklarına .. KO gıbı olur.. ama acımaz ve butun onlemler alınırsa acık bulunduqunda kapanırsa premium kredi karti ile satıslar cok dogal bunları sapıttırmayalım ... yok ke gibi olacak soyle olacak boyle olacak.. unutmayın ki KO yuda bitiren bizim turk insani KO ya para kazandıran bizim turk insani o kdr acıkların olan 1 oyun ve oynayan o kdr insan ve yasları bazılarının büyük gercekden icler acısı 1 durum ... ve bu oyunuda turk olarak görünen ama türk'lerin tamamına zararı olan insanlar girmez ve oyunun acıklarıyla ugrasmazlarsa oyun gayet guzel ve acık vereceqede benzemiyor ama hayırlısı oynuyoruz guzel fln ama zamanla goreceqiz.. Umarim oyun icinde 1 pislik donmez ko gibi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KE de İtem mall muhabbeti olmadığı için herşey illegal ya zaten.%50 fazla ex scrolları el altından GM lere para kazandırıyor.Burda bunu önlemişler.EE adamlar sana babasının hayrına server açıpta bedava oyun oynatmayacağına göre illaki bu tarz bişey olacaktı.Bence iide oldu.Ha parası olan alacak gerisi bakacak diyede bişey yok.Alan adam oyunda satar ki bu mutlaka olacak.EE diğer oyuncularda bundan yararlanır.Bence güzel bir sistem.Yapıyor adamlar^^

Bu arada itemm malldan almaya çalışıyorum bişeylerden K.kartı ile ilgili sorun var yada bi program eksik 3 boyutlu güvenlik sistemi vss dior.Bakalım nolcek..


Hepimize hayırlı olsun:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aldığın scrollar karşındakine kill çekmeni sağlamıyor ki , sadece biraz daha fazla exp almanı fln sağlıyor ,sadece daha hızlı lvl kasıcaksın o kadar. olayı büyütmeye gerek yok .oyunun paralı olmasındansa böle olması çok çok daha iyi bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gayet güzel oldu. maymun ve exp. scroll dı$ındaki itemler sadece süs için, görüntünü güzelle$tirmek için vs. 1 aylık %100 exp. scroll 6 7 milyona, maymunda 2 3 satılıyor troyda. bulunması o kadar zor bi para deil. bu oyuna mmorpg demeyenlereize sadece gülüyorum

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 13:10 tarihinde, jestergod tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne ke ye dönmesi arkadaşım kendine gel zate dönmeden uzarım ben.adamlar yapmış negüzel real yada sanal paran varsa al kullan el altından verilmesinden iyi.ko da kops denen illet vardı.bundada maymun var ama item toplar legal ayrıca.Ve en önemlisi sen lvl yüksek olman için adam yapmış bu scrollu ko da lvl yüksek olman için gm dayın olmalı :)
bu oyunda hile olcağını sanmıyorum gecen macro top çıktı yanlışlıkla vurdum sonuç ölüm tabiki :)
joymax sın k2 yi biraz eğitmesi lazım diye düşünüyorum ko illagal en azından bunda legal bas parayı al :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
joymax'den biri gorse su ko/ke kiyaslamasini adamlar kapatir oyunu sirketi felan toplu intihara kalkisir. so oyunun ko ile tek ortak yani ikisininde bilgisayar oyunu olmasi o kadar.


aksine. SRO'nun KO'nun fazlasıyla eleştirisi olduğunu düşünüyorum. KO'da ne varsa burda tam tersi var.

item mall güzel bir eklenti oldu oyuna. tek çekincem haksız rekabet yaratıyor olması, ve hackerların dadanması.

dadanacaklar da....................
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@gozupek
O kart işi için Kredi kartının bağlı olduğu bankaya güvenlik için UGP yi açtırman gerekiyor. Kullandıkları güvenlik programı dünya çapında pek çok bankanın desteklemiş olduğu UGP güvenlik ağına bağlı ve bence bu çok profesyonelce bir davranış.

Eğer alış veriş yapacaksan kullanacağın Kredi kartını yada Sanal kartını UGP için Şifre alacak ve internetten yada bankadan kartını UGP güzvenliği için kayıt ettirmek başka bişr şeyi yok yani

Maymun olayı mükemmel olmuş. Kısa zamanda senin topladığın paranın 3 4 mislini topluyor . Senden başkasının bıraktığı para item vs. hepsini topluyor. yani genel anlamıyla Tam bir amele.... :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok komik bişi bu nesi hosunuza gitti anlamıorum sro beta 3 te basladım 3 gun oynadım bıraktım, official ı uyumadan bekledim 3 gun oynadım bıraktım efsane efsane die 20 tane arkadasımı soktum , şimdi dalga geçiorum onlarla parayla maymun aliyim mi sana die :)
Parayı veren dudugu calar hesabı maymun + exp scrolları ne şartlarda olursa olsun parayla dier oyunculara karşı üstünlük saglamak demektir .
Böle bi işe girişildiyse de bu kadarla kalıcagını sanmam item satışları hatta level up satışları bile başlayabilir bence .

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 01:59 tarihinde, nomex tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre oyuna para ile avantaj sağlama girince ne olursa olsun oyunun tadı kaçıyor... Tamam adamlar bi şekilde para kazanmalı bu konuda hem fikirim ancak bu şekilde olunca acıkcası benimde içime bi kuşku düştü. Sonuçta bende K.E. bıkkını bir kişiyim... Tek korkum K.E 2 tarzı bi durum ile karşılaşmak... Umarım sonu benzemez :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bnmde vurgulamak istediğim para vererek daha fazla avantaj kazanıosun yane gm dayın olması artık lazım değil paran varsa yeter. bu da bi şekil haksız rekabet. tamam adamların para kazanması şart. zate en başından beri merak ediodum bakalım ne şekil bi para kazanma yöntemi olucak die. ke yi de örnek vermemin tek sebebi şu anda en içi dışına çıkmış oyunu ke dir bence o yüzden. ne diyim hayırlı olsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...