Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NP transferi (ayıp vallha)


LordSevo

Öne çıkan mesajlar

bu photo beni gercekten cok sasirtti ... ben sami abinin boyle birsey yapabilecegine inanmam ama bu photoshop veya baska birsey deilse yikildigim andir ... gece cekilmis olabilir veya 1vs1 yapmis olabilirler ne diyeyim bir sey bulamiyorum sok oldum ... eger bu dogruysa o clandan cikarim .. cunku sahtekarlarin arasinda isim yok .......
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beyler konuya ben açıklık getireyim. sami bunu ban yemek için yaptı. o gün hatta klanı dağıtacaktı gm sadece uyardı ban atmadı. o akşam bırakıyorum oyunu dedi. son olarak şu raptoru basıyım yanarsa hepten silcem dedi. raptor +7i bastı +8 oldu ve devam ediyor. çok uğraştı ama ban yiyemedi:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doğru.ben de zaten beyin yok ki yazıyorum senin gibi o.çlere
yetti lan
götoğlan kime numara çekiyorsunuz yok ban yemek yok bok yemek için yapmış git anana anlat bu yalanları amına kodumun ibnesi adam bal gibi np transferi yaparken yakalamış lordsevo.
oyunu bırakmak için miş
amına koduğumun götü esrar mı bu amk oyunu da bırakamıcak yok np transferi yapıyorda ban yemek için
böyle siktiri boktan bi yalanla kandıracağını mı sandın milleti amk maLı.
Sonra site de küfür oluyor yok bilmem bok oluyor..oluyor tabi bunlar gibi orospu çocukları yüzünden oyunda da sitedede her bok olur.Sonra da yok 12 yaşında çocuklarmışta,yok akli dengesi yernde deilmişde...
ne sikimi yerseniz yiyin bi daha girmiyecem bu amk herşeyi, herkesin bildiği bok dolu siteye..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

OnceLikLe Kendimi Tanitayim !

I'm EvoLution Priest Yani $uanki oOForYouOo

S_o_u_L Kardesimi tanirim ve $uan uzerinde oLanLari hangi cebeLLe$meLErLe ne emekLerLe yaptiqini biLirim! Raptorunu Kendisi Basti bu adam ve eger Raptor Yansaydi oyunu birakicakti!! Bu adami KaraLamaya kaLkmayin uzerinize K.E'yi Yikarim ! akiLLi oLun akLinizi aLirim!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...